- 11 Ağustos 2022
- 81
- 48
Merhaba hanımlar.2021 Ekim de çekişmeli boşanma davası açtım.Ekim 2022 de karar asaması var.Eşim narsistti.2 buçuk yıl evli kaldım.Psikolojik baskı vs.uyguladigi için evi terketmek zorunda kaldım.Şuan kardeşimin yanındayım.Bosanma gerçekleşmediği için gelenleri de reddetmek zorunda kalıyorum.O kadar zor bı süreç ki..Eski eşim memurdu.Sadece maaşı var.Avukatima defalarca sordum hakkımı alabilir miyim ?diye.Hic bir şekilde net cevap vermedi.Ailem biraz daha sabret adli tatil bitti belki karşı taraf itiraz etmez diyor. Eski eşimi biliyorum.Adam kuruşunu bile vermez.Yasattiklari yanına kâr da kalsın istemiyorum.İyi ki çocuğum yok.Öğretmenim atamadım.İstanbul da azicik nafakayla da geçirmiyorum.Keske daha önce bosansaydim.Onun yüzünden kpss ye de ağırlık veremedim.Süs kedisi gibi davrandı bana.İletisim kurmadi sadece yedik içtik gezdik.Benimle gelecek planları kurmadigini sadece eğlence ve ilişki için evli kaldığını söyledi.Bunlar bana çok ağır geldi.Kendimi iyi hissetmemeye başladım.Tamam rahatım iyiydi ama nereye kadar..Saygısı yoktu sanki karın tokluguna yanindaymişim gibi..Zaman kaybettim.Bu süreç te de hayat şartları,boşanma ailenin tutumu (bipolar bı baba)vs. sabretmek de zor.Onlarin yanında da kalamiyorum çünkü babam istemsizce bana sariyor.İlaclarini alınca da melek gibi..Karsi taraf uzatirsa sizce beklemeden anlaşmalı boşanmak daha mı mantıklı ?Ara sıra pişmanlıklar yaşıyorum.Eskinin soy adını taşımayi istemiyorum yük gibi geliyo tarik..Önerilerinize ihtiyacım var.