Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Nudo Twitter yarışması başlıyor. Soruyu doğru cevapla, Nudo lezzet paketini kap, Nudo'yu herkesten önce tat!
Tek yapman gereken Salı günü Saat 13:00'da soracağımız soruya doğru cevap vermek. Doğru cevabı veren ilk 3 kişi Nudo Lezzet paketine sahip olacak!

www.twitter.com/ozdenudo

En sevdiğin Kiehl’s serumu hangisi? 1- Midnight Recovery Concentrate 2- Powerful Strength Line Reducing Concentrate Fikrini iletisim@kiehls.com.tr adresine mail olarak gönderen her 50. kişiye, 3 adet sürpriz üründen biri hediye. Haydi cevaplarınızı bekliyoruz.

merhabalar kızlar
sizler kampanyalrı ve indirimleri düzenli takip ediyorsunuz oto koltuğu alacağım indirimli alabileceğim bir yer var mı?

kızlar iyi markanın nemlendiricisini istiyorum böle yarışma olarak degilde tester ürün gönderen iyi bir marka biliyormusunuz

kızlar card finansın bugünkü cevabı ' içlenmek' ama yazınca kabul etmiyor.tek tek seçmeye de haklar yetmiyor.

Levi's Revel ile her hafta vücudunu konuşturan 1 şanslı Revel kazanıyor!
http://tikl.at/pfgI3f

Levi's, yenilikçi tasarım tekniklerinin kullanıldığı kumaşı, dikiş detayları ve özel bir "Sıvı Şekillendirme Teknolojisi" ile kadınların vücut şeklini belirginleştiren ve istenilen bacak ve kalça görüntüsünü veren Revel Jean koleksiyonunu hazırladı.
Vücudu şekillendiren, kalçayı kaldıran, uzun dikişleri ile de vücuda daha uzun bir siluet kazandıran "Sıvı Şekillendirme Teknolojsine" sahip koleksiyon, kadın vücuduna feminen, çekici ve iddialı bir görünüm kazandırıyor. Revel Jean yumuşak dokusu ve rahatlığı sayesinde de vücuda mükemmel uyum sağlıyor.
Yarışma boyunca her hafta en başarılı kombini yapan 1 kişiye Revel Jean hediye edilecek.
Yarışma sonunda komite tarafından seçilecek 1 kişi 66. Emmy Ödül Töreni'ne katılma şansı yakalayacak.

selam kızlar valla hepinizi çok özledim ama kızım çok gazlı ya bu yüzden uykusuzluk çekiorum her fırsaatta yatmak cazip geliyo :) birde üsdüne üstlük ev taşıdım of geberiorum hala eve yerleşemedimde artık tamamen yerleşdiğimde geri dönücem bol hediyeli gunler hepinize ben hevesimi kaırdım bu yuzden katılmıyorum bişeye ama sizlere gördüklerimi paylaşırım geri geldimde görüşmek üzereeeee mcxxx

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…