Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Ailenizle çektirdiğiniz hayat dolu fotoğraflarınızı #AilemleHayat etiketi ile sayfamızda paylaşın, dijital çerçeve kazanma şansı yakalayın.

Yarışmamıza son katılım tarihi 30 Kasım’dır. Bu tarihler arasında paylaşılan fotoğraflar arasından Hayat Su jürisinin seçeceği 3 kişi dijital çerçeve kazanacaktır.

Ayrıca en beğeni toplayan 5 fotoğrafın sahibi 1 aylık Hayat Su (5 adet) damacana kazanacaktır.

https://www.facebook.com/hayatsu

ne saçma yapmışlar yarışmayı... damacana için layk mı toplıycaz bi de

selam
hani cevahirin kutusu varya sallanılan onu salladım 100 tl linensten hediye çeki çıktı
ama bi site verdi oraya TCK yazın onaylatıp cevahirden alın hediye çekinizi diyo
k. nosunu vermek tehlikeli olmazmı size çıktımı ne yaptınız

Tebrikler , ilk defa o kutudan hediye çıktığını duydum herkese yazı çıkıyordu. :) İstersen Cevahiri bir arayıp sor , bunu yapmam gerekiyor mu diye. Güle güle kullan .

Sonun da solom geldi bilgi yarışmasından kazandığım 1-2 gün önce ancak yayınlayabildim,şu sıralar pek yarışma yok sanırım durgun biraz
bazen şans gülyo bazen gülmüyo kısmet artık.Ben de bu beğenmeliler de kazanamıyorum birtürlü anlamadım gitti::):):)

Çookk uzuuun zamandır kazanamıyordum , eve kargocu gelmiyordu. Bugün iki tane birden geldi . Hem Altınyıldız dan bir gömlek (eşime ) hem de Cocopops ürünleri ( oğluma ) geldi. Kendimi tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…