• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cekingen erkekle olur mu :(

Yani evet haftada iki gundersimiz var bir kere konutuk sadece :KK43:
O da oyle sanirim disardan oyle ezik diyebilcegm yani ozguvensiz biri gibi durmuyor ama kizlarla konustugunu gormedimm pek

anlamadıgın bır soruyu mu sorsan acaba??:KK53: böyle böyle ilerler eğer o da istiyorsa,belki başlatma sorunu vardır sadece.
Bir de ne dersi/kursu ? Yanı suankı sosyal durumunuzun musaıtlıgne baglı esasında bırazda.

Yok okul universitedeyim :)
Zaten yalniz yakalasam en azindan biseyler derim belki ama illaki cevremizde insanlar oluyor bide fazla kisiyi taniyinc ben de cevredekilerden cekiniyorum arkadaslarima bahsetmedim oda arkadaslariyla oluyor zaten genelde
Ama dogru acele etmemek lazim ayni bolumdeyiz zaten :)
anlamadıgın bır soruyu mu sorsan acaba??:KK53: böyle böyle ilerler eğer o da istiyorsa,belki başlatma sorunu vardır sadece.
Bir de ne dersi/kursu ? Yanı suankı sosyal durumunuzun musaıtlıgne baglı esasında bırazda.

Yok okul universitedeyim :)
Zaten yalniz yakalasam en azindan biseyler derim belki ama illaki cevremizde insanlar oluyor bide fazla kisiyi taniyinc ben de cevredekilerden cekiniyorum arkadaslarima bahsetmedim oda arkadaslariyla oluyor zaten genelde
Ama dogru acele etmemek lazim ayni bolumdeyiz zaten :)

:))))) hadı bakalım, hayırlısı hakkınızda:)))))))))) gelısmelerden haberdar et ;)

Back
X