• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çelik tencere sorunsalı

Selimm

♡ Selim & Melis ♡
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2012
2.568
2.495
333
merhaba bayanlar şimdi sizlere 2 tane soru sormak istiyorum ben korkmazın 22 parça viola çelik tencere setini aldım sizce bu set yeterli olur mu yoksa bir kaç tane daha çelik tencere almam gerekir mi? ikinci sorum ise bu forum da bir üyenin konusunda rastladığım seramik tencere setine aşık oldum fakat görüntüsüne aldanıp körü körüne de dalmak istemem :50: markası güral ama seramikte ne kadar iyi ve güvenilirdir bilemiyorum kullananlar varsa yardımcı olur musunuz lütfen.. $Bgrl07srxt6010p.webp$KORKMAZ-A-1728-VIOLA-22-PARCA-TENCERE-SETI__71304754_0.webp

merhaba ,
8 yıllık evliyim ,çelşk tencere setin yeterli olur hatta kullanmadığın parçaları bile olur ( en büyük boy tencereler vs. )
seramik tencereden pişman olacağınıda sanmam, markası çok dandik olmadığı sürece çok güzel yemekler hazırlanıyor seramik tencerelerde ,
yanlızca teflon tava eklemelisin çeyizine ( varsa bilemem tabii )
teflon tava çok lazım oluyor bilgin olsun ,

merhaba ,
8 yıllık evliyim ,çelşk tencere setin yeterli olur hatta kullanmadığın parçaları bile olur ( en büyük boy tencereler vs. )
seramik tencereden pişman olacağınıda sanmam, markası çok dandik olmadığı sürece çok güzel yemekler hazırlanıyor seramik tencerelerde ,
yanlızca teflon tava eklemelisin çeyizine ( varsa bilemem tabii )
teflon tava çok lazım oluyor bilgin olsun ,

yorumunuz için teşekkür ederim yalnız teflon ürün almayı düşünmüyorum sağlıksız olduğundan onun yerine seramik tava da aynı işlevi görmez mi ki ?

Güral porselende iyidir ama seramikte nasıldır bir bilgim yok. Ben de Schafer'den tencere seti almama rağmen bazı parçaları günlük kullanıma uygun olmadığı için alternatiflere yöneldim. Seramik tencerelerin hem sağlık hem de pişirme açısından mükemmel ürünler olduğunu öğrenince seramik arayışına girdim. Böylelikle iyi markayı araştırmıştım ve bu konuda adından en iyi bahsedilen markanın moneta olduğunu öğrenmiştim. (Moneta İtalyan menşeili bir marka, ithal geliyor Türkiye'ye.) Ben ihtiyacım olanları belirleyip tek tek almıştım.

Bloğumda bu konuyla ilgili daha detaylı bir paylaşımım olmuştu dilerseniz okuyabilirsiniz:

Yeniler Kendini Hayat: Çeyiz Serüvenim - 7 - Seramik ve Teflon Pişirme Ekipmanları

Güral porselende iyidir ama seramikte nasıldır bir bilgim yok. Ben de Schafer'den tencere seti almama rağmen bazı parçaları günlük kullanıma uygun olmadığı için alternatiflere yöneldim. Seramik tencerelerin hem sağlık hem de pişirme açısından mükemmel ürünler olduğunu öğrenince seramik arayışına girdim. Böylelikle iyi markayı araştırmıştım ve bu konuda adından en iyi bahsedilen markanın moneta olduğunu öğrenmiştim. (Moneta İtalyan menşeili bir marka, ithal geliyor Türkiye'ye.) Ben ihtiyacım olanları belirleyip tek tek almıştım.

Bloğumda bu konuyla ilgili daha detaylı bir paylaşımım olmuştu dilerseniz okuyabilirsiniz:

Yeniler Kendini Hayat: Çeyiz Serüvenim - 7 - Seramik ve Teflon Pişirme Ekipmanları

monetayı evet bende duydum fakat dediğim gibi güralın seramik setinin dış görüntüsüne hayran kaldım gönlümden geçen güralın setini almak ama kararsızım :26:

monetayı evet bende duydum fakat dediğim gibi güralın seramik setinin dış görüntüsüne hayran kaldım gönlümden geçen güralın setini almak ama kararsızım :26:

Çelik tencere setinden ziyade seramikleri kullanacaksan eğer dış görünüşe aldanma derim. Sık kullanacağın, günlük yemeklerini yapacağın tencerelerinin seramik kalitesinden emin olup öyle alırsan daha iyi olacağı kanaatindeyim tatlım :31:
Ben de tam bir pembe hastasıyım ama söz konusu sağlıksa riske atmamak lazım bence :50:

Back
X