• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekimser oğlum..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar... 3 yaşında Bi oğlum var ayda 10 gün tam zamanlı kreşe gidiyor, bazen çekimser gidiyor bazı günler yarın kreşe gideceğiz dediğimde yaşasın diyip seviniyor, bunun yanında çocuklara karşı çok çekimser, asonsör de Bi çocuk görse arkama saklanıyor çekimser çekimser sırıtarak bu durum zaman yetişkinlerde de peydah oluyor..eş dost akraba çocuklarıyla iletişimi iyi beraber oynarlar ama tanımadığı çocuklara karşı çok çekimser ve ürkek, biraz vakit geçirdiğinde oynamaya başlıyor ama.. Son olarak bugün parka gitmek istedi, götürdüm.. Bir sürü çocuk var diyerek gitmek istemedi yani geri döndük.. Kreş öğretmeni iyi bi problem yok diyip hep kısa cevaplar veriyor.. Bu arada asla kendini savunan Bi çocuk değil diğer çocuklar elinden her şeyini alabilir, oyuncak olsun salıncak olsun ondan küçükler bile sonra gelip bana ağlar..özellikle okul öncesi öğretmenleri, bu konuda tecrübeli hanımlar ve annelerin nacizane fikirlerini bekliyorum...

Götürdüm oynadı oynuyordu.. Çekimserdi yine ama son zamanlarda arttı.. Parkta yatıp parkta kalktık diyebilirim..

Çekimser yazmışsınız her yerde ama çekimser oyunu belli etmeyen anlamına gelir. Sizinle uzaktan yakından ilgisi yok yani. Geçici bir durum olabilir siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Peki gelip oyuncağı elinden alındı diye size ağladığında siz ne yapıyorsunuz?

Çekimser yazmışsınız her yerde ama çekimser oyunu belli etmeyen anlamına gelir. Sizinle uzaktan yakından ilgisi yok yani. Geçici bir durum olabilir siz yine de tedbiri elden bırakmayın. Peki gelip oyuncağı elinden alındı diye size ağladığında siz ne yapıyorsunuz?
Biraz arkadaş da oynasın diyorum yine verecek diyorum.. Keza o da başkalarının oyuncaklarını gördüğü an illa ister..

Bence dert etmeyin zamanla düzelir, siz ona sosyalliğini arttırabileceği alanlar yaratın daha fazla, bence o yeter.

Ayy benim oğlumu anlatmissjn resmen :KK43: kurban olduğum elinden bisiyi alınsa ses etmez ama üst uste tekrarlaninca bana gelip agliyor .takipteyjm

Cok çocuk olduğunda acaba sizde mi yönlendirme de bulundunuz acaba, farkında olmadan.
Kendimden biliyorum, 20 tane küçüklü büyüklü çocuğun arasına yüksek kaydırak tepelerinde, hızla sallanan salıncaklara, koşturan çocukları düşününce ben hep oğlumu tereddütsüz bırakmaya korktum, hala da cekinirim.
Aynı yaşlarda benim oğlum da.
Çok kalabalıksa benim de tutumumdan dolayı girmeye pek yanasmayabiliyor, bıraksam haldir güldür oynar eminim..

Slm kızlar... 3 yaşında Bi oğlum var ayda 10 gün tam zamanlı kreşe gidiyor, bazen çekimser gidiyor bazı günler yarın kreşe gideceğiz dediğimde yaşasın diyip seviniyor, bunun yanında çocuklara karşı çok çekimser, asonsör de Bi çocuk görse arkama saklanıyor çekimser çekimser sırıtarak bu durum zaman yetişkinlerde de peydah oluyor..eş dost akraba çocuklarıyla iletişimi iyi beraber oynarlar ama tanımadığı çocuklara karşı çok çekimser ve ürkek, biraz vakit geçirdiğinde oynamaya başlıyor ama.. Son olarak bugün parka gitmek istedi, götürdüm.. Bir sürü çocuk var diyerek gitmek istemedi yani geri döndük.. Kreş öğretmeni iyi bi problem yok diyip hep kısa cevaplar veriyor.. Bu arada asla kendini savunan Bi çocuk değil diğer çocuklar elinden her şeyini alabilir, oyuncak olsun salıncak olsun ondan küçükler bile sonra gelip bana ağlar..özellikle okul öncesi öğretmenleri, bu konuda tecrübeli hanımlar ve annelerin nacizane fikirlerini bekliyorum...
Yapısı böyle demek ki
benim kızım çok konuşkan girdiği her ortama ayak uyduran hep sohbeti başlatan sürekli kendine arkadaş bulan girişken, konuskan yapıda
Oğlumsa tam tersi kendi kendine yeten arkadaş istemeyen paylaşmayı hiç sevmeyen bi çocuk
Yapı meselesi ikisinide ben yetiştirdim ama çok farklılar olduğu gibi kabul etmek lazım zamanla duzelecektir

Yapısı böyle demek ki
benim kızım çok konuşkan girdiği her ortama ayak uyduran hep sohbeti başlatan sürekli kendine arkadaş bulan girişken, konuskan yapıda
Oğlumsa tam tersi kendi kendine yeten arkadaş istemeyen paylaşmayı hiç sevmeyen bi çocuk
Yapı meselesi ikisinide ben yetiştirdim ama çok farklılar olduğu gibi kabul etmek lazım zamanla duzelecektir
Hayır serbest bırakırım.. Kayar, sallanır.. Bazen oynar.. Ama dediğim gibi son zamanlarda daha Bi çekingen.. Bugün çok çocuk var diyip gitmek istemeyince soluğu burada adım..

cok var boyle cocuk.
bazilarinin karakteri boyle. cok dert ediyorsaniz ozguven gelistirme icin pedagog yardimi alabilirsiniz

Yaa ben onu yerim minnoşşş 😌 benim de oğlum olcak Allah nasip ederse ❤️ küçükken ben de çok çekingenmişim hep annemin arkasındaydım hatırlıyorum, sırtına saklanıyordum, utanıyordum hep ama elimden kimse bi şeyimi alamazdı 😈 anneme çok düşkündüm, bi de babam sert bi babaydı hep korktum, ondan diğer insanlara da çekingen davrandığımı düşünüyorum

Yani konu sahibinin çocuğum çekingen demek istediğini herkes anladı zaten çocuğun oyunu belli etmediğini sanan olmadı endişelenmeyin siz.
Sevgili konu sahibi ayda 10 gun gitmesi tam olarak kreşe uyum saglayamamasina neden olmuştur. Yapısı gereği sessiz ve sakindir.3 yaş henüz küçük ama anlatmaya haklarını öğretmeye çalışın geçici süreçler bunlar benimkiler de 4 yaşında değişti tarif ettiğiniz gibilerdi.
Evinize yaşıtı çocuk çağırın desem de boş çünkü 4 yaşta oyun kurup beraber oynamaya başlayacaklar.

Hayır serbest bırakırım.. Kayar, sallanır.. Bazen oynar.. Ama dediğim gibi son zamanlarda daha Bi çekingen.. Bugün çok çocuk var diyip gitmek istemeyince soluğu burada adım..
Sıkıyorsunuz demedim ama nasıl istiyorsa öyle olsun demekki kalabalığa girmeyi sevmiyor
Çok normal onlarda bir birey ve tercihleri var saygı duymalı degistirmemeye çalışmalıyız
Yaptığı kötü bisey yok çünkü

[/QUOTE]
Yani konu sahibinin çocuğum çekingen demek istediğini herkes anladı zaten çocuğun oyunu belli etmediğini sanan olmadı endişelenmeyin siz.
Sevgili konu sahibi ayda 10 gun gitmesi tam olarak kreşe uyum saglayamamasina neden olmuştur. Yapısı gereği sessiz ve sakindir.3 yaş henüz küçük ama anlatmaya haklarını öğretmeye çalışın geçici süreçler bunlar benimkiler de 4 yaşında değişti tarif ettiğiniz gibilerdi.
Evinize yaşıtı çocuk çağırın desem de boş çünkü 4 yaşta oyun kurup beraber oynamaya başlayacaklar.

Konu sahibi siz misiniz hayırdır? Şimdi anlaşıldı Resmi Gazetenin büyük g’si nerden geliyor😂 konu sahibi bir kelimeyi tamamen yanlış anlamda kullanmış elbette ne demek istediğini anladık ama sayemizde bir yanlışlığını fark etmiş oldu. Kibarca bu durumla ilgili konuştu zaten. Sizin avukatlığınıza ihtiyacı yok yani boşuna yormayın kendinizi.

Back