çekiniyorum ama yardım edin ne olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doktora git ve sadece şunu söyle; böcek ısırdı. Burda da bu kadar detay vermene gerek yoktu. Bak millet iğrençsiniz öğk bu ne biçim fantezi yok tiksindim vs vs diye yorum yapıyor hatta dalgaya alıyor. Arkadaş bize ne ya. Sinir oluyorum şöyle yorum yapanlara, soruya cevap vermezler laf sokarlar dalgaya alırlar...

Adım çıkıyor ise silin deyip eşinizin adını paylaşmasaydınız iyiydi bence. Anlamadığı 42 gündir bi insan neden doktora gitmek yerine acı çekip kocakarı ilaçlarıyla tedaviye uğraşır. Ayrıca bu kadar detayı niye verdin böcek ısırdı demen yetmez mi, yok çikolata sürmüş vs garip...
Ne desin ki doktora; "Eşim torku çikileta sürdü bende tam kırlara uzanmıştım ki böcek sen gel isiriver.. Tabi ben o sırada zevkten dört köşe anlamadım olayı .." :halay::halay::halay::rolleyes::rolleyes:

Merhabalar hayırlı geceler.bende yeni üye oldum birazönce.yazınızı okudum da aklıma bi ilaç geldi.anestol diye bi merhem.acıyı anında geçiriyo.yanıklara yaralara.nöbetçi bi eczaneden alabilirsen al derim.doktora muayene oldunmu hiç.belki başka bir ilaç yazar.yazdığım merhemin bi yan etkisi yok diye biliyorum ama yinede önemli birşeye sebep olmak istemem.ANESTOL intrntten bak istersen.en azından acını dindirir.çok geçmiş olsun

Allahimrazi olsun sizden yarin bayan eczaneden alicagim bakacagim simdi internetten insallah ise yarar keske suan elimde olsa cunku cok aci cekiyorum vajenimde hassaslasti esime de ozel gunumdeyim dedim umursamadi uyuyor onu oyle atlattim insallah yarina kadar bisey olmaz allah sizen razi olsun

Merhabalar hayırlı geceler.bende yeni üye oldum birazönce.yazınızı okudum da aklıma bi ilaç geldi.anestol diye bi merhem.acıyı anında geçiriyo.yanıklara yaralara.nöbetçi bi eczaneden alabilirsen al derim.doktora muayene oldunmu hiç.belki başka bir ilaç yazar.yazdığım merhemin bi yan etkisi yok diye biliyorum ama yinede önemli birşeye sebep olmak istemem.ANESTOL intrntten bak istersen.en azından acını dindirir.çok geçmiş olsun
Sende arkadaşı görüp mü uye oldum hey Allahım :KK70:

Doktora git ve sadece şunu söyle; böcek ısırdı. Burda da bu kadar detay vermene gerek yoktu. Bak millet iğrençsiniz öğk bu ne biçim fantezi yok tiksindim vs vs diye yorum yapıyor hatta dalgaya alıyor. Arkadaş bize ne ya. Sinir oluyorum şöyle yorum yapanlara, soruya cevap vermezler laf sokarlar dalgaya alırlar...
Ha sana normal geldi yani bu konu?

cok kaba bir insansiniz neden asagiliyosunuz kalpkirmak kapeyi kirmaktir ben kendimi suclu hissetim sayenizde sagolun bi insana yüzyüze bunu sormaya utanirim ama burda kadinlarin ablalarin yardimci olacagina inandığım icin yazdim ama tesekkur ederim beni utandirdiniz olsun iyi insanlarda var bak duzgunce soyluyor kac kisi

cok kaba bir insansiniz neden asagiliyosunuz kalpkirmak kapeyi kirmaktir ben kendimi suclu hissetim sayenizde sagolun bi insana yüzyüze bunu sormaya utanirim ama burda kadinlarin ablalarin yardimci olacagina inandığım icin yazdim ama tesekkur ederim beni utandirdiniz olsun iyi insanlarda var bak duzgunce soyluyor kac kisi
Ya git ötede oyna.

Sende arkadaşı görüp mü uye oldum hey Allahım :KK70:
Bana mı diyosun o aptal yorumunu.? Bilmeden böyle dalga geçenleri çıkarın siteden.bu nasıl bi davranıştır.bu yorumu yazdığına göre sen çok geç bile kalmışsın insan olmaya.sen ve senin gbi yorum yapan diğer şahıs.insanların derdine çare olmayacaksanız ne işiniz var bu sitede çıkın gidin

Nimetle seksmi olur ya Tovbeee cikolata surdu diyorsunuz yani ne diyelim simdi biz ... Nimeti alet ediyorsunuz zevklerinize.. ne diyelim simdi yatak odasi diye bisey var yahu .. acik alanda yaparsan tabikide bocek isirir.. :kahve:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X