canım onun süresi 30 haz,rana kadardı, bitti yaniii...
fikri mühimden diş macunuyla ilgili anket geldimi sizede bana geldide
geldi.
ayrıca kadın doğum etkinliği ile ilgili bir anket daha geldi.
o ne zaman geldi
güle güle kullanın nerde hala devam ediyor mu acaba?okiedog bebek bakım çantalarından kazandığım çanta geldi çok güzel.... bu kadar beklemiyordum.... duyuran arkadaşa teşekkür ederim
Utangaç Yiğit'in Maceraları Başladı! Sanal alemde oldukça sosyal olan Yiğit gerçek hayatta ise tam tersi oldukça utangaç. Yiğit'in önünde zorlu bir sınav var: Sevgilisi Ceren'e evlilik teklif etmek. Yiğit'in çözüm için yardımınıza ihtiyacı var. Eğer yardım etmek istiyorsanız:
Önce Videoyu İzleyin , Daha Sonra Ona Yol Gösterin: http://www.adhood.com/adserver/go.php?bid=48593&zid=222347
O da sizin söylediklerinizi uygulasın. Yiğit Ceren'i kazansın, siz de sürpriz hediyeleri.
geldi banada dün acaba yine kampanya daveti mi olacak geçen sene colgateinki gelmişti çokda bonkörlerdi içeriğindefikri mühimden diş macunuyla ilgili anket geldimi sizede bana geldide
biri bugün geldi.
diğeri ya dün ya evelsi gün.
pardon yanlış yazmışım ya..
benim temizlik dünyam uygulaması olcaktı.
31 temmuza kadar geçerli bu.
bide migrosclup kart tıkla kazan kampanyasında da cappy veriyodu ya. onada katılmıştım.ürün indirimli geçmesi gerekiyodu geçmedi.:97:
Sen ne yazdında kazandın yahuuu.Deli olcemm her türlü şeyi yazıyorum çıkmıyor yaaaaaaaaa.En son küfürleri döşiycemm belki o ilginç gelir onlarateknosamı bu teknosaysa bana bugun mail gondermişler 28 temmuzdan sonra gidip kendi sectiğim birteknosadan alacakmışım
ya kızlar sizi formu doldurduktan ne zman snr aradılar bide acaba bn başka birinin faceden katıldım ondanmı aramıyolar 3 gün oldu
geldi.
ayrıca kadın doğum etkinliği ile ilgili bir anket daha geldi.
ya kızlar bana macun anketi geldi fakat kadın dogumla ilgili olan gelmedi neden acaba ki:44:
canım o anket sepet içinde gönderdikleri bebeğin kapanış anketiymiş eğer ilk o anket sana gelmediyse bu da gelmez diye tahmin ediyorum...
güle güle kullanın nerde hala devam ediyor mu acaba?
Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al
buradaydı şuan bi kampanya yok ama belki olabilir tekrar
sepet içinde bebekmi oneki canım ya acıklarmısın
canım fikrimühimin''senin hayatın senin kontrolün''diye anketi vardı doğum kontrolüyle ilgili...
o ankete katılanlara sepet içinde bebek,broşürler falan geldi...Bende katılmıştım ama bana hala gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?