- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Bir cocukla bakisiyorduk 1,5 ay falan oldu neredeyse. Sonunda gecen gun derste bi kez konustuk sinavla ilgili bir sey sordu. Ama ben onun oturdugu tarafa oturdum konusuruz diye,onu yapmasam onu bile yapmazdi cok pasif bi cocuk utangac galiba. Neyse o bana bisey sorunca ben de biseyler sordum biraz konustuk ama o gunden bei konusmadik hic ortak dersimiz var ama biri laboratuvar dersi gruplarimiz karsilikli ve yine gozgoze geliyoruz. Bakisiyoruz sadece ve hani ortakderslerim var falan ozguvenli biri olsa simdiye bayagi arkadas olmustuk. Sizce napmaliyim kizlar twitteri var takip mi etsem? Ya kafaya takiyorum cunku
Ortak arkadasimiz yok ama disardan ona bakan aradaslarimda pasif bu cocuk hayat enerjisi yok diyorçekingen olduğuna emin misin, arkadaş ortamında nasıl peki
Ortak arkadasimiz yok ama disardan ona bakan aradaslarimda pasif bu cocuk hayat enerjisi yok diyor
Iste aynen ama boyle sinirlerim bozuluyor ye sadece bakismak neTakip etsende o seni edermi takip ettiğin için bir adım atarmı meçhul bu durumda ama sen takip et bakalm denemekten ne cıkar belki sonradan açılır
Kızlar okadar acelceki erkekler kendni ceker oldu terse dondu hersey az daha bekle dicem ama bekler durursun gbi geliyor
ilk adımı sen atma.çekingense senn içn açılcağı varsa açılır.her konuda senden adım bekler sonra.sabret.Bir cocukla bakisiyorduk 1,5 ay falan oldu neredeyse. Sonunda gecen gun derste bi kez konustuk sinavla ilgili bir sey sordu. Ama ben onun oturdugu tarafa oturdum konusuruz diye,onu yapmasam onu bile yapmazdi cok pasif bi cocuk utangac galiba. Neyse o bana bisey sorunca ben de biseyler sordum biraz konustuk ama o gunden bei konusmadik hic ortak dersimiz var ama biri laboratuvar dersi gruplarimiz karsilikli ve yine gozgoze geliyoruz. Bakisiyoruz sadece ve hani ortakderslerim var falan ozguvenli biri olsa simdiye bayagi arkadas olmustuk. Sizce napmaliyim kizlar twitteri var takip mi etsem? Ya kafaya takiyorum cunku
Bakisiyoruz sadece ve hani ortakderslerim var falan ozguvenli biri olsa simdiye bayagi arkadas olmustuk. Sizce napmaliyim kizlar twitteri var takip mi etsem? Ya kafaya takiyorum cunku
Ortak arkadasimiz yok ama disardan ona bakan aradaslarimda pasif bu cocuk hayat enerjisi yok diyor
Iste aynen ama boyle sinirlerim bozuluyor ye sadece bakismak ne
Ozguvensiz, arkadaşlarınızın "pasif, hayat enerjisi yok" dediği, sadece bakışmakla yetinen birinde ısrar sebebiniz nedir?
Yani onda sizi çeken şey ne?
Ben yazdıklarınıza baktım baktım, bir şey bulamadım.
Hani ilişki başlamış olur da sonradan fark edersiniz, kaybetmek istemezsiniz anlarım.
Ama daha ortada bir ilişki bile yokken bakmak dışında bir icraatı olmayan bir çocuğu neden hayatınıza dahil etmek istiyorsunuz ki?
Aynen öyle ve biraz donuk yani dedim ya ben zorlamasam o iki çift laf bile söylemezdi eminim çekingen çünküO öyle bakar durur, çok kapılma bence. Belirsizliği hiç sevmem, bu acelecilik değil aslında. Sen istiyorsun ki hoşlanıyorsa da bi şekilde belli etsin. İnsan 3 saniyede aşık oluyor ya
Biz eşimle, arap atı gibi sonradan acılanlardanız
6 aylık bakısmadan sonra ancak konusabıldık, aslında ben gırıskenımdır de esım bıraz cekıngendı o zamanlar
Sonra elımı tutması ıcın bıle bı 6 ay daha gecti nerdeyseBenım bı bahanemle oldu o da neyse
Sonra bir acıldık, pir acıldıkaahh o günlere döndum bak sımdı
Şimdi ise, tutabılene aşk olsun, belli olmuyor o işler hani örnekle acıklayım dedım
Neeeey altı ayy mıı
Ay ben bekleyemem sanırım o kadar 1,5 aydır sabredemiyorum
Aynı bölümdeyiz bi de ben de ondan korkuyorum 4 sene birlikteyiz biz de 1 sene bekler miyiz dersin Allah korusun
Yani evet haftada iki gundersimiz var bir kere konutuk sadeceSiz bir aradaymışsınız, daha kısa sürmesi gerek tabı, biz ayda bir iş geregi aynı ortamda oluyorduk
Bende mi tuhaflık var bılmıyorum ama ben severım cekıngen erkekiTabı bu cekıngenlık pasıflıkten yada özgüvenı eksıklıgınden degıl, kadınlara karsı cekıngen olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?