Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Gözün aydın canım sonunda kitabına kavuştun :KK64:

Kızlar bana Fikri Mühimden mail gelmiş :KK52:maillerinize bir bakın isterseniz :KK34:

bana da geld fm'den. Ne olduğunu pek anlamadım ama kabul ettim. Acaba birilerini bişey mi deneticez ilk defa böyle bişeye kalıtıcam da biliyorsan biraz açıklar mısın?

bana da geld fm'den. Ne olduğunu pek anlamadım ama kabul ettim. Acaba birilerini bişey mi deneticez ilk defa böyle bişeye kalıtıcam da biliyorsan biraz açıklar mısın?

Biz bu proje ile doğum kontrol haplarının önemini sizlere anlatmak ve kötü deneyimler yaşanmaması için doğru ve faydalı bilgileri sizlerle paylaşmayı istedik.
Canım bende ilk kez katılacağım.Doğum kontrol hapları ile ilgili bir çalışma olacak sanırım.:KK69:

Projeye katıldıktan sonra adresinize MühimPaketiniz postalanacaktır.
Bu projemize özel olarak 30x30x45cm boyutlarındaki paketinizde;
1) MühimProje ile ilgili mektubunuz
2) Projenin nasıl işlediğini anlatan MühimKılavuzunuz
3) 20 adet bilgilendirici broşürünüz
4) Sepet içinde Oyuncak bebek
5) Sorularınızın cevabını daha yakından görmek, bilginizi test etmek ve kendi sorularınızı iletmek için hem kendiniz, hem de arkadaşlarınıza dağıtabileceğiniz 10 adet 3 boyutlu gözlük
yer alacaktır.

sepetiko com diye bir site üye olan herkese ücretsiz kol saati hediye ediyor.
Kargo ücreti alıcıya ait 10 TL
12 tane modeli var.

hmmm tşkrler cnm bakıyım bende bi

Biz bu proje ile doğum kontrol haplarının önemini sizlere anlatmak ve kötü deneyimler yaşanmaması için doğru ve faydalı bilgileri sizlerle paylaşmayı istedik.
Canım bende ilk kez katılacağım.Doğum kontrol hapları ile ilgili bir çalışma olacak sanırım.:KK69:

Projeye katıldıktan sonra adresinize MühimPaketiniz postalanacaktır.
Bu projemize özel olarak 30x30x45cm boyutlarındaki paketinizde;
1) MühimProje ile ilgili mektubunuz
2) Projenin nasıl işlediğini anlatan MühimKılavuzunuz
3) 20 adet bilgilendirici broşürünüz
4) Sepet içinde Oyuncak bebek
5) Sorularınızın cevabını daha yakından görmek, bilginizi test etmek ve kendi sorularınızı iletmek için hem kendiniz, hem de arkadaşlarınıza dağıtabileceğiniz 10 adet 3 boyutlu gözlük
yer alacaktır.

banada mail gelmiş ama tıklıyorum katılamıyorum nedense

ama şu yazılanlar postalanıcaktır diye bir yazı yok mailimde:2:

Marifetli Dostlarım!

Benimle birlikte Marifetli Balkovan olmaya hazır mısınız? Balkovan Ölçü Kabı kullanarak yaptığınız yaratıcı tarifleri gönderin, hediyeleri siz kazanın!

Kendi marifetli tariflerinizi anlatarak çekilişe katılın, 25 kişiden biri olun. El Mikser Seti kazanın!
Üstelik beğendiği tarife oy verenler arasından 25 kişiye çekilişle Balkovan Bal Seti hediye!

.: Marifetli Balkovanlar :.

hmmm tşkrler cnm bakıyım bende bi

banada mail gelmiş ama tıklıyorum katılamıyorum nedense

ama şu yazılanlar postalanıcaktır diye bir yazı yok mailimde:2:
canım tıklayınca fm sayfası açılıyor ve postalanacak olanlar orada yazıyor.Katılmak için evet katılmak istiyorumu tıkladın mı ?:44:

bende bişi yok ama mail falan :26:
herkese aynı anda yollamıyorlar cnm sonra başka kampanya gel,r yoksa eğer
Selam arkadaşlar,
Gülaylar Altın'ın katılanlar arasından çekilişle 10 kişiye pırlanta kolye kampanyası var. Ad-soyad, e-mail ve telefon yazılıyor. Ana sayfada sol alt köşede var duyurusu.
l,nk verebilir msn cnm
ayy çok gzl bende istycem :)
sepetiko. üye oluyorsun saat hediye ediyorlar. kargo bedeli 10 tl
çok hoş ama saatnz güle güle kullanın
Gözün aydın canım sonunda kitabına kavuştun :KK64:

Kızlar bana Fikri Mühimden mail gelmiş :KK52:maillerinize bir bakın isterseniz :KK34:
banada geldi kızıma oyuncak gzl bşyse ii :)

arkadaşlar üye oldum peki adres bilgilerini nasıl verecem o saat için onu istemyorlar üye olurken
acil cvp verir msnz

herkese aynı anda yollamıyorlar cnm sonra başka kampanya gel,r yoksa eğer

l,nk verebilir msn cnm

ayy çok gzl bende istycem :)

çok hoş ama saatnz güle güle kullanın

banada geldi kızıma oyuncak gzl bşyse ii :)

Gülaylar Altın kampanyası için senden önceki mesajıma bakabilirsin.Linkini paylaştım :KK34:

arkadaşlar üye oldum peki adres bilgilerini nasıl verecem o saat için onu istemyorlar üye olurken
acil cvp verir msnz

arıyorlar canım. hemen dönmeyebilirler ama bekle. biraz yoğunlar sanırım hediye mevzusunda. orda kişisel bilgilerden yazabilirsin ama zaten model seçmek içinde arıyorlar uğraşmana gerek yok:KK34:

kızlar ben bu fikri mühime üye oldum ama çözemedim mevzuyu:26: ne olcak şimdi bunlar bana mail atarsa cevapmı vereceğim:44:

kızlar ben bu fikri mühime üye oldum ama çözemedim mevzuyu:26: ne olcak şimdi bunlar bana mail atarsa cevapmı vereceğim:44:

sanırım kendilerine göre bi sistemleri var onlar gönderiyorlar sana senin katılacağın bir şey yok yani. bende 1 aydır üeyim aktivasyon mailinden baska bi sey gelmedi.

bende uye oldum oraya ama giremiyorum hatalı kullanıcı dıyo sıfremı unuttum dıyorum yenı sıfre gönderdıler onlada gıremedımm :26::26:

bende uye oldum oraya ama giremiyorum hatalı kullanıcı dıyo sıfremı unuttum dıyorum yenı sıfre gönderdıler onlada gıremedımm :26::26:

üye oluken ilk gönderdikleri maile ulaşabiliyorsan orda yazıyor kullanıcı adı ve şifresi

arıyorlar canım. hemen dönmeyebilirler ama bekle. biraz yoğunlar sanırım hediye mevzusunda. orda kişisel bilgilerden yazabilirsin ama zaten model seçmek içinde arıyorlar uğraşmana gerek yok:KK34:

çok tşkler arkadaşlar modelde seçiyorsak harika peki nasıl tarif ediyorsunz

üye oluken ilk gönderdikleri maile ulaşabiliyorsan orda yazıyor kullanıcı adı ve şifresi

kullanıcı adı ve şifremde sorun yok ki ben şifreyi unutmuş olabılırım dıye yenı sıfre ıstedım onunlada gıremıyorum maıl attım siteye bakalım :26:

X