- 2 Şubat 2020
- 179
- 79
- 48
- 24
- Konu Sahibi Merve34aslan
Öncelikle şimdi bi video gördüm instagramda çekirge istilası vardi sizce buraya gelirmi ve şuan nerede oluyo çekirge saldırısı bilgisi olan aydinlatabilirmi bizi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dert edilmeyecek birşey miKonuya mi şaşırayım, bunu dert etmene mi yoksa konuyu yanlış yere açmana mi bilemedim?
İşte çekirgeler başlarına geleceği farketmiş olmalıki çine uğramadan yön değiştirmişler :/Cinde bu istah varken ordan sag cikamazlar gibi
Evet iran irak tarafindalar ve yonlerini turkiyeye cevirmisler Allahim sen koruİşte çekirgeler başlarına geleceği farketmiş olmalıki çine uğramadan yön değiştirmişler :/
Çine gitselerdi ya onlar yerdi nasılsaKoronadan daha çok korkutuyor beni. Gezmeye bile olsa gelmezler inşallah.
Nicki cekirge olan birinin bunu demesi.Çine gitselerdi ya onlar yerdi nasılsa
Nicki cekirge olan birinin bunu demesi.
Inşallah gelmezler deRaporda, çekirgelerin etkisini göstereceği ülkeler arasında Kenya, Somali, Etiyopya, Sudan, Eritre, Suudi Arabistan, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuveyt, İran ve Pakistan gösterildi. Türkiye ise istilanın etki alanında gösterilmiyor.
CNN de yazmış