Sanırım fotoğraf paylaştın ama görünmüyor ismi ne?Kızlar bende bu kitabı tavsiye ediyorum. Kesinlikle beğeneceğinizi düşünüyorum. Bu konulara ilgisi olan kişiler için bakış açısını değiştiriyor ve insan kendisini gerçekten daha iyi hissediyor okurken. Kime tavsiye ettiysem beğendi
Simdi görünüyor sanırım.:)Sanırım fotoğraf paylaştın ama görünmüyor ismi ne?
7. Evdeki gezegene bakmıyoruz, 7. Evde bulunan burcun yönetici gezegeninin hangi evde olduğuna bakıyoruz. 7. Evde kova varsa, gogıldan kovanın yönetici gezegeni=> uranüs, uranüs kaçıncı evde? Buna göre benim 2. Ev diye attıgım sey
Tabi yorumlarım da ben o kadar bilgili değilim tw.. da gördüğüm üç beş şeyi söylüyorum. Yardımcı olmaya çalışırım yine de :)Blast astrolojiye inanıyorsan çekim gücüne inanmaman gerekiyor. Soyle ki : gezegenler, transitlerr, karsit acilar, ay tutulmaları, gunes tutulmalari, GAD, KAD vb. seyler hayatimizi belirliyor ve bize sadece izlemek dusuyor. Reenkarnasyon ve karma da isin icinde olabilir inaniyorsan.
Algida secicilik olabilir kırmızı t shirt ariyordum bir an da karşıma çıktı derken aslinda kirmizi t shirt zaten karsina cikacakti ama sen farkina vardin gibi. Bir de paralel evrenler var hic o konuya girmeyeyim. Bu arada ozelden horoscope umu yorumlarsan cok sevinirim.
Harika olacakEvett guzel olur sadece sayfa degil alinti, kitap, video
Ben yeni keşfettim, çok güzel yazıyor. Benim döndürmek gibi amacım yok malum ruh hastası olunca ama dediklerini uyguladım hiç stalk yapmıyorum içimde bir huzur bir huzur...O sayfayı bende biliyorum. Eski sevgili falan döndürüyor yani taktik veriyordu en son :)
Attığın haritada öyleydi sankiuranüs evet ama 3. evde bende 2 değil. 3 ü de atsana bir zahmet.
7. Evdeki gezegene bakmıyoruz, 7. Evde bulunan burcun yönetici gezegeninin hangi evde olduğuna bakıyoruz. 7. Evde kova varsa, gogıldan kovanın yönetici gezegeni=> uranüs, uranüs kaçıncı evde? Buna göre benim 2. Ev diye attıgım sey
7. Evi kesen burcun yönetici gezegeni hangi evde ve hangi gezegenlerle açı yapiyor ona bakilir. Ayrica 7. Evin ve yoneticisinin aldigi transitler de onemlidir.Kızlar benim 7.evimde gezegen yoookk. Evlenemeyecek miyim demek oluyor bu? Gün de aldıydık ama
Asilik kanımızda var diyorsun. Ozelden yolluyorum çünkü enerjini sevdim.Tabi yorumlarım da ben o kadar bilgili değilim tw.. da gördüğüm üç beş şeyi söylüyorum. Yardımcı olmaya çalışırım yine de :)
aslında burç konusuna da çekim gücü konusuna tam olarak inanmıs değilim, deneme sürecindeyim ancak cekim gücünün olduğuna dair sadece kendimde değil çevremde de çok örnek var
burc konusunda da;bana burc konusu daha kesfedilmesi gereken seylerin olduğu bir alan gibi geliyor ve tam doğru değilmiş gibi geliyor cunku cekim gücünde dediğin algıda seçicilik burda da var. Mesela 50 tane sey deniyor ama illa ki bi kısmı tutacak, bir kısmı tutmasa bile biz kendimizin o özelliklerde oldugunu sanacağız.yani bana göre burclar tamamıyla doğru değil ama doğru olan noktaları da var
7. Evde terazi var. Yönetici gezegeni Venüsmüş. Venüs bende 7. Evde. Bundan nasıl bir sonuç çıkarabilirim besbekar biri olarak sizce?
Ben anlayamadım tam olarak galiba ya.Zaten yaz saatini seçince bu sefer de yükselenim koç çıktı. Geçen boğa çıkmıştı.
Kova burcu icin once Saturn sonra Uranus'e bakilir. Uranus dissal gezegen oldugu icin.7. Evdeki gezegene bakmıyoruz, 7. Evde bulunan burcun yönetici gezegeninin hangi evde olduğuna bakıyoruz. 7. Evde kova varsa, gogıldan kovanın yönetici gezegeni=> uranüs, uranüs kaçıncı evde? Buna göre benim 2. Ev diye attıgım sey
evet fırsat bulduğumda alacagım tesekkurler :)Simdi görünüyor sanırım.:)
katılıyorum stalkladıkça sanki aynı sabit noktaya çakılıyoruz hiç bakmamak en iyisiHarika olacak ❤
Ben yeni keşfettim, çok güzel yazıyor. Benim döndürmek gibi amacım yok malum ruh hastası olunca ama dediklerini uyguladım hiç stalk yapmıyorum içimde bir huzur bir huzur...
Stalkladıgım zamanlarda özellikle bir kaç gün önce bol yoğun stalk sonrası karşımda duran muma yansıdı enerjim. Mumu şekle soktum, ressam olunca bunu yapmam zamanımı almadı ama kadın diyordu ki bir yazısında “stalk bir hastalık bunu makalelerde bile okudum” yazmıstı. Bol yogun stalk ruh halime yansımıstı. Paylaşayım kareyi;
O zaman bu ikisi senin için tabi doğruysa7. Evde terazi var. Yönetici gezegeni Venüsmüş. Venüs bende 7. Evde. Bundan nasıl bir sonuç çıkarabilirim besbekar biri olarak sizce?
Ben anlayamadım tam olarak galiba ya.Zaten yaz saatini seçince bu sefer de yükselenim koç çıktı. Geçen boğa çıkmıştı.
Doğduğunuz yılda yaz saati uygulaması varsa 3. Zaman dilimini seçiniz yazıyordu, seçtim değişti valla.yaz saati ne ayol ben öyle birşey seçmedim hepten yanlış mı baktım?
evet fırsat bulduğumda alacagım tesekkurler :)
katılıyorum stalkladıkça sanki aynı sabit noktaya çakılıyoruz hiç bakmamak en iyisi
O zaman bu ikisi senin için tabi doğruysa:)
Eki Görüntüle 2576516 Eki Görüntüle 2576517
Burçlar konusunda şüpheye düşmem biraz da şundan mesela bunlar bana tuttu şu an, ikisi de ama haritamın bununla alakası yok
7. Evi kesen burcun yönetici gezegeni hangi evde ve hangi gezegenlerle açı yapiyor ona bakilir. Ayrica 7. Evin ve yoneticisinin aldigi transitler de onemlidir.
Yay burcu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?