Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah eb arkadaşım bizede dün deseydin ya şunu bütün puanlar gitti boşa vallaha ya üzüldümben dün 2 bp aldım 2 mesaj geldi bp club kart numaramı yazdım 1 tanesine tamam dedi diğerine işleminiz olmadı gibi bişeyler aradım turkcelli pek bilgileri yoktu sonra her hediye den 1 adet kullanılıyo dediler bana 1250 puanım gitti yani![]()
turkcell 1 sene ve daha fazla süredir abone olanlara sarı kutu diye bir kampanya başlatmış sarı kutu yazıp 2222 ye gönderiyorsunuz gelen mesajda size şu kadar puanınız var deniyor daha sonra turkcell anasayfada sağda sarı kutu yazan reklama tıklayıp puanınızla seçim yapıp sepete ekle diyorsunuz tel no su ve süper şifrenizi girip kod alıyorsunuz,gelen kod ve tel no nuz ile kasadan alışverişinizi yapıyormuşsunuz ( süperşifre için SIFRE 2222)
kotonçeki,ikea çeki,bp benzin çekleri de varmış ama bitmiş
ah eb arkadaşım bizede dün deseydin ya şunu bütün puanlar gitti boşa vallaha ya üzüldüm
bişey soracacam şimdi bende sarıkutuya katıldım puanımla kotondan çek aldım.mesaj da geldi srıkutudan 30 tl koton çeki aldıız güle güle kullanın diye ama ayrıca şifre falan gelmedi nasıl bilecekler biz mağazaya gidince çekimiz olduğunu
size geldimi şifre gibi birşey bilen varmı nasıl kullanacağız
ya millet yorum yapıyo ben neden yapamıyorum omo da
ben dün 2 bp aldım 2 mesaj geldi bp club kart numaramı yazdım 1 tanesine tamam dedi diğerine işleminiz olmadı gibi bişeyler aradım turkcelli pek bilgileri yoktu sonra her hediye den 1 adet kullanılıyo dediler bana 1250 puanım gitti yani![]()
bana şifre geldi
ya millet yorum yapıyo ben neden yapamıyorum omo da
bende yapamıyorum yorum mozilladan yapıyorum ben ondan olabilir mi ki:26:
valla chrome ve explorerdan denedim bende yapamadım
olmuyor hıcbır yerden napcaz