Adam iftiralar atmış,bir çok kızla takipleşmis bakmış kızlar birbirinden çakal ,akıllı ...bunun ne mal olduğunu anlamış , yüz vermemişler şimdi gelmiş size yanliyor.Aldatsa ne olur aldatmasa ne olur ??? Madem bu kadar cabuk kafası karışan birisiniz söyleyin ailenize size sahip çıksınlar......Kızlar size danışmam gereken şeyler var ben çekişmeli boşanma açmıştım biliyorsunuz karşı taraf iftiralar atmıştı ve biz 1 buçuk aydır ayrıydık o 1 buçuk ayda bisürü kız takip etmişti Instagramdan ve telefonu sıfırlayıp yanıma gelmiş barışmak istediğini söyledi değişicem söz veriyorum dedi sizce bu süreçte aldatma olabilir mi ben çözemiyorum
İnsan gibi yorum yapamıyor musunuzBarışmayı geç hemen çocuk yap kesin düzelir
Öyle bişey olabilir mi davada kullanırım diye söylüyorumHala barışma fikri mi taşıyorsun?
Olabilir. Sizden beklenir.Öyle bişey olabilir mi davada kullanırım diye söylüyorum
Olabilir de olmayabilir de biz nerden bilelim ki? Yani olasılık evliyken bile var ki.Kızlar size danışmam gereken şeyler var ben çekişmeli boşanma açmıştım biliyorsunuz karşı taraf iftiralar atmıştı ve biz 1 buçuk aydır ayrıydık o 1 buçuk ayda bisürü kız takip etmişti Instagramdan ve telefonu sıfırlayıp yanıma gelmiş barışmak istediğini söyledi değişicem söz veriyorum dedi sizce bu süreçte aldatma olabilir mi ben çözemiyorum
Valla sen o yorumları çoktan aldın da kullandığın yok. Daha ne yorumu istiyorsun? Barış ikinciyi yap hemen.İnsan gibi yorum yapamıyor musunuz
Bu süreçte aldatma olsa nolcak adam baktı davayı kaybedecek parasından olcak iptal etmeye çalışıyorKızlar size danışmam gereken şeyler var ben çekişmeli boşanma açmıştım biliyorsunuz karşı taraf iftiralar atmıştı ve biz 1 buçuk aydır ayrıydık o 1 buçuk ayda bisürü kız takip etmişti Instagramdan ve telefonu sıfırlayıp yanıma gelmiş barışmak istediğini söyledi değişicem söz veriyorum dedi sizce bu süreçte aldatma olabilir mi ben çözemiyorum
Kızlar size danışmam gereken şeyler var ben çekişmeli boşanma açmıştım biliyorsunuz karşı taraf iftiralar atmıştı ve biz 1 buçuk aydır ayrıydık o 1 buçuk ayda bisürü kız takip etmişti Instagramdan ve telefonu sıfırlayıp yanıma gelmiş barışmak istediğini söyledi değişicem söz veriyorum dedi sizce bu süreçte aldatma olabilir mi ben çözemiyorum