Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

arkadaşlarrrrrr....twitter da özel msj yazmak istiyorum..
doğtaş dan cd kazamışım...
dün kampanyayı duyurmuştum hatırlıyosanız...
direk mesaja tıklayınca sadece doğtaş a gider dimi msj...yanlışlık yapmak istemiyorumda
yadımcı olabilecek biri varmı

doğtaşı takip edeceksin doğtaşta seni takip edecek ancak ozaman direkt mesaj yollayabilirsin

uzun zamandır il dışındaydım katılamadım çoğu yarışmaya ama gitmeden anneler günü için katıldığım yarışmada sanşlı çıktım
maggiden ablam ve kendi adıma kazanmışım
doğadan teneke kutu içinde ablama çay göndermiş
dünde anneme flormar parfüm seti gelmiş

cnm nasıl kazanmıştın onu? tanıdık geliyor sanki

Selamlar şmdiden iyi pazarlar

Bana dün milipadan 2. paketim geldi kızlar,mektupta bebeğimin ilk yaşını kutluyorlar

Selamlar şmdiden iyi pazarlar

Bana dün milipadan 2. paketim geldi kızlar,mektupta bebeğimin ilk yaşını kutluyorlar

merhaba benim 10 aylık kızım var.milupanın ürünlerini kullanıyorm.üstelik siteye üyeyim.fakat eve herhengi bir gönderim istemedim.ücret talep ederler diye güvenemedim.bilgilendirebilir misiniz

Hastaneye yatış yaptım ara ara artan sancılarım var. 3.5 4 cm acılmam olmuş bugún dogum olcak rabbim nasip ederse dualarınıza íhtiyacım var.

Hastaneye yatış yaptım ara ara artan sancılarım var. 3.5 4 cm acılmam olmuş bugún dogum olcak rabbim nasip ederse dualarınıza íhtiyacım var.

Rabbim yardımcın olsun canım hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli ve cuk diye gelir inşallah yerini seven bebişimiz canım asıl sen bize sağlıklı sıhhatli gelsinler diye dua et :) benimde pzt kontrolüm var

Güzellerin Yüz Yüze gelmesine çok az kaldı! Normaderm ile Yüz Yüze yarışmasında son haftaya giriyoruz. KATIL, GÜLÜMSE, OYLA, KAZAN! - Vichy Türkiye - Normaderm ile Yüz Yüze | Facebook

Hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabb'im. kolay bir doğum olur inşallah senin için canım.

allah kolaylık versin canım sağlıklı doğumlar olur inşallah dualarım seninle doğum yaparken yapılan dualar kabul olur derler sende bana dua edermisin tatlım bende anne olmak için mücadele verenlerdenim allahım banada nasip etsin bende buraya yazayım sancılarım başladı diyebu nazar boncuğu sana ve bebegine canım.

inşallah Allah sana(mirror) ve tüm evlat isteyenlere gönlüne göre bir çocuk sahibi verir..

daffny nin sitesine girdim ama numune nerden isteniyor göremedim kızlar numune istenen bölümün linkini atabilecek varmıııı

kızlar altıncı caddeden alışveriş yapan varmı telef oldum 1 saattir güvenlirimidir bilginiz varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…