Canım ben gittim daha öncesinde ama sonuç alamadım pandemiden dolayı hep ertelendi işler. Eğer imkanın varsa grand Medical i değerlendir derim2022de tüp bebek için celal Bayar üniversitesi tüp bebek merkezinde tedavi görmeye karar verdik. Polikistik overim ve Celal Bayarda tüp bebek koydurup hamile kalanlar ya da tanıdığı hamile kalanlar lütfen yazabilir mi? Eğer varsa süreç nasıl ilerler vs yardımcı olun lütfen teşekkür ederim şimdiden
Merhaba canım ben yeni başladım tedaviye iğneleri 2 gündür kullanıyorum2022de tüp bebek için celal Bayar üniversitesi tüp bebek merkezinde tedavi görmeye karar verdik. Polikistik overim ve Celal Bayarda tüp bebek koydurup hamile kalanlar ya da tanıdığı hamile kalanlar lütfen yazabilir mi? Eğer varsa süreç nasıl ilerler vs yardımcı olun lütfen teşekkür ederim şimdiden
Güzel haberler almanı temenni ederim. Sürecini takip etmek isterim beni haberdar edermisinMerhaba canım ben yeni başladım tedaviye iğneleri 2 gündür kullanıyorum
Yaşım 25 olduğu için şuanlık özel düşünme diyor çoğu insan bilmiyorum ya kafam çok karışıkCanım ben gittim daha öncesinde ama sonuç alamadım pandemiden dolayı hep ertelendi işler. Eğer imkanın varsa grand Medical i değerlendir derim
Tabi denemek lazım ama ben memnun kalmamıştım. Sonra özele gittim çok şükür pozitifim şimdiYaşım 25 olduğu için şuanlık özel düşünme diyor çoğu insan bilmiyorum ya kafam çok karışık
Yumurta toplama işlemim yapıldı çok az yumurtam var korkuyorumMerhaba canım ben yeni başladım tedaviye iğneleri 2 gündür kullanıyorum
Kaç çıktı acaba ?Yumurta toplama işlemim yapıldı çok az yumurtam var korkuyorum
4 tane çıktıKaç çıktı acaba ?
Sen başladın mı tedaviyeKaç çıktı acaba ?
Transferim yapıldı ama maalesef kimyasal ile sonuçlandı geçen hafta. Şubat sonu gibi başlıyoruz tekrar nasipseSen başladın mı tedaviye
Hadi yaTransferim yapıldı ama maalesef kimyasal ile sonuçlandı geçen hafta. Şubat sonu gibi başlıyoruz tekrar nasipse
Siz nereye gittiniz? Cbü de tüp bebek denememiz oldu ama negatif. Ne yapmalıyım nereye gitmeliyim bilmiyorumTabi denemek lazım ama ben memnun kalmamıştım. Sonra özele gittim çok şükür pozitifim şimdiRabbim en kısa sürede nasip etsin isteyen herkese
Canım kusura bakma şimdi gördüm mesajı. Bende maalesef kaybettim bebeğimi ama grandmedicali deneyebilirsin. Ben ordan sonuç almıştım tekrar devam ediyorumSiz nereye gittiniz? Cbü de tüp bebek denememiz oldu ama negatif. Ne yapmalıyım nereye gitmeliyim bilmiyorum
Tayfun beye gitmeyi düşünüyorum ama henüz bir girişimde bulunmadım.Canım kusura bakma şimdi gördüm mesajı. Bende maalesef kaybettim bebeğimi ama grandmedicali deneyebilirsin. Ben ordan sonuç almıştım tekrar devam ediyorum
Canım ben gittim daha öncesinde ama sonuç alamadım pandemiden dolayı hep ertelendi işler. Eğer imkanın varsa grand Medical i değerlendir derim
15000 ödedik canım ama tabi hergün fiyatlar değişiyor daha detaylı bilgiyi hastaneden alabilirsinGrandda devlet desteği oluyor mu ücrette? Ne kadar ödediniz?
Dün gittik görüşmek için, fiyat 18 bin olmuş, ekstra 5 bin tl de histeroskopi tutacakmış. Size de yapıldı mı ?15000 ödedik canım ama tabi hergün fiyatlar değişiyor daha detaylı bilgiyi hastaneden alabilirsin
Evet canım yapılmıştıDün gittik görüşmek için, fiyat 18 bin olmuş, ekstra 5 bin tl de histeroskopi tutacakmış. Size de yapıldı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?