Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Milupada cevap su ve göğüs ucunu anne sütüyle silmek arkadaşlar.. kolostrum doğum yaptıktan sonra hemen emziriyorsunuz ya işte o ilk süt ve çok önemli.. Yapılmamalıdır diye sormuş... Emzirmeden önce göğüs ucunu ıslatmak gerekir ki bebek rahat alabilsin :) ama parfüm ağır olursa bebek anneyi emmeyebiliyor..

Son düzenleme:
ben milupada 2 soruyuda son şık yaptım.
1.soruda hangisi yapılmamalıdır diyor. su verilmemelidr
2. soruda bebeğin anne sütünü almasını olumsuz etkileyen faktörlerden değildir?diyor.doğru olan anne süytü ie silmektik.yani olumlu etkiler
cvp Göğüs ucunu anne sütüyle silmek

bende hergün girebilirmiyim bimiyorum ama 1,2 günlükse ben yardımcı olurum hesabından canım,..allah tez zamanda kavuştursun inşallah miniğe şifa meleklerini yollasın..

çok sağol canım şimdi düşündüm de pztesi sabah 5te yolcuyum.salı günü döncez.pazar 24.00den sonra yapsam oluyormuş.sanırım puanı tamamlayabiliyorum.amin canım Allah razı olsun

outletim.com ‏@outletim
Bu tweet’i 17:30’a kadar retweetleyenler arasından 3 kişi OUTLETIM.COM ’dan 50 TL alışveriş çeki kazanacak. pic.twitter.com/Wsuz1dul

Altınbaşak Neşriyat ‏@altinbasaknsryt
Hediyeli paketimiz Her Perşembe saat 16:30'da sırayla,bir hafta facebook,sonraki hafta twitter sayfalarımızda geliyor.

Ebrusallistore
‎3 Kasım Cumartesi' ye kadar sayfamızı beğenin profilinizde paylaşın Ebruli Pilates Seti kazanma şansını yakalayın..!

Babyser Istanbul Kampanyasi başlamıstır.
1 Kasım - 5 Kasım tarihleri arasında her gün 1 kisiye hediye verilecektir.
Sanslı kisiler FACEBOOK sayfamızı BEGENIP bunu arkadasları ile paylasıp yorum yazan aynı zamanda TWITTER adresimizde de (twitter.com/babyseristanbul ) bizi TAKIP eden tum begenen kisiler arasından yapacagımız çekiliş ile belirlenecektir.

Babyser Istanbul | Facebook

Bütün öğretmenler için bir Müjde'miz var! Müjde'nin "Öğretmenine Müjde Ver" uygulaması başladı!

Uygulamayı yükleyin, formu doldurun ve arkadaşlarınızı davet edin. Davet ettiğiniz arkadaşlarınızdan, 5 veya 15 arkadaşınız da sizin seçtiğiniz öğretmeni seçsin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Müjde, öğretmeninize hediyesini göndersin!

Hemen uygulamayı yükle ve arkadaşlarınızı davet etmeye başlayın: Müjde - Ögretmenine Müjdeyi sen ver | Facebook

Müjde | Facebook

Yakamoz Kitap Yayıncılık
saat: 16:00'da yarışmamız vardır .

Ödülümüz , iki kişiye; "KIM VOGEL SAVYER - AİLEMİN SAVRULAN KÜLLERİ "adlı kitaptır .

Not: Kargo , alıcıya ait olacaktır .Bilginiz olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…