çekmeköy bilgi

angelnr*

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
858
69
Arkadaşlar merhaba..İstanbul Çekmeköy tarafıyla ilgili bilgisi olanınız varsa çok sevinirim.Hangi siteler iyidir,trafik sorunu çok var mı avrupa yakasına geçmek için?Yani fiyat olarak 250.000ytlnin üstüne çok çıkmadan,düzgün önerebilceğiniz,depreme dayanıklı siteler neler? Şimdiden teşekkürler.a.s.

Son düzenleme:
canım sen satın almak içinmi arıyorsun anlamadım 250 yi.heryere otobüs var.ayrıca karşıya geçmek kadıköye gitmekten daha kolay.güzel siteler var ama çoğunluğu içerde kalıyor yola yakın 3-4 tane site var onlarda çok güzel.zaten satılıkta kiralıkta var.

Evet canım satılık düşünüyorz.Yani işte en en fazla 270.000 ytl filan civarı.Çok güzel bir bölge ama köprüye kadar ayrı köprüde ayrı kilit oluyormş diye duydum trafik.Özellikle de sabah ve akşam saatleri ? benneyaptımki Bir de hani iyi site adı varsa bildiğinz arkadaşlar sevinirm a.s.

Evet canım satılık düşünüyorz.Yani işte en en fazla 270.000 ytl filan civarı.Çok güzel bir bölge ama köprüye kadar ayrı köprüde ayrı kilit oluyormş diye duydum trafik.Özellikle de sabah ve akşam saatleri ? benneyaptımki Bir de hani iyi site adı varsa bildiğinz arkadaşlar sevinirm a.s.

Sinpasın aqua city 1 ve 2si,central life,aqua manors sitelerini arastırın derim.Onlardan birinde ikamet etmekteyim.Eger sorularınız olacaksa özelime yazarsanız cvplayabilirim.Site ici hizmet ve sosyal tesisler mükemmel,aidatlar yüksek ama sabah aksam ne isterseniz alısverisiniz yapılıyor,sitenin servisi var,sauna,hamam kapalı havuz,cafe,spor salonu ve hocası ve daha bir cok avantajı olan siteler.Söylediginiz miktar 3 artı 1 daire fiyatı bu sitelerde

o fiyatlara süper daireler var cnm burda çekmeköyde oturuyom ulaşım sorunu yok direk otobana çıkıyosun 5 dk ordan nereye gidersen sana kalmış trafiği.... Ben burdan İkitelliye işe gidiyoum bu kadar söyleyim 3 sene gitti tabi servisle

o fiyatlara süper daireler var cnm burda çekmeköyde oturuyom ulaşım sorunu yok direk otobana çıkıyosun 5 dk ordan nereye gidersen sana kalmış trafiği.... Ben burdan İkitelliye işe gidiyoum bu kadar söyleyim 3 sene gitti tabi servisle

Canım sen de mi cekmeköydesin?Senin tüpbebek hikayeni okumustum,gerci hic mesajlasmadık ama demek ki yakın oturuyoruz.Ben de tüpbebekle hamile kaldım,simdi altı aylık kızım var.Allahım tez zamanda kucagını doldursun innnnnsallahhhh :1hug:.
Bu arada cekmeköy cidden cok gelisiyor,her gün yeni seylerle karsılasıyoruz,cekmeköyü merak edenlerin bilgisine...a.s.

evt canm kesinlikle gelişiyor Allah yavrunu bağışlasın sağlıklı uzunnn ömürler versin...... Tüp bebk merkzin enresiydi?

Ben de eltes güneşinde ev kiralamak istiyorum ama, ulaşım zor gibi geliyor. Aracım yok, Madenler durağına yürümek güvenli midir? Bilen ya da o sitede oturan kişilerden bir bilgi alabilir miyim?

X