2.si yani kare olanı inceledim pek hoş değil onu kafadan ele bence.1 ve 3 arasında kaldım bende.Sende benim gibi kararsızın tekisin belli günlerdir bişeye karar veremedikolumunekankayizsmile
canım bunların arasından 1 engüzeli.
ama bence bernardoda guzeldi. Ben bernardonun tencereleri cezve ve caydanlıklarını korkmazın
çatal bıçak takımlarınıda solingenin bernardo adına ürettiğini biliyorum eger aklnda kaldıysa bi magzaya git kendin sor. ama bunlardanda 1.si cok güzel.
Canım bence artık böyle takımlar pek kullanılmıyor, daha güzel rengarenk şeyler var. Ama illaki alcam diyosan 1. çok güzell mat al çünkü parlaklar çok çabuk çizilebiliyor bide düz desensiz olduğu için çizikler dikkat çekiyor. Mat daha kullanışlı olurr. :44:
Canım bence artık böyle takımlar pek kullanılmıyor, daha güzel rengarenk şeyler var. Ama illaki alcam diyosan 1. çok güzell mat al çünkü parlaklar çok çabuk çizilebiliyor bide düz desensiz olduğu için çizikler dikkat çekiyor. Mat daha kullanışlı olurr. :44:
canım takım olarak olsun istiyorum ama çok kararsız kaldım:82:
beğendiğim tarzda buldum bir tane saray marka alıp almamakta kararsız kaldım
ilk sayfaya ekledim fotosunu :93:
oy verdiğim setler nereye kayboldu :))
az önce oylarken 2 yuvarlak bir kare takım vardı
oylladım bitti takımlar kayboldu yeni kare takımlar belirdi aman yanlışlık olmasında