Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

P&G de şimdi protex sabun gibi oldu katılan herkese idi..şimdi liste yayınlamışlar, oldu mu?:19:
ne ben ,ne anam,ne herif kimsenin adı yok:51::ssz:

P&G den kazanamayan yok arkadaşlar , 12 - 13 ünde uygulamayı kullandıysanız bilgilerinizi gönderin kontrol yapalım diyorlar. Benimde adım yoktu mesaj attım.

Alıntılıyorum ;

Sevgili P&G Türkiye takipçileri; 12-13 Mayıs tarihlerinde Teşekkürler Anne uygulamamıza gösterdiğiniz ilgiden ötürü hepinize teşekkür ederiz.

Bu uygulamayla P&G Türkiye’den Pantene Saç Bakım Seti kazananlarımızın listesi aşağıdaki gibidir. Aşağıda ismini açıkladığımız kazananlarımızdan adres ve telefon bilgilerini 15 Haziran 2012 tarihlerine kadar Facebook sayfalarından mesaj bölümünü kullanarak P&G Türkiye'ye iletmesini rica ediyoruz.

Uygulamamızı kullanırken isim, soyadı, e-mail adresi gibi bilgilerini kaydetmeyen kullanıcılarımız bulunmaktadır. Bu yüzden 12-13 Mayıs tarihlerinde uygulamamızı kullanan ancak listede ismini göremeyen kullanıcılarımızın da isim ve soyadlarını göndermelerini rica ederiz. Kontrolleri yapıldıktan sonra iletişim bilgileri alınarak hediyeleri kendilerine iletilecektir.

bende onu diyorum P&G de herkes kazandı..sadece kimisinn bilgisi yokmuş..bilgilerinizi yollayın demişler...:72::kkk::46:

Merhaba :)
25–27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Clinique tıkla kazan yarışmamız ile ilgili sonuçları açıklıyoruz:)

“Sizce Clinique Chubby Stick’in tüm dünyada en çok satan rengi aşağıdakilerden hangisidir?” sorusuna “Super Strawberry” doğru yanıtları ile sıralamaya giren Clinique Chubby Stick kazanan üyelerimiz;

Derya Kut Mazıcı
Zeynep Efe
Aysenur Eker
Cansu Tuğra
Ece Kahraman
Ebru öğün
Ecrin Donmez
Nuray Bakır
Gamze Öktem
Hüseyin Dağ olmuştur.

Kartopu Yünleri
Sevgili üyelerimiz, sorumuzun doğru cevabı "11 renk seçeneği ile KIRİNKIL". Talihlimizi tebrik eder, ilginize teşekkür ederiz. Bizi takip etmeye devam edin, hafta boyu Sihirli Şal hediye etmeye devam edeceğiz!

ne iyi olur..canım sen hangi şehirdesin?

istanbuldayım canım, anadolu yakasında.. sen?

şu evim şahanede çılgınlar gibi alışveriş yapan kadınlara sinir oluyorum yaaa :47:, bende para hesabı yapmadan istediğimialabileceğim bir alışverişe çıkmak isterdimmmm:52: milyonları bir günde harcayabilirim :52:

istanbuldayım canım, anadolu yakasında.. sen?

şu evim şahanede çılgınlar gibi alışveriş yapan kadınlara sinir oluyorum yaaa :47:, bende para hesabı yapmadan istediğimialabileceğim bir alışverişe çıkmak isterdimmmm:52: milyonları bir günde harcayabilirim :52:

bende istanbuldayım ama avrupa yakasındayım..:50: bende evim şahaneye başvurmaya çalıştım ama olmadı sanrıım..genelde halı ve ışıklndırma alışverişi yapılan yer bize çok yakın..

kızlar tıkla kazan oldu da kaçırdımmı face te bişe anlaşılmıyo daha önce sitesinden katıldım ama faceten hiç katılmadım nasıl olcak

Back
X