çekiniyorum ama yardım edin ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O krem anestezi kremi ama işine yarayacağını sanmıyorum
Keşke detaya girmeseydin
Neyse öğrenmiş oldun burası böyle...
Belki çok saçma belki iğrenç belki cahilce evet
Ama sağlık bu canı yanan bir insan
Eşini niye atlatıyorsun bu durumu söyle mutlaka
Hemen yarında doktora git
Belki alerjik reaksiyon oldu belki zehirli böcekti
Evdede bir sürü şey yapmışsın kendi kendine
Hassas bir bölgeyi dahada hassaslaştırmışsın
Doktor tek çözüm

abla lutfen sende kinama ama esime soylemiyorum cunku 8 9 gun kadar once benimle gece cinsel manada olmak istedi bende haram donemde olduğumu soyledim kanadigima duaundugu icin uzak durdu ondan sonra birakti simdi gercegi öğrenirse kizar cok kizar

Acik alanda sevistik, bocek isirdi deseydi konu sahibi hadiiii neyseee dicem yada demicem.. ama o bolgeye cikolata surdu demesinden sonra beynim error yapti arkadas ... Yahu bu kadar detaya girmeye ne gerek vardi... Yok kocam sevismek istedi, yok cokokrem surdu :rapci: pozisyonlarida okuyacagim diye odum koptu neyseki o detaylara girmiste girmemis gibi gozukuyor.. :işsiz: konu sahibi tek yapman gereken olay doktora gitmek..

abla lutfen sende kinama ama esime soylemiyorum cunku 8 9 gun kadar once benimle gece cinsel manada olmak istedi bende haram donemde olduğumu soyledim kanadigima duaundugu icin uzak durdu ondan sonra birakti simdi gercegi öğrenirse kizar cok kizar
Doktora gitmen şart yalan söyleyerek mi gideceksin ?
Neden kızsın hata varsa çoğu onda zaten
Söylemek zorundasın
Dahada kötüye giderse ne yapacaksın
Ne kadar atlatabilirsin ki?
Tek çözümü bu eşine anlat ve doktora gidin

Doktora gitmen şart yalan söyleyerek mi gideceksin ?
Neden kızsın hata varsa çoğu onda zaten
Söylemek zorundasın
Dahada kötüye giderse ne yapacaksın
Ne kadar atlatabilirsin ki?
Tek çözümü bu eşine anlat ve doktora gidin

hangi bolum bakar vajen hastaliklarina bi de muayene sirasinda vajenimize bakiyorlar mi

Aynı kişinin canı çok sıkılmış yazık ya :emir_bebek:eski trollediklerini hortlatıyor da enteresan bi eğlence şekli 😄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X