Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ipana nın yeni kampanyası başladı...
katılım süresi...24 mart-24 nisan 2011.
ödül...
7 kişiye 7 gün 2 kişilik mavi yolculuk turu

Ipana

saati gelen arkadasım güle güle kullan saatini nerden geldi canım nasıl basvurdun öğrenebilirmiyim?

Vatan Notebook Vitrinleri Sizin Fikirlerinizle Doluyor !

Bu yarışma ile, 6 Nisan - 18 Mayıs 2011 tarihleri arasında Vatan Notebook vitrinleri için paylaşacağınız fikirler yayına alındığı anda, 15 Temmuz 2011 tarihine kadar kullanılmak üzere anında World’e özel 5 taksitte %18 KDV kadar indirim kazanıyorsunuz. Fikrinizi arkadaşlarınızla paylaştığınızda, en çok oyu toplayan fikirler Vatan Notebook jürisi tarafından değerlendirilecek ve yarışma 1'incisi HP XR429EA Notebook, 2'ncisi EXPER NR95B Netbook, 3'üncüsü CASPER CN-VTN455A Netbook ödül kazanacaktır.

Sen de hemen fikrini paylaş, kazanma şansını yakala.

Vatannotebook

Son düzenleme:
kızlar saatler gelmiş annemin iş yerıne almış annem ikisinide
annemın o kadar lafından sonra getırmışler iyi

bu arada saatler o kadar da kötu gözükmüyomuş kızlar annemın işyerındekılerın hepsi uye olmuş haberınız olsun :))

Son düzenleme:
Merhaba Kızlar

Yeni topiğimizin tüm kk ailesine hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
Kampanyası,yarışması, numune haberi bol olan bir topic olur inşallah

Arkadaşlar sonunda carte do'r kitabım geldi.çok merak ediyordum. Güzel hoş bir görüntüsü var kitabın ama çok bir işe yarayaracağını sanmıyorum.bir de çokkk ince....

Umutlanmıştım yanında dondurma çeki falan olur diye.

Gözün aydın canım sonunda kitabına kavuştun

Kızlar bana Fikri Mühimden mail gelmiş maillerinize bir bakın isterseniz

bu saat mevzusu nedir arkadaşlar:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…