Götürdüm oynadı oynuyordu.. Çekimserdi yine ama son zamanlarda arttı.. Parkta yatıp parkta kalktık diyebilirim..3 yaşına kadar hiç parka götürmediniz mi? Yeni çocuklarla tanışıp oynamadı mı hiç?
Götürdüm oynadı oynuyordu.. Çekimserdi yine ama son zamanlarda arttı.. Parkta yatıp parkta kalktık diyebilirim..
Evet pardon.. Biraz hızlı yazdım... Biran önce cevapları duyma adına.. Çünkü oğlum onunla ilgilenmemi istiyordu.. K. BakmayınwÇEKİNGEN olacak o çekimser bambaşka birşey.
Biraz arkadaş da oynasın diyorum yine verecek diyorum.. Keza o da başkalarının oyuncaklarını gördüğü an illa ister..Çekimser yazmışsınız her yerde ama çekimser oyunu belli etmeyen anlamına gelir. Sizinle uzaktan yakından ilgisi yok yani. Geçici bir durum olabilir siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Peki gelip oyuncağı elinden alındı diye size ağladığında siz ne yapıyorsunuz?
Yapısı böyle demek kiSlm kızlar... 3 yaşında Bi oğlum var ayda 10 gün tam zamanlı kreşe gidiyor, bazen çekimser gidiyor bazı günler yarın kreşe gideceğiz dediğimde yaşasın diyip seviniyor, bunun yanında çocuklara karşı çok çekimser, asonsör de Bi çocuk görse arkama saklanıyor çekimser çekimser sırıtarak bu durum zaman yetişkinlerde de peydah oluyor..eş dost akraba çocuklarıyla iletişimi iyi beraber oynarlar ama tanımadığı çocuklara karşı çok çekimser ve ürkek, biraz vakit geçirdiğinde oynamaya başlıyor ama.. Son olarak bugün parka gitmek istedi, götürdüm.. Bir sürü çocuk var diyerek gitmek istemedi yani geri döndük.. Kreş öğretmeni iyi bi problem yok diyip hep kısa cevaplar veriyor.. Bu arada asla kendini savunan Bi çocuk değil diğer çocuklar elinden her şeyini alabilir, oyuncak olsun salıncak olsun ondan küçükler bile sonra gelip bana ağlar..özellikle okul öncesi öğretmenleri, bu konuda tecrübeli hanımlar ve annelerin nacizane fikirlerini bekliyorum...
Hayır serbest bırakırım.. Kayar, sallanır.. Bazen oynar.. Ama dediğim gibi son zamanlarda daha Bi çekingen.. Bugün çok çocuk var diyip gitmek istemeyince soluğu burada adım..Yapısı böyle demek ki
benim kızım çok konuşkan girdiği her ortama ayak uyduran hep sohbeti başlatan sürekli kendine arkadaş bulan girişken, konuskan yapıda
Oğlumsa tam tersi kendi kendine yeten arkadaş istemeyen paylaşmayı hiç sevmeyen bi çocuk
Yapı meselesi ikisinide ben yetiştirdim ama çok farklılar olduğu gibi kabul etmek lazım zamanla duzelecektir
Yani konu sahibinin çocuğum çekingen demek istediğini herkes anladı zaten çocuğun oyunu belli etmediğini sanan olmadı endişelenmeyin siz.Çekimser yazmışsınız her yerde ama çekimser oyunu belli etmeyen anlamına gelir. Sizinle uzaktan yakından ilgisi yok yani. Geçici bir durum olabilir siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Peki gelip oyuncağı elinden alındı diye size ağladığında siz ne yapıyorsunuz?
Sıkıyorsunuz demedim ama nasıl istiyorsa öyle olsun demekki kalabalığa girmeyi sevmiyorHayır serbest bırakırım.. Kayar, sallanır.. Bazen oynar.. Ama dediğim gibi son zamanlarda daha Bi çekingen.. Bugün çok çocuk var diyip gitmek istemeyince soluğu burada adım..
Yani konu sahibinin çocuğum çekingen demek istediğini herkes anladı zaten çocuğun oyunu belli etmediğini sanan olmadı endişelenmeyin siz.
Sevgili konu sahibi ayda 10 gun gitmesi tam olarak kreşe uyum saglayamamasina neden olmuştur. Yapısı gereği sessiz ve sakindir.3 yaş henüz küçük ama anlatmaya haklarını öğretmeye çalışın geçici süreçler bunlar benimkiler de 4 yaşında değişti tarif ettiğiniz gibilerdi.
Evinize yaşıtı çocuk çağırın desem de boş çünkü 4 yaşta oyun kurup beraber oynamaya başlayacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?