- 3 Aralık 2017
- 564
- 309
- Konu Sahibi Strwbrrymuffin
Kesin işe yarar da adamın yuvasını yıkma şimdiKivancin fotoğrafını mi koysam acaba ise yarar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin işe yarar da adamın yuvasını yıkma şimdiKivancin fotoğrafını mi koysam acaba ise yarar mı
Merak ettim mesela nasıl şekillendirdiniz hayatınızı?Çekim yasasıyla aslında bulunduğunuz şartlarda sahip olamayacağınız neyi çektiniz?Yada nadir sahip olunabilecek, mucize denilebilecek neler oldu?Ne mutlu ki bana bu okuduğum kitapları 17 18 doneminde okudum ki hayatın bir sırrı olduğunu kesfedebildim ve hayatimi da ona göre sekillendirdim, hala da şekillendiriyorum.
Sadece inşallah maşallah modunda hayatını geçirenlerin sayfalarca yorumlarını görüyoruz. Neden öyle yaptın neden buna rağmen devam ettine cevap yok, kendi hayatlarını robot gibi geçiriyorlar.
O nedenle bu kesin hayatı anlamak için gerekli de asıl diğer şeylerin gerekliliği kisiseldir ve kişiye göre değişir.
O nedenle gereksiz gördüğünüz şey hakkında aslında hayatı nasıl da kaçırdığınızı idrak edebilseydiniz aklınız hayaliniz sasirdi.
Bu arada, diger onerilere katiliyorum. Evet Bilinçaltınin gücü kitabı da yine bu kitaplar arasında okunmalı. Hepsini birlikte harmanlayinca ve kişi kendi cümlelerini fark edince kendi düşünce ve inanç sekli oturuyor.
Amin inşallahDarısı bize o zaman
MantıklıBen inanıyorum ama farklı bi şekilde. Mesela bizim iş yerinde kendini müdür sanan abuk subuk normalde hiçbişey olamayacak tiplerin hepsi müdür oldu. Sonra bunun nasıl olabildiğini düşündüm çünkü biraz işten güçten anlayan birileri bu insanların asla yönetici olmaması gerektiğini bilmeliydi. Şuna karar verdim bunlar kendilerini müdür olmadan önce de müdür sanıyolardı yani hep öyle bi havada takılıyolardı. İnsanlarla öyle konuşup öyle davranıyolardı. Ve garip bi şekilde bir süre sonra insanlar da onları öyle görmeye başladı ve açılan yönetici koltukları için doğru aday olabildiler çünkü kendilerini buna uygun lanse etmeyi başardılar. Eğer çekim yasası denen bişi varsa bence böyle çalışıyor.
Benim de var böyle bir anım aslında :) Rus bir bebek vardı Instagramdan takip ettiğim yıllardır hep bakarım kız şimdi kocaman oldu ekran görüntüsü alırdim çoğu fotoğrafını çok tatlı bir kızdı yıllar sonra annem hamile kaldı ve kardeşim o bebeğin tıpatıp aynısı dişlerinin ayrıklığı bile aynı. Çok mu odaklandım acaba annem kaç yaşından sonra hamile kaldı :))Amin inşallah
Ayrıca fotoğraf deyince siz aklıma bir örnek daha geldi. Didem Uzel i biliyorsunuzdur belki oğlu var sarışın maviş bir tane Leo Aslan diye. O hamile kalmadan önce bile hep Leonardo Di Caprio nun fotoğrafına bakıyormuş oğlum olursa böyle olacak diye hayal ediyormuş, oğlu şimdi cidden Leonardo gibi sarışın mavi gözlü. Genlerde vardır illa ki ama o da böyle bir anısını paylaşmıştı
Ooo siz zaten başarmışsınızBenim de var böyle bir anım aslında :) Rus bir bebek vardı Instagramdan takip ettiğim yıllardır hep bakarım kız şimdi kocaman oldu ekran görüntüsü alırdim çoğu fotoğrafını çok tatlı bir kızdı yıllar sonra annem hamile kaldı ve kardeşim o bebeğin tıpatıp aynısı dişlerinin ayrıklığı bile aynı. Çok mu odaklandım acaba annem kaç yaşından sonra hamile kaldı :))
Tuncay yesilpinar videolarında anlatıyor güzel şekildeVuuu hemen bakayım buna
Neden olmasın deneyin bence görsel daha etkili olur belki?
Açıkçası ben de deftere o özellikleri kafamdan yazmamıştım öyle o sıralar bir anime izliyordum adını hatırlamıyorum şimdi ama oradaki bir karaktere baya ölüp bitiyordum. Basketbol oynayan tam işte yazdığım fiziksel özelliklerde bir tipti ondan esinlenerek öyle özellikler yazmıştım. Anime karakteri suratlı bir kocam yok tabi şu an ama yazdığım özellikler tutuyor işte
Ben inanıyorum ama farklı bi şekilde. Mesela bizim iş yerinde kendini müdür sanan abuk subuk normalde hiçbişey olamayacak tiplerin hepsi müdür oldu. Sonra bunun nasıl olabildiğini düşündüm çünkü biraz işten güçten anlayan birileri bu insanların asla yönetici olmaması gerektiğini bilmeliydi. Şuna karar verdim bunlar kendilerini müdür olmadan önce de müdür sanıyolardı yani hep öyle bi havada takılıyolardı. İnsanlarla öyle konuşup öyle davranıyolardı. Ve garip bi şekilde bir süre sonra insanlar da onları öyle görmeye başladı ve açılan yönetici koltukları için doğru aday olabildiler çünkü kendilerini buna uygun lanse etmeyi başardılar. Eğer çekim yasası denen bişi varsa bence böyle çalışıyor.
Teyzem bekarken mahallede mustafa diye birini severmiş hep Allahım nolur mustafa ile evleneyim dermiş. Annemlere de mustafa beni alacak diyip dururmuş. Kocasının adı mustafa, ama o mustafa değil Bize anlatır dua ederken niyetlenirken adını soyadını birlikte verin sonra yanlışlık oluyor derdiAynı şeyi yaptım, öyle gençken falan da değil, boşanmış ve çocuklu bir hatunken
Ben de aslında dalgasına yapmıştım, çok spesifik seyler yazmıştım hani turkiyede az bulunan şeyler ve birebir aynısı geldi karşıma 6 ay sonra
8 senedir evliyiz kocamla ve hala dalga geçerim, keşke istemediğim huyları da yazsaymisim diye
Teyzem bekarken mahallede mustafa diye birini severmiş hep Allahım nolur mustafa ile evleneyim dermiş. Annemlere de mustafa beni alacak diyip dururmuş. Kocasının adı mustafa, ama o mustafa değil Bize anlatır dua ederken niyetlenirken adını soyadını birlikte verin sonra yanlışlık oluyor derdi
iş buldum. Bahçeli bir ev hayal ettim, onu da elde ettim
Kendinizi neye layık görürseniz o çıkar karşınıza, düşünce seklinizde bir yanlışlık var sanırımşu sıralar iş arayisindayim. Olması için olumsuz düşünmem lazım.ven bahçeli bir ev hayal etsem kesin baraka çıkar şansıma. Bende neden hep böyle bunu merak ediyorum?yanlış mi hayal ediyorum ,nedir yani?
Ay ne çirkin adamdı o ya Allah affetsnBence olabilir ama kaynak onemli. Adriana Limayla gezen bir turunç vardı, ben olsam onun kitabını alırdım. Adam adı sanı bilinmeyen bir yazarken Adriana Lima çıktı geldi??? Bilmiyorum artık büyü mü yaptı hipnoz mu yaptı, o işleri bence o arkadaş biliyor
Ah bende o sorunu bir bulsam çünkü herşeyi kotu düşünmek zorundayimKendinizi neye layık görürseniz o çıkar karşınıza, düşünce seklinizde bir yanlışlık var sanırım
Aynen aynen benimde arada başıma geliyor o yüzden bence niyette düşüncede ne dediğimize dikkat etmek lazımAhhaa aynen oyle , bende bazen yanlış çalıştırıyorum sistemi , kendimi iyi ifade edemedigimde olayı yaşıyorum ama kötü şekilde yaşıyorum, sonra yukarıya bakıp yanlış anladın beni yaw diyorum