İlköğretim Yorum ve Soruları Cekmekoyde devlet okulu

CeYz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
9.964
14.475
Merhaba arkadaşlar,
Kızımı Tasdelende devlet okuluna kaydetmeyi düşünüyoruz. Bu iki okul hakkında,öğretmenler hakkında bilgisi olan var mı?

Sultançiftliği ilkokulu
Ali Kuşçu ilkokulu

Demek macera baslıyor

Demek macera baslıyor
Öyle valla Bakalım neler olacak.
Var mı canım bir tavsiyen? Okul veya 1.sınıflı olmakla alakalı? Bu yazdığım okullar 14.00de başlayıp 19.00da bitiyormuş. Servisi olan sultanciftligi.Bizim burdan öğrencisi varmış,öğretmen de buldum ona daha yakınım suan

Okulla ılgılı bılgım yok tek bıldıgım okul degıl, denk geldıgınız ogretmen. Bu yuzden ogretmen arastırmanı tavsıye edıyorum . Kayıt yaptırmaya gıttıgınızde bagısıda verebılırsın bu dogrultuda ıstedıgın ogretmenede yazarlar cocugu.ancak okulun tavsıye ettıgı ogretmenlerın genelde doguda gorev yaptıkları ıcın puanları yuksek oluyor ama muhım olan sevecen cana yakın ve tahammulunun olması bana gore.
Bızım ogrt bız bu konuda hıc memnun kalmadık 4 sene okuttu ,bır basını oksamadı cocukların

1.sınıf ıcın sanada bolca sabır dılıyorum annesı

Merhaba ben de Taşdelen de oturuyorum oğlum rahmi Mihriban bedestenciye gidiyor Ali kuşçu ilkokulu şu anda yeniden yapıldığı için imam hatipte eğitim veriyo ve büyük okul olduğu için ben istememiştim küçük oldukları için

Sultanciftligi ilkokuluna kayıt olduk. Hayırlı uğurlu olsun

Evet ama sanırım Ali kuşçu rahatlar bence 1 seneye biter inşallah çoğunu bitirdiler çoğu öyle sınıfların ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…