Evet ve evlilikten beklentinizi de gösteriyor sanırım ben de çok bilmiyorum aslında yine gogılla bencebuldum sizin dediğiniz sıraya göre kova oluyor. kova ile mi evlenmem lazımdı
bide stelyum muydu ona nasıl bakıcam..
Önemli olan ne kadar aday olduğu değil tek bir harika aday yeterYaa ben anlıyorum ama, önceden bu doğum haritası şeyi bilmediğim bir dil gibi gelirdi senin yazdıkların sayesinde hepsini anladım. Hatta 7. Evime göre evlilikten yana şanslıymışım aslında aday bile yokumutlansam mı diyordum
Bekliyorum bana da atsanaÖnemli olan ne kadar aday olduğu değil tek bir harika aday yeter
greengirle özelden attım doğruysa burda paylaşıcam ama istersen yine sana da atarım :)
Evet ve evlilikten beklentinizi de gösteriyor sanırım ben de çok bilmiyorum aslında yine gogılla bence
3 veya daha fazla gezegenin karsısında aynı burc varsa stelyum oluyor ve onun baskın özelliklerini gösteriyoruz. Sende terazi stelyumu var. Evli misin peki doğru mu test etmiş olalım
Yok artık olan olmusteraziyim zaten ben.
evliyim yengeçle boşayıp kova mı al diyorsun
Yok artık olan olmusseninki suymus bak doğru mu sence? Eğer tutarsa kendiminkine de inancam
Eki Görüntüle 2576434
Haydaaa :)hiç alakası yok:))
hiçbir maddesi tutmuyor.
Haydaaa :)
Benim takip ettiğim astrolog 7. ev boşsa da korkmayın evlenmemek gibi bir durum söz konusu olmayabiliyor demişti. Transitler söz konusudur :) mutluluklar dilerimKızlar benim 7.evimde gezegen yoookk. Evlenemeyecek miyim demek oluyor bu? Gün de aldıydık ama
Astoria gezegen değil de 7. evinde burç var mı
Kızlar şöyle bir şey gördüm tam bu konuyu konuşurken paylaşayım dedim bu paylaşan astrolog mu bilmiyorum o yüzden güvenilir olmayabilir
Eki Görüntüle 2576395 Eki Görüntüle 2576396 Eki Görüntüle 2576397 Eki Görüntüle 2576398 Eki Görüntüle 2576399 Eki Görüntüle 2576400 Eki Görüntüle 2576401
7. Evdeki gezegene bakmıyoruz, 7. Evde bulunan burcun yönetici gezegeninin hangi evde olduğuna bakıyoruz. 7. Evde kova varsa, gogıldan kovanın yönetici gezegeni=> uranüs, uranüs kaçıncı evde? Buna göre benim 2. Ev diye attıgım seybak burda kovadaki tutuyor.
az inceledim 7. evdeki gezegende jüpiter.
ben de internetten bakıyorum geneldeDiğer evlerin anlamı ne?
Ben de takipteyim bu tür şeylerde hala gelgitlerim var, son zamanlarda eski sevgili geri döndürme çalışması yapmıstı hatta bu hesapSon zamanlarda bu kadının yazılarını okuyorum çok hoşuma gitti. Kitap önerilerinde “secret” var :) diğerleri de ilgimi çekti kurcalayacağım.
Eki Görüntüle 2576471
Sonuçlarını bile paylaşıyor çok etkilendim, ama güzel yazıyor gerçekten hatta bu tür sayfalar keşfedildikçe buradan paylasalım sürekli keşfeden biri değilim malumben de internetten bakıyorum genelde
Ben de takipteyim bu tür şeylerde hala gelgitlerim var, son zamanlarda eski sevgili geri döndürme çalışması yapmıstı hatta bu hesap
Evett guzel olur sadece sayfa degil alinti, kitap, videoSonuçlarını bile paylaşıyor çok etkilendim, ama güzel yazıyor gerçekten hatta bu tür sayfalar keşfedildikçe buradan paylasalım sürekli keşfeden biri değilim malum
O sayfayı bende biliyorum. Eski sevgili falan döndürüyor yani taktik veriyordu en son :)Son zamanlarda bu kadının yazılarını okuyorum çok hoşuma gitti. Kitap önerilerinde “secret” var :) diğerleri de ilgimi çekti kurcalayacağım.
Eki Görüntüle 2576471
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?