- 16 Haziran 2017
- 417
- 906
- Konu Sahibi klavyemkavalyem
İnsallah uyumayanlar vardir da birazcık yardim alirim.Konu basligi icin yarim saattir dusunuyorum boyle sacma bir baslik cikti.Kizlar sorun su ki; is okul derken iyice kendimi saldim..Gecen kiz arkadaslarimla alisverise bir avm ye gittik, kabin odasindayken aynada bi dordumuze baktim, yani onlarin yaninda bu kadar mi basit durur bir insan..Onlarin bir cekiciligi var gercekten, bende cekicilik sifir..Temizlik konusunda cok titizim fakat makyajda yapsam(ki benim makyaj anlayisim sadece rimel) yine de iyi durmuyorum..Kilom normal olmasina ragmen arkadaslarimdaki gibi durmuyor bende..
Nisanlim bana arada eserse cok guzelsin der gercekten guzel bakar, ama icimden de nerem güzel benim diyorum.. Aslinda güzel olayim derdim yok ama kendimi bazen cok basit hissediyorum..Son vakitler böyle dusunmeye basladim..Yaz okulundayken de bir kizla tanistim, nasıl guzel kokuyor anlatamam o koku hala burnumda.. tertemiz mis gibi bir koku.. yani guzellık olmasa da insani ceken bir seyi var en azindan.. Nisanlimla gorustugumuzde boyle misler gibi kokayim, sık olayim istiyorum.. Cok absürt bir konu oldu sanirim Birazcik bana tavsiyeler verirseniz cok mutlu olacagim gercekten
Nisanlim bana arada eserse cok guzelsin der gercekten guzel bakar, ama icimden de nerem güzel benim diyorum.. Aslinda güzel olayim derdim yok ama kendimi bazen cok basit hissediyorum..Son vakitler böyle dusunmeye basladim..Yaz okulundayken de bir kizla tanistim, nasıl guzel kokuyor anlatamam o koku hala burnumda.. tertemiz mis gibi bir koku.. yani guzellık olmasa da insani ceken bir seyi var en azindan.. Nisanlimla gorustugumuzde boyle misler gibi kokayim, sık olayim istiyorum.. Cok absürt bir konu oldu sanirim Birazcik bana tavsiyeler verirseniz cok mutlu olacagim gercekten