- 18 Eylül 2009
- 1.475
- 2
Bana bugün she'den 2'li far geldi.Ama nerden kazandığımı bilmiyorum:)))
güle güle kullan canım
caldion anketine katılmışmıydın ordan gelmiş olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bugün she'den 2'li far geldi.Ama nerden kazandığımı bilmiyorum:)))
Aşağıda bulunan Evyap Tüketici Formu tüketicilerimiz ile
sadece iletişim amaçlı kullanılmak üzere hazırlanmış bir formdur.
Ürün promosyonu, hediye talebi gibi istekleriniz için
lütfen aşağıdaki formu doldurmayınız.
Evyap'ın internet sitesi üzerinden adrese teslim bedava ürün gönderimi
şeklinde herhangi bir kampanyası bulunmamaktadır.
ALINTIDIR
BÖLE YAZIYO BİŞİ YOLLAMIYOLARMIŞKİ NEDEN DOLDURDUNUZ
BiAile olarak anneler gününe özel bu harika hediyeyi çekilişle sizlere sunuyoruz.
Homend tarafından anneler gününe özel olarak sunulan ve henüz piyasaya çıkmamış bu kısıtlı sayıdaki ürünü siz de annenize hediye etmek ister miydiniz? Anneler gününe kadar sürecek olan bu kampanyamızda çekilişle şanslı okuyucumuza Homend Canım Anneme Çay makinesini gönderiyoruz.
Katılmak için ise tek yapmanız gereken "Anneler günü" yazarak info@biaile.com adresine iletişim bilgilerinizi ( adres , telefon ve isim ) göndermenizdir.
Tüm katılımcılarımıza bol şans diliyoruz...
Biaile
BiAile olarak anneler gününe özel bu harika hediyeyi çekilişle sizlere sunuyoruz.
Homend tarafından anneler gününe özel olarak sunulan ve henüz piyasaya çıkmamış bu kısıtlı sayıdaki ürünü siz de annenize hediye etmek ister miydiniz? Anneler gününe kadar sürecek olan bu kampanyamızda çekilişle şanslı okuyucumuza Homend Canım Anneme Çay makinesini gönderiyoruz.
Katılmak için ise tek yapmanız gereken "Anneler günü" yazarak info@biaile.com adresine iletişim bilgilerinizi ( adres , telefon ve isim ) göndermenizdir.
Tüm katılımcılarımıza bol şans diliyoruz...
Biaile
BIODERMA dan bakım şampuanı kazanmışım :119::119::119:
güle güle yıkan canımm
teşekkürler canım ilk kez çekilişten birşey kazanıyorum çok sevinçliyim.Terfi etmek gibi bir duygu
Eskıden sewgılımıze de parfumlu mektup yollardık :120::120::120::120: Ne kadar nostaljık bır fırmaymış Kagıdı koklarsın artıkkkkkkkkkızlar benide molped ten 3 hafta oldu arayalı adres istediler ama gelen giden bişey yokhugo boss orange parfüm de sadece bir kartona kokusunu sıkıp yollamışşş sanırım yurt dışından geldi yani koskoca hugoo bari 3 ml lik yollasaydıı
evy bebek odaları yapıyo avmlere falan evyap bende odalar çok güzel ama biberon ısıtıcı da koyarsanız biz anneler için şahane olur dedimbuna hediye yollarlar mı?
darısı başıma:86::86::86:teşekkürler canım ilk kez çekilişten birşey kazanıyorum çok sevinçliyim.Terfi etmek gibi bir duygu