Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ahhhhh ahh ki ne ahhhhh
kotonlar bitmiş vay anammmmmmmmmmm
İnternet alcaktım onlarda faturalıya özelmiş
Bende kahveleri topluom 28 şubata kadar kahve içip dururum sevdiceğimle

bende kaçırdım yeni öğrendim internet alırım dıye bakıyrdum fat.hatlaraymıs ama sonra ınceledim 1000 puan 250 mb veriyor 3000 küsür puanım elımde kaLDI saçma sapan seylere kaldım

Kulübümüze ilk geldiğinizde bir kereye özel olmak üzere 250 PuanOMO kazanırsınız
Kulübümüze HER GÜN gerçekleştirdiğiniz ziyaret sadece O GÜNE ÖZEL olmak üzere size 30 PuanOMO kazandırır
Okuduğunuz her PuanOMO ETİKETİ TAŞIYAN makale size BİR KEREYE ÖZEL olmak üzere 10 PuanOMO kazandırır
PuanOMO ETİKETİ TAŞIYAN bir makalenin altına yazdığınız yorumlar size 3 PuanOMO kazandırır. Bu durum AYNI GÜN İÇERİSİNDE EN FAZLA 3 kez tekrarlanabilir.
Paylaştığınız her PuanOMO ETİKETİ TAŞIYAN makale size BİR KEREYE ÖZEL olmak üzere 20 PuanOMO kazandırır
Laf aramızda bölümünde açtığınız başlıklar veya yazdığınız yazılar size 7 PuanOMO kazandırır. Bu durum AYNI GÜN İÇERİSİNDE en fazla 3 kere tekrarlanabilir.

hepsini yaptım ama takıldımı ne sinir oldum yaa

kızlarrr, bende bu turkcel ee bakındım bişi yok tabi, tam kahve felen alıcaktım ki katılım koşullarını okudum , kampanyaya katıldığımız tarihten itibaren hergün yeni den aylık olarak sanırım puan yüklüyor , ve tahminimce de hediyeleride güncellerler , yani benim 767 puanım artı 30 puan gelirse 797 olucak gibi, en azından benim anladığım bu :26::26: başka hediyeler gelir miki ????

Congratulations, Dear Winner,

The Coca_cola Company Ouagadougou Bf, proud to congratulate you on your success as a winner of the year 2012 coca_cola Star Promotion that was conducted over the internet with our automated email selecting machine. Your E-mail address emerged as one of the (10) lucky Email Addresses selected as won in the yearly Promotion (2012).

You have been declared the proud winner of €1,000.000, EURO (ONE MILLION EURO)
Forward the following information below to the Subsidiary of COCA_COLA For Payment

bana böyle bir mail geldi nedirki
numara var arasammı

dolandırıcıdır bence hiç bulaşma

hiç katılamadım omoya.bu ay da 451de kalcam kazanamıyoacam yine üfffffffffffffffff ne şanssızlık yaa

omoda 451de kalanlar tab tuşuna basın yorum yaptıktan sonra makalelere yorum yap seçeneği çıkıyor

aksimetreden puzzle kazanmışım hııh sevinemedimm kulaklığı istiyordum 1000 parça puzzle bide uğraş of puf
Pttden benimde kargom geldi, amcamdan kazandığım için Kravat göndermişler bizede

aksimetreden puzzle kazanmışım hııh sevinemedimm kulaklığı istiyordum 1000 parça puzzle bide uğraş of puf
Pttden benimde kargom geldi, amcamdan kazandığım için Kravat göndermişler bizede

ben puzzle ye bayılırımmmm en büyük hobim keşke bana çıksaydı
tavsiye ederim uğraş terapi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…