• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çelik alyans kullananlar

kızlar merhaba benim alyansım beyaz broseli taşlı bir model severek aldım ama sürekli taktığımda çok çiziliyor broseli kısmı aşınıyor ben de düz bombeli sarı alyansa hep heves etmişimdir sarı saatle de hoş duruyor acaba böyle klasik modellerin de çeliği var mı nerede bulabilirim?

$alyans.jpg

benim alyansımda bu model. ben çok memnunum 4 renk olduğu için her kıyafetime, takıma uyum sağlıyor. ama özel zamanlarda altın alyansımı takıyorum. :108:

Arkadaşlar merhaba, benim 14 ayar yeşil altın diyeyim alyansım var. Fakat ben her zaman takamıyorum. Taksamda sevdiğim küpelerimi uyduramıyorum. Gümüş küpelerim var, alyansım altın olduğu için gümüş küpeler hoş durmuyor. Birde genellikle sportif giyiniyorum; kot, bot vs. altını yakıştıramıyorum. Bunun için çelik alyanslara baktım. Benim istediğim, suya girince ya da kullandıkça kararma olmasın. Mesela gümüşler kullanılsada kullanılmasada kararıyor.

Şimdi yukarıdaki yorumları okudum bazıları ÇELİK bazılarıda TİTAN ya da PLATİN demiş. Bunların içinden hangisi daha iyidir. Çizilme olmasın altında oluyor, kararma olmasın, birde spor ve şık dursun. Boncuklu kolyelerimi bile takabileyim artık. Tavsiyesi olanları ve uygun şık fotoğrafları görmek isterim. Yardım lütfen.

Son düzenleme:
Back