Çelik çay seti...

Sizce hangi model daha güzel...???

• 1

OY: 4 23,5%
  • 2

OY: 10 58,8%
  • 3

OY: 3 17,6%

• Ankete Katılan
    17
korkmazı tavsiye ederim canım kalite olarak ama bernardonunda modeli hoşmuş...biraz daha bak istersen...

bende kormazın sprıng diye modeli var onu beğeniyorum ilk resimdekiler anın modası gibi geliyo klasik şeyler tercih ederim özellikle mutfakta çünki sürekli değiştiremiyoruz

cnm bende LPGLi_FERRARİ arkadaşın eklediği çay setinden aldım çeyizime. Henüz kullanbmak nasip olmadı ama ben çok beyeniyorum bernardo yu bilmem ama korkmaz içn çelkde kaliteli olduğunu çok söyleyen oldu.

Balca 2. model lazerlimi onlar çok hoş oluyor .Korkmaz iyi bir marka ama diğerini bilmiyorum

korkmazınkı güzelmiş.. arkadaşın ekledigide cok hoş ama şekerligi bana küçük geldi biraz..

Balca 2. model lazerlimi onlar çok hoş oluyor .Korkmaz iyi bir marka ama diğerini bilmiyorum

lazerli nasıl oluyo kibilmiyorumkismile

korkmaz ın kalitesinden şüphem yok zaten sadece model olarak ikisinin arasında kararsızım bernardo iyi bi marka gibi ama güvenemiyorum..

yorumlarınız için sağolun arkadaşlara.s.

Ya Konya da lazerli tabir ediliyor

Bunun gibi çatal ,bıçağın ,çay tabaklarının mat kısımlarını kastettim

Elif dediğini anladım
yakından bakmadım ama mat lık yok sanırım bu modelde
nehir in modellerinde matlık var kullanmadığım bi marka olduğu için ona da güvenemiyorumbilmiyorumkismile

ben bernardonunkini beğendim ama fiyat olarak hangisi uygunsa onu al bence

aralarında fazla fiyat farkı yok
bernardo 200 tl.
korkmaz 150 180 arası tam bilmiyorum

korkmaz cok ıyı canım ...................annemde de var senelerdır kullanıyor ama ben almıycam cok pahalılar ya............

ben bernardonunkini daha çok beğendim ama çelikte kalitesi nasıldır bilmiyorum.kararma falan yapar mı o düşündürüyo

slmm bernardonun ki çok hoş duruyor kaç parça peki.
bide nehir in int sitesindeki modellerine bakmanı tavsiye ederim ben ordan beğenmiştim ama tabi daha almadım
bide narin diye markada deri kulplu tepsi beğenmiştim
hisarın modelleride güzel ama pahalı

Son düzenleme:
lilyum bende bernardonun modelini daha çok beğeniyorum daha modern görünüyo ama kalitesi nasıldır bilmiyorum pek fazla kullananda yok sanırımCADIARZU

twilight11 bernardo da 12 kişilik korkmaz da bernardonunkinde şeker maşası var fazla olarak.diğer markalara güvenemiyorum

Korkmazın modelinde matlık varmı anlayamadım hoş gibi duruyor ama ben de kararsız kaldım almakta kare tabak mı yuvarlak mı daha güzel?fikirlerinizi bekliyorum

nirsen4125 kare tabaklar daha hoş geliyo bana ama bende senin gibi kararsız kaldım.
korkmaz ın modellerinde mat lık yok sanırım.

Son düzenleme:
O kadar araştırdım korkmazınkini bir türlü resimden anlayamadım nasıl birşey olduğunu haklısın kare olanlar daha şık duruyor.hem uygun hem şık hem kaliteli bir takım araştırayım biraz karelerde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…