Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar turkcell 1 sene ve daha fazla süredir abone olanlara sarı kutu diye bir kampanya başlatmış sanırım abonelikleri kutlamak için,sarı kutu yazıp 2222 ye gönderiyorsunuz gelen mesajda size şu kadar puanınız var deniyor daha sonra turkcell anasayfada sağda sarı kutu yazan reklama tıklayıp puanınızla seçim yapıp sepete ekle diyorsunuz tel no su ve süper şifrenizi girip kod alıyorsunuz,gelen kod ve tel no nuz ile kasadan alışverişinizi yapıyormuşsunuz ( süperşifre için SIFRE 2222) ,ALIŞVERİŞ YAZAN YERE TIKLAYIP koton çeki alabilirsiniz ben 2 tane aldım en mantıklısı o gibi, burger king var tavuk menüsü 1 alana bir bedava , kahve dünyası falan da var bp çeki var bu arada koton ve bp 30 tl çek veriyor bence çok güzel hemen alın derim çünkü ikea çeki bitmiş bile :)) 2600 puanım vardı 1250 puandan 2 tane koton çeki aldım

ben sabah yazmıştım ama şöyle uyarıyım ben 2 bp aldım sadece 1 tane kullanabilirsiniz dediler her hediye 1 tane alınabiliyomuş 2 koton çekine de şifre verdiler mi?

ben sabah yazmıştım ama şöyle uyarıyım ben 2 bp aldım sadece 1 tane kullanabilirsiniz dediler her hediye 1 tane alınabiliyomuş 2 koton çekine de şifre verdiler mi?
canım sabah yazdın amam kimse bişey anlamadı açıklama yok sayfa yoktu ya şimdi görüncede geç kaldık.
bende 1 tane koton çeki alabildim

canım sabah yazdın amam kimse bişey anlamadı açıklama yok sayfa yoktu ya şimdi görüncede geç kaldık.
bende 1 tane koton çeki alabildim

ben 2 çek aldım 2 si için de şifre geldi bir arkadaş sadece 1 tane kullanabilirsin dediler diyor ama kim dedi merak ettim sistem uyarı vermedi bana 2 şifre de geldi

İlk 25.000 adet kullanım ile sınırlıdır. Hediye çekleri 31.12.2012 tarihine kadar geçerlidir, bir alışverişte bir kez kullanılabilir, başka bir indirim & kampanya ile birleştirilemez, indirimli ürünlerde geçerli değildir. denmiş kızlar her şifre tek kullanımlıktır denmiş ve sanırım çekler birleşmiyor ben haber verdiğimde birsürü koton çeki vardı ama o da bitmiş maalesef ..

bişey soracacam şimdi bende sarıkutuya katıldım puanımla kotondan çek aldım.mesaj da geldi srıkutudan 30 tl koton çeki aldıız güle güle kullanın diye ama ayrıca şifre falan gelmedi nasıl bilecekler biz mağazaya gidince çekimiz olduğunu
size geldimi şifre gibi birşey bilen varmı nasıl kullanacağız

sarı kutu ne canım kacırmısım galıba?

kızlar turkcell 1 sene ve daha fazla süredir abone olanlara sarı kutu diye bir kampanya başlatmış sanırım abonelikleri kutlamak için,sarı kutu yazıp 2222 ye gönderiyorsunuz gelen mesajda size şu kadar puanınız var deniyor daha sonra turkcell anasayfada sağda sarı kutu yazan reklama tıklayıp puanınızla seçim yapıp sepete ekle diyorsunuz tel no su ve süper şifrenizi girip kod alıyorsunuz,gelen kod ve tel no nuz ile kasadan alışverişinizi yapıyormuşsunuz ( süperşifre için SIFRE 2222) ,ALIŞVERİŞ YAZAN YERE TIKLAYIP koton çeki alabilirsiniz ben 2 tane aldım en mantıklısı o gibi, burger king var tavuk menüsü 1 alana bir bedava , kahve dünyası falan da var bp çeki var bu arada koton ve bp 30 tl çek veriyor bence çok güzel hemen alın derim çünkü ikea çeki bitmiş bile :)) 2600 puanım vardı 1250 puandan 2 tane koton çeki aldım

canım bende celocan şapaka kalem anahtarlı aldım onlar adrese gelcekmiş
cinema bileti ve burgurkıng menüde aldım onları nasıl alıcam anlamadım

ben 2 çek aldım 2 si için de şifre geldi bir arkadaş sadece 1 tane kullanabilirsin dediler diyor ama kim dedi merak ettim sistem uyarı vermedi bana 2 şifre de geldi

ben dün 2 bp aldım 2 mesaj geldi bp club kart numaramı yazdım 1 tanesine tamam dedi diğerine işleminiz olmadı gibi bişeyler aradım turkcelli pek bilgileri yoktu sonra her hediye den 1 adet kullanılıyo dediler bana 1250 puanım gitti yani :(

bişey soracacam şimdi bende sarıkutuya katıldım puanımla kotondan çek aldım.mesaj da geldi srıkutudan 30 tl koton çeki aldıız güle güle kullanın diye ama ayrıca şifre falan gelmedi nasıl bilecekler biz mağazaya gidince çekimiz olduğunu
size geldimi şifre gibi birşey bilen varmı nasıl kullanacağız

tamam gordum sımdı.ama benım hattım vodafone:2::19:

benim hattım turkcell değikii :( anneminkine baktım onun puanıylada hiçbişey olmuyor koton bitmeydi bile alamıcakmışım iyiki bitmiş içimde kalırdı :1:

turkcell SARIKUTU

Dün bana verilen cevap buydu :(

Aynı hediyeden birden fazla alabilir miyim?

Aynı kategori içerisindeki hediyelerin geçerlilik süresi bitmeden yenisini alamazsınız. Süre bittiğinde bir kere daha aynı hediyeyi seçebilirsiniz. Örneğin 1 aylık Facebook paketi seçtiğinizde 1 ay geçmeden 6 aylık internet hediyesini seçemezsiniz.

sarı kutu ne canım kacırmısım galıba?

turkcell 1 sene ve daha fazla süredir abone olanlara sarı kutu diye bir kampanya başlatmış sarı kutu yazıp 2222 ye gönderiyorsunuz gelen mesajda size şu kadar puanınız var deniyor daha sonra turkcell anasayfada sağda sarı kutu yazan reklama tıklayıp puanınızla seçim yapıp sepete ekle diyorsunuz tel no su ve süper şifrenizi girip kod alıyorsunuz,gelen kod ve tel no nuz ile kasadan alışverişinizi yapıyormuşsunuz ( süperşifre için SIFRE 2222)
kotonçeki,ikea çeki,bp benzin çekleri de varmış ama bitmiş

Back
X