Ben bunu okumuştum. Evlenemeyecek anlamına gelmiyormuş. Detaylı açıklamasını unuttum ama 7. Evi boş olanlar asla evlenemecegim diye düşünmesinler demişti bir astrolog :)Kızlar benim 7.evimde gezegen yoookk. Evlenemeyecek miyim demek oluyor bu? Gün de aldıydık ama
Ben bunu okumuştum. Evlenemeyecek anlamına gelmiyormuş. Detaylı açıklamasını unuttum ama 7. Evi boş olanlar asla evlenemecegim diye düşünmesinler demişti bir astrolog :)
Birden fazla gezegen olanlar da birden çok evlilik yapabilir anlamına geliyor diye okumuştum. Hatta birkaç evlilik yapan ünlülerin haritalarını falan göstermişti kadın ☺
Olumlu düşünmediğin bir konuda emek harcayamazsın ve motive olmazsın . Olacağına inanmadığım şey için çaba harcar mısın? Hayır. İşte olumlu düşünmek bu yüzden önemli olumlu düşünen ve olacağına inanan insan çabalar emek harcar gayret gösterir. Gayet alakalıBen çalışıp emek verdikten sonra gerçekleşen isteğim benim başarımdır olumlu düşünmeyle alakalı değil bence
Yani benim İşletme okumam filan hayatımdaki başarılarım olumlu düşünmesem olmazdı öyle mi ? :) Üniversite sınavlarına girmeden kısa bir süre önce annem ve babam boşandı o kadar üzgün o kadar kötüydüm ki buna rağmen çok iyi bir puanla kazandım bölümü daha da bir çok şeyi zekamla hırsımla kazandım ben bütün dünya üstüme geliyor diye düşündüğüm o berbat zamanlarda olumlu düşünmek mümkün değildi ama akıllıydım çok şükür bazı şeyler istediğin kadar olumlu düşün olmuyor yani :) neyse bu benim düşüncem tabiOlumlu düşünmediğin bir konuda emek harcayamazsın ve motive olmazsın . Olacağına inanmadığım şey için çaba harcar mısın? Hayır. İşte olumlu düşünmek bu yüzden önemli olumlu düşünen ve olacağına inanan insan çabalar emek harcar gayret gösterir. Gayet alakalı
Zeka şans riskini almayacak kadar önemli bir faktör benim içinYa sans faktoru de onemli
Her zaman sadece calismayla olmuyor.ikisi de gerekli bence.
Kızlar benim 7.evimde gezegen yoookk. Evlenemeyecek miyim demek oluyor bu? Gün de aldıydık ama
Ben bunu okumuştum. Evlenemeyecek anlamına gelmiyormuş. Detaylı açıklamasını unuttum ama 7. Evi boş olanlar asla evlenemecegim diye düşünmesinler demişti bir astrolog :)
Birden fazla gezegen olanlar da birden çok evlilik yapabilir anlamına geliyor diye okumuştum. Hatta birkaç evlilik yapan ünlülerin haritalarını falan göstermişti kadın ☺
Allah Allah merak ettim ben de acaba hangi anlama geliyor? Teşekkürler. :)
Gezegene değil de orda olan burca bakıyoruz diye biliyorum, ordaki burcun yönetici gezegeni ney ona bakarsan da o gezegen olmus oluyor. Hıcbı ev bos olamaz diye biliyorum zaten tablo seklinde cıkıyor o daKızlar benim 7.evimde gezegen yoookk. Evlenemeyecek miyim demek oluyor bu? Gün de aldıydık ama
Gogıla doğum haritası yazınca ordan hesaplayınca her evde ne var tablo seklinde yazacak. 1. Ev su 2. Ev su seklinde7. eve nasıl bakcaz?
Gogıla doğum haritası yazınca ordan hesaplayınca her evde ne var tablo seklinde yazacak. 1. Ev su 2. Ev su seklinde
şöyle tablo olması lazımsu falan yazmıyor?
şöyle tablo olması lazım Eki Görüntüle 2576405
Eğer yoksa başka siteden bakın, burda 7. Ev başak mesela
Gezegen | Boylam | Ev no |
Güneş | 25 Terazi 13' 35" | 2 |
Ay | 09 Yay 06' 45" | 4 |
Merkür | 08 Akrep 49' 17" R | 3 |
Venüs | 20 Terazi 29' 25" | 2 |
Mars | 23 Terazi 46' 14" | 2 |
Jüpiter | 08 Balık 23' 36" R | 6 |
Satürn | 18 Yengeç 45' 36" | 11 |
Uranüs | 27 Terazi 57' 21" | 2 |
Neptün | 07 Yay 48' 17" | 3 |
Plüto | 07 Terazi 24' 35" | 2 |
Chiron | 22 Koç 03' 34" R | 8 |
Lilith | 17 Kova 44' 38" | 6 |
True Node | 11 Yay 04' 23" R | 4 |
P. of Fortune | 27 Yengeç 47' 15" | 11 |
Vertex | 14 Kova 23' 48" | 6 |
Başka siteden bakabilirsiniz dediğim gibi ekstra tablo çıkması lazım
Gezegen Boylam Ev no Güneş 25 Terazi 13' 35" 2 Ay 09 Yay 06' 45" 4 Merkür 08 Akrep 49' 17" R 3 Venüs 20 Terazi 29' 25" 2 Mars 23 Terazi 46' 14" 2 Jüpiter 08 Balık 23' 36" R 6 Satürn 18 Yengeç 45' 36" 11 Uranüs 27 Terazi 57' 21" 2 Neptün 07 Yay 48' 17" 3 Plüto 07 Terazi 24' 35" 2 Chiron 22 Koç 03' 34" R 8 Lilith 17 Kova 44' 38" 6 True Node 11 Yay 04' 23" R 4 P. of Fortune 27 Yengeç 47' 15" 11 Vertex 14 Kova 23' 48" 6
Başka siteden bakabilirsiniz dediğim gibi ekstra tablo çıkması lazım
Yaa ben anlıyorum ama, önceden bu doğum haritası şeyi bilmediğim bir dil gibi gelirdi senin yazdıkların sayesinde hepsini anladım. Hatta 7. Evime göre evlilikten yana şanslıymışım aslında aday bile yok7. Evin yönetici gezegenine göre evleneceğiniz kişi diye bir şey var ama kesin kimse nasıl bakılacağını anlamayacak paylaşmadan pes ediyorum..;,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?