• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çelik alyans

m_sude

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
247
5
296
İstanbul
bu aralar genelde çelik alyansa bi yönelim var. biz de bu yönelime uyduk ve alyanslarımızı çelik aldık:) benim sözlüm altın takmayacaktı, gümüşte kararma yapıyordu bizde çelikte karar kıldık, takım olsun diye de benimkini de çelik aldık:39: bence hem görünüşleri çok güzel hemde daha uygun. tavsiye ederim:21:

çelik alyans:31: ilkkez duydum canım..
biz de alyans düşünüyoruz şu sıralar da..
ben kendim için altın onun için gümüş düşünmüştüm..

resimi var ise eğer koyabilir misin..
özelliği nedir çeliğin..bozulma durumu falan var mı hemen..:97:

hayırlı olsun sana da inşaallah..:81:

bizde söz yüzüklerimizi çelik alıcaktık güzl model bulamadık.
ameliyat çeliği diye geçiyo.
hayırlı olsun yüzüklerinzdee =)

çelik alyans fikri güzel ama beyaz altında olabilir..

kızlar sizce bu alyans nasıl? beyaz altın ve sade bi alyans ıstıyoruz.

Eklentiler

• $091.jpg
    $091.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 376
Son düzenleme:
19-12-2010 16:42sadrain
çelik alyans ilkkez duydum canım..
biz de alyans düşünüyoruz şu sıralar da..
ben kendim için altın onun için gümüş düşünmüştüm..

resimi var ise eğer koyabilir misin..
özelliği nedir çeliğin..bozulma durumu falan var mı hemen..
hayırlı olsun sana da inşaallah..

EL-CEVAP: cnm resmini çekmedim daha çekince koyarım(tabi koyabilirsem hiç foto koymadımda daha önce). biz istanbulda esenlerdeki bahaus un yanında karfur var( nasıl yazıldığını şuan hatırlayamadım okunduğu gibi yazdım:9:) orada sette nin standı vardı ordan aldık çifti 100 tl. tatlım gümüş kararma yapıyor bunda öyle bir sorun yok, sanırım bozulma durumu da yok bize satan adamın ve eşininde alyansları çelikti. beyaz altın gibi duruyor zaten. ayrıca siyah bakır renkleride var aralarda bazı yüzüklerde.

benimde alyansım çelik hiç bir sorun yok 1 yıldır kullanıyorum.ayrıca çok değişik duruyor gümüş ve altından çok farklı bir tarz çok beğenerek kullanıyorum tavsiye ederim :34: biz soCHIC den almıştık. İstanbulda bağdat caddesinde ve palladiumda var mağzası oralarada bakabilirsiniz ..

welch çelik burdada cok guzl modeller var ben burdan nişanlıma bileklik almışdım (markafonıden ama)

Arkadaşlar merhaba ben de alyansımı çelikle değiştirmek istiyorum altın da gümüş de çabuk çiziliyor hele elleriniz benim kadar terliyorsa... Ancak parmak ölçüm çok küçük olduğu için her çelik alyansdan alamıyorum istanbulda en çok nerede çeşit vardır bildiğiniz bir yer var mı? welchler çok hoşuma gidiyor ama ne yazık ki kuyumcu ölçüsüyle 11 numaradan başlıyor benim parmaklarım 9 :( klasik kibar modeller istiyorum o iri siyahlılar hoşuma gitmiyor.

kızlar çelik alyans almayı düşünüyoruz fakat aklımızı takılan bikaç soru var. kararma yapar mı? renk solar yada açılır mı? ve son olarak dayanıklı mıdır?

Back