Ben mesajımda bu sayfanın linkini de paylaşmıştım sayfada link duruyor silinmedi.
canım tıklayınca fm sayfası açılıyor ve postalanacak olanlar orada yazıyor.Katılmak için evet katılmak istiyorumu tıkladın mı ?:44:
tıkladım ama anket filan çıkmadı karşımaa
nerde bu anlamadım:44:
Bu arada pazartesi günü 16:00 ile 17:00 arasında KK 200.000 rekorunu kırma denemesi yapacak rekor kırılırsa 200.000 üzerindeki ziyaretçi sayısını en yakın bilen 3 kişiye Neutrogena ve Biolage setleri verecek.
Tuana Merhaba
Çok detaylı bakmadım paylaşmışsındır ama 2. maddede belirttiğim gibi büyük firmaların reklamlarını yapalım. Yani sorun yaşandığında arkasında duracak bir firma olsun olur mu canım ? Networkler nedense bize sıcak gelmiyor belki geçmişteki acı tecrübelerdendir.
slm canlar maggiye katıldınızmı bakiim
Kullanıcı adın ve şifrenle giriş yaptıktan sonra ekrana bir formun gelmesi lazım
Kampanyalar bölümünden de bakabilirsin.Kampanyanın adı Senin Hayatın Senin Kontrolün!
afiyetle iç canımbugün doğadan dan ilk numunem geldi büyülü bohça.....
haber veren arkadaşlara çok tesekkür ederim....
Benim doğadan da ilk çayım 1.5 ayda gelmişti .Acele yokdoğadan ne zaman numune istemiştin benim hala gelmedide 10 gün falan oldu :84:
doğadan ne zaman numune istemiştin benim hala gelmedide 10 gün falan oldu :84:
ya kızlar daha öncede sormuştum cvp veren olmamıştı ıdc kremleri gelen varmı bana o zaman 1 hafta içinde adresinize teslim edilecektir diye cevap geldi ama 2 haftadan fazla oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?