Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar günaydın ayın 3ünde Limango dan mama siparişi vermiştim hala gelmedi arıyorum göndereceğiz diyorlar yazdım cevap yok ... mamalar gelene kadar bayatlayacak sanırım eğer mama alacaksanız kesinlikle güvenip beklemeyin derim 1 ay oldu , gelecek diye gidip mama da almıyorum mağdur olduk kesinlikle mama siparişi vermeyin ordan

şimdi Maggiden anneler gününde kazandığım saklama kabı ve fırın eldiveni geldi :52:
saklama kabı çok basit bişey hava alan cinsinden :50: ammmeeennnn taş attımda kolum mu ağrıdı beleş mal nede olsa :27:

Merhabalar;

21 Mayıs'ta başlatmış olduğumuz ve 27 Mayıs'ta sona eren yarışmamıza katılarak Vaseline Hediye Sepeti kazanan 10 takipçimiz aşağıdaki gibidir:

1. Esin İzci

2. Ezgi Yenicevdarlı

3. Deniz Özçetin

4. Belma Celimli

5. Oya Özdinçer

6. Rukiye Çolak

7. Müjgan Filiz

8. Ayfer Tatli

9. Elif Yarım

10. Leman Özkan

Sağlıklı ve keyifli günler dileriz!

Kampanya kazananlarımızla öncelikle eposta yoluyla iletişime geçilecektir. İsim benzerlikleri söz konusu olduğunda eposta adresi ve telefon numarası esas alınır.

B8400 Remington B8400 İyonik Fırça ile saçlarınıza terapi zamanı!!!

Veee Pazartesi mesaisi bitti! Tüm gün diken diken olan saçlarınızı indirebilir ve akşamın keyfini çıkartabilirsiniz! Peki Pazartesi sendromundan kurtulabilmek için bu akşam başlayan yarışmamıza katılmaya ne dersiniz???! 28 Mayıs - 31 Mayıs tarihleri arasında Remington Türkiye sayfasını beğenenler arasından bir kişiye yepyeni ürünümüz Remington B8400 İyonik Fırça HEDİYE !!!

Haydi sayfamızı beğenin, arkadaşlarınızla paylaşın ve saçlarınıza terapi uygulayın!

https://www.facebook.com/RemingtonTurkiye

Katılın, hepsiburada.com’dan 50 TL’lik hediye çeki kazanma şansı yakalayın!

Hyundai Yeni i20'den, 50 şanslı kişiye hepsiburada.com’dan 50 TL’lik hediye çeki!
Hyundai i20

Back
X