Çok sevindim. Demekki buraları okuyup etkilendiniz ve olacağını düşündünüz.Kızlar günaydın, aylardır rüyamda görmek istediğim biri vardı. Rüyalarıma kolay kolay ugramaz son zamanlar o kadar çok istiyordum ki yine de ugramıyordu. Herkesi her şeyi görürken onu görmem çok imkansızlaşmaya başlamıştı artık görmem de diyordum.
Bu sayfada dolaştım secret diye bir kitaptan bahsedilmiş dün aldım, yatmadan önce bir kurcalayayım bakayım dedim okumaya da başlamamıştım. Kurcaladıktan sonra uyudum rüyamda gördüm. Halbuki daha kitaba başlamamıştım.
Duygu seliyim şu an.
Sen ablani dinle , endiselerinden kurtul , gerisi gelecek zaten , sen o bilinc duzeyindesin , rahat ol
Durum buysa stelyum yok. Olması gerekli birşey değil. Stelyumunuz asıl burcunuz dışında bir burç olunca, o burcun özelliklerini gösteriyorsunuz. Asıl burç (güneş burcunuz) ve stelyum yapan burç, savaşıyormuş.
Yalan değil. Açın doğum haritanızı okuyun yorumları bir de ondan sonra konuşalımBurç murç yalan. Bir sürü mizaç testi var onları çözün doğru bilgiyi onlar veriyor.
Ben de böyle derdim ancak işin bilim kısmını görünce fikrim değişti.Yalan değil. Açın doğum haritanızı okuyun yorumları bir de ondan sonra konuşalımyani astrolojiyi bilim olarak kabul etmemek burçlara inanmamak size bir şey kazandırmaz. Zaten dünya üzerinde 12 insan tipi yok. Karışık olmamızın sebebi doğum haritaları zaten :)
Boşverin zaten herkes anlamıyorBen de böyle derdim ancak işin bilim kısmını görünce fikrim değişti.
peki bu hayalleri içinizden geldiği için mi kurdunuz yoksa çekim gücünü çalıştırmak için mi?Alintilamamissiniz ama bsna yazdiniz sanirim bunu :)
Ben cok hayal kurarim , mesela o 3 ay boyunca surekli hayal kurdum , evi topluyorum , esyalari paketliyorum , ev ariyorum gittigimiz yerde vsvs
Gercekmis gibi yasarim , o zaman bilincalti zaten bu hayalleri gercek kabul ediyor ve olmasi icin calisiyor evrenle birlikte
İmgelemek cok onemli , cok itici bir guc
örneklerle açıklasanız ne şekilde yapıyorsunuz mesela?Başlığa cevap veriyorum; evet var bende çok güçlü şekilde var.
Bu mesaj iyi geldi :) ben de tekrar okumaya başlayacağım bulursam evdeKızlar günaydın, aylardır rüyamda görmek istediğim biri vardı. Rüyalarıma kolay kolay ugramaz son zamanlar o kadar çok istiyordum ki yine de ugramıyordu. Herkesi her şeyi görürken onu görmem çok imkansızlaşmaya başlamıştı artık görmem de diyordum.
Bu sayfada dolaştım secret diye bir kitaptan bahsedilmiş dün aldım, yatmadan önce bir kurcalayayım bakayım dedim okumaya da başlamamıştım. Kurcaladıktan sonra uyudum rüyamda gördüm. Halbuki daha kitaba başlamamıştım.
Duygu seliyim şu an.
hahahaha seve seve gelirim ben :)Dur bakalım kız istediğim gibi 2.gelinliği giyebilecek miyim eğer o da olursa 6.his partisini kuracağım
arkadaşlar konuyu zortlatıcam ama çekim gücü var mı yok mu bilmiyorum da kınadığımız her şey başımıza geliyor bu duruma nasıl yorumluyorsunuz ? yani benm kınadıklarım geliyor herkes te olacak diye birşey diyemem.
Hala bdv'de olması da ilginçKonu ilginç bir yere doğru gidiyo hayırlısı
İlahi tokatarkadaşlar konuyu zortlatıcam ama çekim gücü var mı yok mu bilmiyorum da kınadığımız her şey başımıza geliyor bu duruma nasıl yorumluyorsunuz ? yani benm kınadıklarım geliyor herkes te olacak diye birşey diyemem.
Engellemenin yolu kınamamakİlahi tokatbenim de başıma gelir hep. Bence bunu da düşünelim engellemenin bir yolu olmalı b l a s t
aynen :) nasıl olduğu konusunuda bilmiyorum kendim için birine bir şey söylemeye korkuyorm böyle böyle piremses olucam :)İlahi tokatbenim de başıma gelir hep. Bence bunu da düşünelim engellemenin bir yolu olmalı b l a s t
Ya bazen istemsiz oluyor kınamasan da mesela ben asla öyle yapmazdım dediğin birşeyi pat yapmış buluyorsun kendini :)Engellemenin yolu kınamamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?