• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Outletim.com
Günün Şanslıları Sizsiniz. Sizleri Tebrik Ediyoruz! 30 TL’lik Hediye Çeklerinizi Güle Güle Kullanın ve Bizi Hatırlayın :)

1- Zeliha Arıgan
2- Bayram Korkut
3- Duygu Ataseven
4- Gokce Ercan
5- Derya Kalaycı

zeliha arıgan tanıdık geldi bizdense tebrikler:46::46:

canım daha yeni gördüm teşekkür ederim çok sağol

galiba bütün hediyeleri ziyaretçiler kazandı:47::47::47:

doğrudur baksana 22 ziyaretçi 20 üyee:47::47::47:

Aynen öyle olmuş gibi görünüyor. Pes diyorum, o kadar etkinlik o kadar kampanya ve bizden arife dışında hiç kimse ödül kazanamamış :ssz: (arife tebrikler tatlım)

Twitter duyurduğum kampanyalar vardı sonuçlarına şimdi bakabildim, bizden kimseler var mı bilmiyorum, bakın. Çok şükür doritos akademiden kazanabilmişim. Ben bugün biiir sürü hediye kazanırım sanıyodum ama Doritos akademiye de şükür, o da olmayabilirdi (Havlu, terlik, kupa kazanmışız) :27:

Beşiktaş JK Official ‏ @Besiktas
Türk Telekom’un Dünya Kadınlar Günü’ne Özel yarışması tamamlandı. 1.Esra Yıldırım, 50. Pelin Çelik ve 100.Gizem Kabtan imzalı forma kazandi.

Doritos Akademi
https://p.twimg.com/AnekRUUCMAALYnv.jpg
kazananlar burdan bilgilerini yollasın Doritos Akademi - Twitter Sınavı Kazananlar

Merhaba kızlar..Yoğun çalşıma temposu nedeniyle hiç bakamadım buralara..Çekilişlerede katılamadım haliyle.
Hediye kazanan herkesi tebrik ederim..

Dankek 8 kek kolisini bende kazanmışım bir de ducros baharat :)

Darısı sizlerin başına..

Canım zip dapıtım diye google yaz çıkıyor 0212 bir numara ara bende dün aradım
benimki geldi eşim adına kazandığım gelmedi güya adres bilgileri yanlış diye geri dönmüş bugün gelecekmiş bakalım

Günaydın Kızlar.. Dün hiç birşey kazanamadım Sağlık olsun diyorum.Kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Sağlıcakla kullansınlar.Asya27 Facesin açıldımı canım merak ettim.

Aynen öyle olmuş gibi görünüyor. Pes diyorum, o kadar etkinlik o kadar kampanya ve bizden arife dışında hiç kimse ödül kazanamamış :ssz: (arife tebrikler tatlım)

Twitter duyurduğum kampanyalar vardı sonuçlarına şimdi bakabildim, bizden kimseler var mı bilmiyorum, bakın. Çok şükür doritos akademiden kazanabilmişim. Ben bugün biiir sürü hediye kazanırım sanıyodum ama Doritos akademiye de şükür, o da olmayabilirdi (Havlu, terlik, kupa kazanmışız) :27:

Beşiktaş JK Official ‏ @Besiktas
Türk Telekom’un Dünya Kadınlar Günü’ne Özel yarışması tamamlandı. 1.Esra Yıldırım, 50. Pelin Çelik ve 100.Gizem Kabtan imzalı forma kazandi.

Doritos Akademi
https://p.twimg.com/AnekRUUCMAALYnv.jpg
kazananlar burdan bilgilerini yollasın Doritos Akademi - Twitter Sınavı Kazananlar

saol canım :16:günaydın herkese:16:

Günaydın Kızlar.. Dün hiç birşey kazanamadım Sağlık olsun diyorum.Kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Sağlıcakla kullansınlar.Asya27 Facesin açıldımı canım merak ettim.

teşekkürler:29:

SETRMS'in Dünya Kadınlar Günü SETRMS ŞAL hediyelerini,
1-Belgin BAHAR
2-Meliha YAŞAR
3-Hülya ÖKSÜZ
Hanımlar kazandı, kendilerini tebrik ederiz. Hediyelerini alabilmek için yarisma@setrms.com.tr adresine isim soyisim, Gsm numarası, adres ve facebook sayfa linklerini mail olarak göndermeleri gerekmektedir.
Yarışma ve Hediyelerimiz "Beyaz Bakış" sezonunda devam edece. SETRMS', takipe devam edin.

Optimist Kitap
Merhaba! Yine bir çekiliş günü (:

Sayfamızı beğenip bu görseli kendi profilinde paylaşan tüm takipçilerimize, konunun uzmanlarından Mahir Çipil'in "Sigorta" kitabı hediye!

Optimist Yaynlar - Sigorta -

Çekiliş saat 15:00'da!

Back
X