Çekişmeli açıp protokol imzalayayim diyen es

Emiliaa

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2023
519
602
23
Çocuğun aylık hastahane kontrolü için eve gittim teli sarjdayken göz ucu gördüğüm şifreyi girdim şansa açıldı.
Avukat tutmuş bana söylememişti vbana haftalar önce vesikalık resim var mı işten lazım diye bana soruyodu vekalet verirken kullanmis.
Tonla iftira ile açılan çekişmeli boşanma dilekçesi ve ceza dosyası için verilen ifadeler doğumdan sonra beni tahrik edip çektiği videolari vs eklemiş
Avukat altın tespiti lazım demiş topliycam demiş.Bana mehir için üç tane bilezik harici bişey takılmadı ailem altın takmıştı onada bı arkadasi gram taktı başka altın yok.
Ne altın tespiti?
Eşyaların videosunu çek demiş .Alamazsın diye çektiğim eşyalarım diye atmış videoda benim evlenirken getirdigim esyalarida benim demis.Hatta kardeşim tonla ev hediyesi bebek hediyesi vermişti onlara bile ben aldım demiş sadcee ikinci el verdiği besige bı bunu verdi sağolsun demiş.
Bu şekilde nasıl benim eşyamı alabilir ?
Aylarca verdiği azıcık harclikla lazer almıştım onuda ona ben aldım alamasin demiş ?
Ben lazer cihazının parasını karttan ona atıyorum surekli
Para verdim ben ona diye kart ekstresini eklemiş
En zoruma giden eve çocuğa bişey almazken yalvara yalvara aldirtrigim yoğurt peyniri eve harcama yapıyorum kanıt olsun diye fişleri çekmek için almis
Aylar önce aldığı küfürlü bir ses kaydım var bu işe yarar mı ?
Beni altı günlük lohusayken evden koyduğu video var onun sonunu eklemiş beni evden kovdular demiş
Yüzlerce kavgamız var senden tiksiniyorum diyerek yaklasmazken bana karilik yapmıyordu diye eklemiş

Ben anlaşmalı bosanalim dedim bunları bildiğimi bilmiyor.Protokol hazırlatayım imzala dedi.
Bunları yapan adamin protokol imzala demesinin altında bit yeniği ariyorum sizce amacı ne

Çocuğun aylık hastahane kontrolü için eve gittim teli sarjdayken göz ucu gördüğüm şifreyi girdim şansa açıldı.
Avukat tutmuş bana söylememişti vbana haftalar önce vesikalık resim var mı işten lazım diye bana soruyodu vekalet verirken kullanmis.
Tonla iftira ile açılan çekişmeli boşanma dilekçesi ve ceza dosyası için verilen ifadeler doğumdan sonra beni tahrik edip çektiği videolari vs eklemiş
Avukat altın tespiti lazım demiş topliycam demiş.Bana mehir için üç tane bilezik harici bişey takılmadı ailem altın takmıştı onada bı arkadasi gram taktı başka altın yok.
Ne altın tespiti?
Eşyaların videosunu çek demiş .Alamazsın diye çektiğim eşyalarım diye atmış videoda benim evlenirken getirdigim esyalarida benim demis.Hatta kardeşim tonla ev hediyesi bebek hediyesi vermişti onlara bile ben aldım demiş sadcee ikinci el verdiği besige bı bunu verdi sağolsun demiş.
Aylarca verdiği azıcık harclikla lazer almıştım onuda ona ben aldım alamasin demiş ?
En zoruma giden eve çocuğa bişey almazken yalvara yalvara aldirtrigim yoğurt peyniri eve harcama yapıyorum kanıt olsun diye fişleri çekmek için almis
Beni altı günlük lohusayken evden koyduğu video var onun sonunu eklemiş beni evden kovdular demiş
Yüzlerce kavgamız var senden tiksiniyorum diyerek yaklasmazken bana karilik yapmıyordu diye eklemiş

Ben anlaşmalı bosanalim dedim bunları bildiğimi bilmiyor.Protokol hazırlatayım imzala dedi.
Bunları yapan adamin protokol imzala demesinin altında bit yeniği ariyorum sizce amacı ne
Bilgim yok, konunuz üste çıksın diye yazıyorum.Umarım bundan sonraki bayramlarda çok daha mutlu olduğunuz konular açarsınız.

Sizde belgelerinizi hazırlayın bence. Düzenli gönderdiğinizmpara transferi varsa mesela. Ya da kardeşinizin o eşyaları size verdiğine dair yazışmalar gibi. O evdeyken sürekli ses kaydı alın. Onun yaptıgı gibi kullanacağınız şeyler çıkabilir ona karşı. Bunlar mahkemede kullanılır mı bilmiyorum ama karşıya göz dağı vermek için işe yarayabilir diye düşünüyorum.

Cekişmeli açıp anlaşmalı boşanalım diyor yani .

Boşanmak için çekismeliye koyduğu maddeleri ispatlamak zorunda bunları ispat yapamayacağı için anlaşmalı olsun demiş.Ses kayıtları varmış verdiği gizli olduğu için delil olmaz videonun başı yok sonu var incelemeye gitse bile kendi suçlu çıkar.

Altınlar zaten sizin olur.Lazer parasını zaten her ay siz oduyormuşsunuz eşinize gönderirken acıklamaya lazer parası diye yazdıysanız oradan da birşey ispat edemez.

Evde ki bütün eşyaları ben aldım diyorsa onuda ispat etmek zorunda oda kolay degil o yüzden anlaşmalıya çevirmek istiyor.

Eşinizin hazırladığı/hazırlattığı protokolü imzalamayın bir avukattan yardım alın.

İnşallah kardeşinizin aldığı hediyeleri online siteler üzerinden almıştır. Sizde onları kanıt olarak sunun.

Erkekler boşanırken çok iğrenç birer varlığa dönüşüyor. Üzülmeyin sadece size ait bir durum değil.

Avukata danışmadan hiç bir şey imzalamayın.

Cekişmeli açıp anlaşmalı boşanalım diyor yani .

Boşanmak için çekismeliye koyduğu maddeleri ispatlamak zorunda bunları ispat yapamayacağı için anlaşmalı olsun demiş.Ses kayıtları varmış verdiği gizli olduğu için delil olmaz videonun başı yok sonu var incelemeye gitse bile kendi suçlu çıkar.

Altınlar zaten sizin olur.Lazer parasını zaten her ay siz oduyormuşsunuz eşinize gönderirken acıklamaya lazer parası diye yazdıysanız oradan da birşey ispat edemez.

Evde ki bütün eşyaları ben aldım diyorsa onuda ispat etmek zorunda oda kolay degil o yüzden anlaşmalıya çevirmek istiyor.

Eşinizin hazırladığı/hazırlattığı protokolü imzalamayın bir avukattan yardım alın.
Anlasalim diyen bendim o benden habersiz çekişmeli açıp birde ayreten ceza almam için şikayet olusturmus.
Aileme küfretti evden kovdu beni tehdit etti tarzında ağzım açık okudum.
Ben anlaşalım deyince tmm dedi ama altında bit yeniği olduğunu düşünüyorum
Çünkü bu adam cocugunla öl diyen adam
Çekişmeli için attığı iftiralar evliyken yediğim ekmeği odetmeye calismasi kanım dönmüş durumda

Hemen boşanma davalarında uzman, bu tür konulara çok hakim bir avukat bulman lazım. Ben mesleğe devam etseydim emdiği süt burnundan gelirdi mesela. Kaybettiğim boşanma davası olmadı çok şükür. Bu tarz bir avukat lazım sana. Çok şey toplamış çünkü, delilleri sağlam tutmaya çalışmış, iyi bir avukattan akıl almış. Senin bulacağın avukat kadın olsun, bu davalara bakıyor olsun. Herhangi birine gitme.

Ne altın tespiti?

Erkek adamım diye geziniyor ortalıkta pislik şerefsiz. Çektiği videolar, senin küfürlü ses kaydın bir işe yaramaz. Eğerki ona karttan yaptığın lazer cihazının ve diğer masrafların ödemesinin dekontunu sunarsan kendini haklı çıkarabilirsin bence. Almadığı eşyayı altını ben aldım diyor. Her dk durmadan video çekmiş her şeyi planlamış iğrenç herif. Uzman bir avukata danışman gerek, ona olayların detayını iyice anlat, bu herif sürünmeyi hak ediyor. Doğum öncesi ve sonrası her zaman seni ve bebeği ihmal ettiğini, cinsellik olmadığını, kocalık yapmadığını, seni doğum yaptığın günde yalnız bıraktığını her şeyi dilekçede sunman gerek.

Muhtemelen kendi lehine bir protokol hazırlatıp size gönderecek. Avukatı çekişmelide elini güçlü görmediği için anlaşmalıya dönmek istiyor da olabilir.

Tavsiyem onun nedenlerine takılmadan kendiniz için en avantajlı yolu seçmeye çalışmanız.

Anlasalim diyen bendim o benden habersiz çekişmeli açıp birde ayreten ceza almam için şikayet olusturmus.
Aileme küfretti evden kovdu beni tehdit etti tarzında ağzım açık okudum.
Ben anlaşalım deyince tmm dedi ama altında bit yeniği olduğunu düşünüyorum
Çünkü bu adam cocugunla öl diyen adam
Çekişmeli için attığı iftiralar evliyken yediğim ekmeği odetmeye calismasi kanım dönmüş durumda
Tam bir yalancı ruh hastası ya🤬🤬

Protokol imzalatmaya çalışmasının sebebi, protokolde sizin aleyhinize olacak maddeler olması. Protokol, her zaman iki tarafı da koruyan bi şey değildir. Protokolü mutlaka bir avukatla değerlendirmek zorundasınız.

Hemen boşanma davalarında uzman, bu tür konulara çok hakim bir avukat bulman lazım. Ben mesleğe devam etseydim emdiği süt burnundan gelirdi mesela. Kaybettiğim boşanma davası olmadı çok şükür. Bu tarz bir avukat lazım sana. Çok şey toplamış çünkü, delilleri sağlam tutmaya çalışmış, iyi bir avukattan akıl almış. Senin bulacağın avukat kadın olsun, bu davalara bakıyor olsun. Herhangi birine gitme.
Protokol hazırlayalım niye diyor o zaman amacı ne ?
Önceden açılan darp davasi var kamu davası olduğu için şikayetimi ceksemde devam etti suçlu bulundu itiraz etti tekrar duruşma günü verildi ondada gidip şikayetçi değilim demem için mi acaba ? Onada avukatı bakıyor simdi

Protokol hazırlayalım niye diyor o zaman amacı ne ?
Önceden açılan darp davasi var kamu davası olduğu için şikayetimi ceksemde devam etti suçlu bulundu itiraz etti tekrar duruşma günü verildi ondada gidip şikayetçi değilim demem için mi acaba ? Onada avukatı bakıyor simdi
Ay bir de darp etti yani tam bir pislikmiş. Hukuki bir dayanağı yok söyleyeceklerimin tamamen kadınsal duygularla yazıyorum .protokol kötü bile olsa tepki vermeyip, hep tamamcı görünseniz. O arada sizin aleyhinize olan her iddiayı çürütecek delilleri bulsanız ve siz onu hazırlıksız yakalayıp leş bir iddianame ile çekişmeli açsanız .g.t gibi kalsa . Bildiğinizi bilmiyor olması büyük avantaj sanki .ama tabi bu kadar pislik biriyle çekişmeli sürecini kaldırabilecek güçte misiniz ? Belli ki deccal yan çarı kocanız

Ne altın tespiti?

Kesinlikle bir avukat ile görüşün

Kuyunuzu kazıyor tek başınıza halledemezsiniz dişli bir avukat bulun. Adam yememiş içmemiş kanıt toplamış siz de lütfen boş durmayın. İnşallah haklı olduğunuzu ispat edebilirsiniz

Back
X