Cekicilik?

Aynen kızlar. Öekicilk içten gelen bişy. Bn mesela ıkıtane bebeişim var. Minyon ttipliyim. Ve çok zayıfım. Kimse ikitane çocuk doğurduğuma İnan miyor. :))) bu bnı çok mutlu edıyor Eşimle aram sık bozulur. Aksama kdr. Çocuklar ev. İl güç derken. Tebessüm etmeyı unuttum. Okdr sürrealist gecıyorkı günüm. Teli bile zor alıyorum elime. Okdr saç boyatıyorum. Bır turlu kendını begenmıyorm çünkü mutsuzum Koreli'm bozuk. Makyaj çok yapan bırı degılm ama artık ne sürersem sureyım gene olmuyor. Sımdı yavaş yavaş spora başladım. Sanırım bıraz. Kalçamı düzeltmem lazım. Bı kadın bence. Nasıl ve Güler yüzlü olunca. Cekici oluyor eşimle iyi olduğunda çok tatlı olurum :)). Onda bana der. Bazen yaratık gıbı oluyorsun er ıyıy ken ıyı kötüyken kötü. Derdim bende. Bence salmayın kendımızı kızlar. O benim böyle beğenmiyor die de gecındrmeyın kendınızı bı sekılde bakın bu arada. Bukdr seyın içinde. Bınsekılde. Kendıme. Bakım yaparım. Evde kocama sık gıyınrm. Krem parfüm losyonum. Fonlerım kendımı. En azından bnı bu da tatmın edıyor