arkadaşlarrrrrr....twitter da özel msj yazmak istiyorum..
doğtaş dan cd kazamışım...
dün kampanyayı duyurmuştum hatırlıyosanız...
direk mesaja tıklayınca sadece doğtaş a gider dimi msj...yanlışlık yapmak istemiyorumda
yadımcı olabilecek biri varmı
doğtaşı takip edeceksin doğtaşta seni takip edecek ancak ozaman direkt mesaj yollayabilirsin
kızlar outletim den kazandıgım 20 tl ile aldıgım t-shirt im geldi cok kaliteli ve cok begendim bi de yanında hediye corap ve mauseped göndermişler ..bu arada bi kaç gündür ev işleriyle ugrasıyordum giremedim cok sey kacırmamısımdır umarım.. herkese bol bol sans olsun inş..
kızlar 0.5 ucu olan var mı uygulamasında kırtasiye seti kazanıp hediyesi gelen var mı?
gönderiyor bana bu hafta geldı canım :) kendi sitesınden form dolduruosun :)Daffny Naturcosmeticskızlar dafny hala numune gönderiyormu? gönderiyorsa linkini verirmisiniz?
Selamlar şmdiden iyi pazarlar
Bana dün milipadan 2. paketim geldi kızlar,mektupta bebeğimin ilk yaşını kutluyorlar
Hastaneye yatış yaptım ara ara artan sancılarım var. 3.5 4 cm acılmam olmuş bugún dogum olcak rabbim nasip ederse dualarınıza íhtiyacım var.
Hastaneye yatış yaptım ara ara artan sancılarım var. 3.5 4 cm acılmam olmuş bugún dogum olcak rabbim nasip ederse dualarınıza íhtiyacım var.
gönderiyor bana bu hafta geldı canım :) kendi sitesınden form dolduruosun :)Daffny Naturcosmetics
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?