Cekicilik?

klavyemkavalyem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2017
417
906
İnsallah uyumayanlar vardir da birazcık yardim alirim.Konu basligi icin yarim saattir dusunuyorum boyle sacma bir baslik cikti:KK53:.Kizlar sorun su ki; is okul derken iyice kendimi saldim..Gecen kiz arkadaslarimla alisverise bir avm ye gittik, kabin odasindayken aynada bi dordumuze baktim, yani onlarin yaninda bu kadar mi basit durur bir insan..Onlarin bir cekiciligi var gercekten, bende cekicilik sifir..Temizlik konusunda cok titizim fakat makyajda yapsam(ki benim makyaj anlayisim sadece rimel) yine de iyi durmuyorum..Kilom normal olmasina ragmen arkadaslarimdaki gibi durmuyor bende..

Nisanlim bana arada eserse cok guzelsin der gercekten guzel bakar, ama icimden de nerem güzel benim diyorum.. Aslinda güzel olayim derdim yok ama kendimi bazen cok basit hissediyorum..Son vakitler böyle dusunmeye basladim..Yaz okulundayken de bir kizla tanistim, nasıl guzel kokuyor anlatamam o koku hala burnumda..:KK53: tertemiz mis gibi bir koku.. yani guzellık olmasa da insani ceken bir seyi var en azindan.. Nisanlimla gorustugumuzde boyle misler gibi kokayim, sık olayim istiyorum.. Cok absürt bir konu oldu sanirim:olamaz: Birazcik bana tavsiyeler verirseniz cok mutlu olacagim gercekten :KK23:

Çekicilik cok başka birşey ya. Bende çok imrenirim çekici olan bayanlara.
Tanıdığım var birkac tane. Hic bisey yapmasalar bile çeken bisey var. Enerjiyle alakali bisey mi bilmiyorum.
Mesela ben kendimden örnek vereyim enerjim yüksek olduğu zaman kendimi daha hoş buluyorum ama enerjim düşük ve moralim bozuk olduğu zaman aynaya bakmak bile istemiyorum.

Aynı şekilde çevremdeki insanlardan da bu şekilde tepki alıyorum. Enerjimin yüksek oldugu zamanlarda illa ki cevremden biri bugün cok guzelsin vb. iltifat eder.

Tabii ki bakım temizlik koku giyim makyaj bunlarda önemli.

Bir de insanin kendine yakışan bir makyaj yapması veya yakışan bir saç yapmasi veya yakışan bir elbise giymesi çok güzel olur. Takdir edersiniz ki ayni elbise herkeste güzel durmayabiliyor.

çekicilik sac-makyaj-giyim den ziyade tavırla alakalı bir şey... kimi insanın enerjisi gıel oluyor, gülümsemesi, konuşması, sesi, bakışı.
Konuşurken kendini dinlettiriyor, olduğu ortamda ilgi topluyor...
Bu öğrenilecek bir şey degil bana göre.
Bir de herkes sizin sandıgınız şeyi çekici bulmayabiliyor :)
Hatta bazen elde edilmeye çalışılan şey yapay durduğu için daha bir itici oluyor.

Merhaba:)
Galiba bu çekicilik biraz insanin iç alemi ile de alakalı.
Geçen bir konu açmıştım 45dk kızı hakkında konuşan arkadaşla ilgili.
Ben onu oldum olali cilveli cekici görürdüm kızda vardı birşey.
Ben hamileyim iki aya doğun yapacam ve kendisini coktandır görmemiştim.
Kendisine çok dikkat eden kıymet veren ve hergün dışarı çıkıyorum demesine ragmen ben onu çok kilolu ve salmış buldum.
Kötü mu giyindi tenimi problemliydi kokuyormuydu diyeceksiniz, yok yok.

Kilo alması ve gereksiz konuşmaları onu elinden almıştı çünkü kilo hele o arkadaşa hiç yakışmıyor.

Bende dört dörtlük degilim ama sizin aklinizi kurcalayan sey banada arada ugruyor.1 bucuk yasinda oglum, ev isleri ve karnimdaku cocukla kendimi unutuyorum, aklima gelsemde gereksiz vicdan yapıyorum bencilmiyim ben diye.

Ben kendimce cözümü güzel bir vucud bakiminda(sir agda,peeling,evde manikur pedikur) az ama öz takı kullaniminda ve alisveris yapmakta buldum.

Bunları uyguladigimda kendimi daha özgüvenli buluyorum(evet özgüven bu sebeblere bagli olmamali ama hissettigim o an budur)ve hareketlerim enerjim bence daha güzellesiyor.
Koku meselesine gelince, nişanli iken cok pahali olmayan bir bodybutter kulanıyordum zamaninda böyle mango kokulu. Eşim hala der o kokuyu unutamiyorum aklima nisanlilik zamanimiz geliyor.

Canim güzel olabilirsin bakımlı olabilirsin ama cilve çekicilik tamamen içten gelen bir şey. Zorlama ile sadece iğreti duruyor. Bende mesela hiç çekici olduğumu düşünmem.

Maşalı ya da fönlü havalı saçlar herzaman çekici gösterebilir. Rimel eyeliner ve sana yakışacak renkte güzel bir mat ruj
Aslında insan kendisine neyin yakıştığını bilir, kimisi sadece rimelle harika gözükürken kiminin yanında allık fondöten kullanması gerekebilir.
Giydiğimiz kıyafetler de önemli. Sana ne yakışıyorsa onu al. Belki tarzını değiştirmen gerekiyodur.
Vee en can alıcı nokta koku..
Tenine en çok yakışanı arayıp bulabilirsin.
Haa bukadar şeyin üstüne de olmuyorsa zorlamamak lazım. Zorla güzellik olmaz :KK70:

Çok dert edilecek birşey değil
İnsanın ruh hali de önemli, güzel görünüyorsundur şık duruyorsundur ama berbat bir ruh halin vardır sana aynada o yansır falan filan..
Umarım en ennnnn büyük derdin bu olur ne diyeyim :))

İnsallah uyumayanlar vardir da birazcık yardim alirim.Konu basligi icin yarim saattir dusunuyorum boyle sacma bir baslik cikti:KK53:.Kizlar sorun su ki; is okul derken iyice kendimi saldim..Gecen kiz arkadaslarimla alisverise bir avm ye gittik, kabin odasindayken aynada bi dordumuze baktim, yani onlarin yaninda bu kadar mi basit durur bir insan..Onlarin bir cekiciligi var gercekten, bende cekicilik sifir..Temizlik konusunda cok titizim fakat makyajda yapsam(ki benim makyaj anlayisim sadece rimel) yine de iyi durmuyorum..Kilom normal olmasina ragmen arkadaslarimdaki gibi durmuyor bende..

Nisanlim bana arada eserse cok guzelsin der gercekten guzel bakar, ama icimden de nerem güzel benim diyorum.. Aslinda güzel olayim derdim yok ama kendimi bazen cok basit hissediyorum..Son vakitler böyle dusunmeye basladim..Yaz okulundayken de bir kizla tanistim, nasıl guzel kokuyor anlatamam o koku hala burnumda..:KK53: tertemiz mis gibi bir koku.. yani guzellık olmasa da insani ceken bir seyi var en azindan.. Nisanlimla gorustugumuzde boyle misler gibi kokayim, sık olayim istiyorum.. Cok absürt bir konu oldu sanirim:olamaz: Birazcik bana tavsiyeler verirseniz cok mutlu olacagim gercekten :KK23:
Profil sensen eğer çok mütevazi olma gayet güzelsin ve çekicisin

Bence bu durum genlerimizin izin verdigi belirli bir sinira kadar olabiliyor :bicak: ne yazik ki bazilari sacini tepeden toplayıp kot tişört giyse de çekici oluyor. Bazilari da istediği kadar ugrassin olmuyor. Ama bence bazi kurallar genelgecer. Mesela spor yapmak. Düzgün sıkı ve orantili bir vücut sizi cok farkli bir boyuta tasiyor. Bunun disinda temel bir makyaj rutini olusturmak gerekli bence. Hani oturun yuzunuze fondoteni boca edin demiyorum ama rimelin yanina bir allik bir ruj da insanı cok değiştiriyor. Bir de guzel bir koku. Insanlarin size sarilinca icine cekmek isteyeceği kokular sürünün :KK16: bunlarla ortalama üstü olunuyor zaten.

Vücudunuzu tanımanız lazım, yanlış giyim tarzınız olabilir, kusurlu bulduğunuz yerleri kamufle edip ön plana çıkmasını istediğiniz yerlerinize odaklanacak giyim tarzı geliştirin, mis kokmak mümkün, kaliteli bir parfüm, vücut losyonu ve saçlarda uzun süre kalan kokulu bakım kremleriyle gün boyu güzel kokarsınız.
Aynaya nasıl baktığınızda önemli çok güzelim diye bakan biri kendini muhteşem görür, berbat haldeyim diye bakansa aynada çökük bir kadın görür :)

öncelikle kilom normal ama onlar gibi durmuyorum demişsin. Kesinlikle kilon normal dahi olsa sporla şeklini belirginleştirmelisin bence. Giyim tarzında oynama yapabilirsin? Tabii ki hiç beğenmediğin bi tarza sırf çekici olmak için bürün demiyorum ancak kendi tarzına uyan bir şekilde değişim yapabilirsin bunun için biraz daha kendi tarzından bahsetmelisin bize. Örneğin şu saç bantları (fiyonklular değil) güzel bi hava katıyo insana bence. güzel bi vücut spreyi veya kremi kullan. Saçlarına bakım yap. Canlı ve parlak oldukları sürece ev topuzu bile hoş durur.

X