cekim gücü diye bir sey var mı

buldum sizin dediğiniz sıraya göre kova oluyor. kova ile mi evlenmem lazımdı
bide stelyum muydu ona nasıl bakıcam..
Evet ve evlilikten beklentinizi de gösteriyor sanırım ben de çok bilmiyorum aslında yine gogılla bence
3 veya daha fazla gezegenin karsısında aynı burc varsa stelyum oluyor ve onun baskın özelliklerini gösteriyoruz. Sende terazi stelyumu var. Evli misin peki doğru mu test etmiş olalım

Önemli olan ne kadar aday olduğu değil tek bir harika aday yeter

greengirle özelden attım doğruysa burda paylaşıcam ama istersen yine sana da atarım :)

teraziyim zaten ben.
evliyim yengeçle boşayıp kova mı al diyorsun

Kızlar benim 7.evimde gezegen yoookk. Evlenemeyecek miyim demek oluyor bu? Gün de aldıydık ama
Benim takip ettiğim astrolog 7. ev boşsa da korkmayın evlenmemek gibi bir durum söz konusu olmayabiliyor demişti. Transitler söz konusudur :) mutluluklar dilerim

Son zamanlarda bu kadının yazılarını okuyorum çok hoşuma gitti. Kitap önerilerinde “secret” var :) diğerleri de ilgimi çekti kurcalayacağım.

bak burda kovadaki tutuyor.
az inceledim 7. evdeki gezegende jüpiter.
7. Evdeki gezegene bakmıyoruz, 7. Evde bulunan burcun yönetici gezegeninin hangi evde olduğuna bakıyoruz. 7. Evde kova varsa, gogıldan kovanın yönetici gezegeni=> uranüs, uranüs kaçıncı evde? Buna göre benim 2. Ev diye attıgım sey

ben de internetten bakıyorum genelde

Ben de takipteyim bu tür şeylerde hala gelgitlerim var, son zamanlarda eski sevgili geri döndürme çalışması yapmıstı hatta bu hesap
Sonuçlarını bile paylaşıyor çok etkilendim, ama güzel yazıyor gerçekten hatta bu tür sayfalar keşfedildikçe buradan paylasalım sürekli keşfeden biri değilim malum

Kızlar bende bu kitabı tavsiye ediyorum. Kesinlikle beğeneceğinizi düşünüyorum. Bu konulara ilgisi olan kişiler için bakış açısını değiştiriyor ve insan kendisini gerçekten daha iyi hissediyor okurken. Kime tavsiye ettiysem beğendi

Eklentiler

• 20200114_143318.jpg
    136,2 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…