M Minel_ask Previously lilla Kayıtlı Üye 1 Nisan 2010 3.326 3.798 333 8 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Minel_ask #1 Arkadaşlar halilarimi kaldırdım ama nereye versem bı fikrim yok yardımcı olurmusunuz
D damdan Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 26.997 62.931 798 Bursa 8 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Minel_ask #2 komşuya vs sorma şansın yok mu ben ilk defa verirken bir gün pencereden bakıyordum bizim apartmana halı yıkama arabası gelmişti o firmayı aradım verdim sonra baktım iyi yıkıyorlar hala onlara veriyorum
komşuya vs sorma şansın yok mu ben ilk defa verirken bir gün pencereden bakıyordum bizim apartmana halı yıkama arabası gelmişti o firmayı aradım verdim sonra baktım iyi yıkıyorlar hala onlara veriyorum
M Minel_ask Previously lilla Kayıtlı Üye 1 Nisan 2010 3.326 3.798 333 8 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Minel_ask #3 damdan .!.: komşuya vs sorma şansın yok mu ben ilk defa verirken bir gün pencereden bakıyordum bizim apartmana halı yıkama arabası gelmişti o firmayı aradım verdim sonra baktım iyi yıkıyorlar hala onlara veriyorum Genişletmek için tıkla... Sordum memnun kalmadik diyorlar kafam karisik
damdan .!.: komşuya vs sorma şansın yok mu ben ilk defa verirken bir gün pencereden bakıyordum bizim apartmana halı yıkama arabası gelmişti o firmayı aradım verdim sonra baktım iyi yıkıyorlar hala onlara veriyorum Genişletmek için tıkla... Sordum memnun kalmadik diyorlar kafam karisik
nurcuk34 Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Ekim 2017 1.369 1.523 48 32 6 Nisan 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Minel_ask #4 kızlar günaydın. konu açılalı çok olmuş ama ne yaptınız güzel bir halı yıkamacı bulabildiniz mi çekmeköyde
kızlar günaydın. konu açılalı çok olmuş ama ne yaptınız güzel bir halı yıkamacı bulabildiniz mi çekmeköyde