• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ARMİNE SORUYOR! YARIŞMA SONUÇLARI
ARMİNE SORUYOR! yarışmamıza katılıp çekiliş sonucu Saf İpek Eşarp kazanan takipçilerimiz; Hanife TOPEL Hava CANYURT kampanya@armine.com.tr ' ye e-mail göndererek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Hayır canım kilitlenmedi ama sen ve bazı face hesabı kilitlenen arkadaşlara üzüldüm.

benimde canım çok sıkıldı dün bu yüzden baska bi hesabım daha vardı artık onu kullanmaya devam etcem herhalde
sunu da söyleyim de kimse yapmasın bugunvar diye bi yerdi herhalde dün burda paylaşılmıştı duvarımıza resim yükleyin arkadaslarınızı etiketleyin diyodu onu yaparken gitti dikkatli olun sizde hesaplarınız gitmesin:50:

günaydın herkese:))

hediye kazanan arkadaşları tebrik ederim..

arkadaşlar Pizza Huttan sufle kodum var isteyene verebilirimmm....

benımoların dagıtımının son gunu bugun ve hala bana gelmedı baska gelmeye n varmı ?

benımoların dagıtımının son gunu bugun ve hala bana gelmedı baska gelmeye n varmı ?

benim adıma olan geldi fakat eşimin adına kazandığım gelmedi.
bende dün telefon ettim adres eksikliği diye not almışlar.
sert çıktım nasıl olur benim adıma aynı adrese geldi dedim bugün göndereceklerini söyledi kız bakalım bekliyorum.
mutlaka telefonla sorun yoksa üstüne yatacaklar.
biz onu kazanana kadar ne taktikler uydurduk:9::9::9:

benimde canım çok sıkıldı dün bu yüzden baska bi hesabım daha vardı artık onu kullanmaya devam etcem herhalde
sunu da söyleyim de kimse yapmasın bugunvar diye bi yerdi herhalde dün burda paylaşılmıştı duvarımıza resim yükleyin arkadaslarınızı etiketleyin diyodu onu yaparken gitti dikkatli olun sizde hesaplarınız gitmesin:50:

ben melis reçellerden olduğunu düşünüyorum açılmıyorsa hesap ayarlarından girip değişiklik yapın demişti tabi oradan girnce güvenlik azaldı ve hesaplar başkalrının eline geçti facebook ta farkına vardı ve kapattı kapatması iyi oldu bunedenle ne yapalım sağlık olsun

Tekin Acar Cosmetics
Estée Lauder Revitalizing Supreme "Tıkla Kazan" uygulamamız tüm hızı ile devam ediyor...Bol şanslar...

sizce JUSS da secilen isimler nasil?

karma, keyf, mood, cool, play, rich, still, hit, mest, funn
bence cok basit isimler birden fazla hakkimiz vardi, bu isimler cok kolay herkes tahmin etmis yazmisdir..
keske bende yazsaymisim cool play bunlar herkesin aklina gelebilecek seyler...

sufle kodunu 3 kişi birden istedi.
senveben,Merekila ve mertmelis arkadaşımız.
keşke hepinize verecek kodum olsaydı:(
haksızlık olmasın diye msj saatlerini dikkate alarak ilk önce yazan mertmelis arkadaşımıza verdim kodu.

bidahakine daha fazla kazan tüm kk ya dağıt :1:

8 Mart tarihli kampanyamızın kazanan 3 talihlisi aşağıdaki gibidir. Bizi takip etmeye devam edin!

1) Buse Anıl
2) Eda Kurdoğlu
3) Gülçin Solmaz

Tebrik ederiz!

Finish

ben melis reçellerden olduğunu düşünüyorum açılmıyorsa hesap ayarlarından girip değişiklik yapın demişti tabi oradan girnce güvenlik azaldı ve hesaplar başkalrının eline geçti facebook ta farkına vardı ve kapattı kapatması iyi oldu bunedenle ne yapalım sağlık olsun

ben oraya üye olmadım

kızlar bişey soracağım facede beğendiğim sayfalardan birine beğenimi geri çekmek için girdim fakat çekemiyorum sizdede böyle bir durum varmı

Kızlar bişey sorcam size
Bu dankek 8 kek 3. soru Kaçıncı saniyede gol oluyor? hangi cvbı verdiniz
Kafam karıştı, son şık O gol sayılmaz kalede kaleci yok , da olabilir gibi

Back
X