boyyyllee hafif,hemen ucan,sabunsu,uyuzz parfumler haricc guzel tum parfumlerden bahsedelım kızlaaarr :)
Arkadaslar su parfumlerın acık olanları nerede adı ve kodunu bılen var mı. Dp bargello vs. gıbı . 2 sını buldum da dıgerlerıde varmıdır....
Christina Aguilera By Night - BRG 415 Bargello
Avon Rare Gold
Avon Tomorrow
Givenchy Ange Ou Demon Femme - BRG 113 Bargello
Victoria Secret Cashmere Vanilla Jasmine
Ayy işte dertlerime derman oluyorsuun ! Bana da önerin gözünüzü seviyim yahuu . Hypnotic gibi ağır güzel kokan şöyle hemen uçup gitmesin kalıcı mı kalıcı olsuun :) Açık parfümde olur numara falan bir şeyler yahuu
carolina herrera 212 süperr bir parfümm bayılıyorum çokda kalıcı üstelik
yıllardır yine bıkmadan kullandığım bellisima canım benim vazgeçemem ondaan
avonun rare gold , little black dress parfümlerini de çok kullanıyorum.
Avonun bali bliss diye bir parfümü varmış erkek arkadaşım beğendiğini söylemişti bir kokuyu ismini falan zor buldurdum ona zatenonun nasıl koktugunu merak ediyorum bilgi verebilecek olan var mı?? Bir internet sitesinden sipariş vereceğim yorumlarınıza göre?
Bunu koklamıştım sanki aklımda kötü kalmamış mania ama biraz tarf edebilir misin nasıl bir koku bir de açığını nereden amalıyım açığınıda kullandıysan ? hangisinde orjinaline daha yakın kokuyor?
Canım böyle çok ağır olmayan bir koku saflık temizlik hissi veriyor ben çok beğenerek kullanmıştım d&p den almıştım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?