ağır parfümden de hafif parfümden de nefret ederim tam ortası olsun ama çooook kalıcı olsun mesela benim parfümüm hermes kelly caleche edt <3 edp'si çok ağır bak bunu sevebilirsin tavsiye ederim, bir de hermes elixir des merveilles ve claire des merveilles de ağır kokular elixir de karamel portakal çikolata falan var.
ağır deyince aklıma direk alien geldi dünyanın en ağır kokusu. angel da ağır. sonra guerlain insolence (ama klasik olanı ilk çıkan) da ağır. başka ysl belle d'opium da ağırdır. başka aklıma gelmiyor
yorumlama tarzını çok beğendim çok güldüm ne güzel anlatmışsın "aptal avon bana sürekli hediye gönderiyordu bu parfümü. daha fazla yorum yapmak istemiyorum" koptum bu cümleye
sonuç olarak benim parfümüm kelly caleche edt, onun dışında van cleef & arpels oriens, hermes un jardin sur le toit, salvatore ferragamo attimo ve hermes eau des merveilles sevdiğim parfümlerden
oncelıkle verdıgın parfum ısımlerı ıcın tesekkrler sekerım alieni bılıom baya nfret edıosun sanırm bu parfumden dunyanın en agır kokusu dedgne goree hermes kelly caleche edt denemyı dusunuorm bırılrnden daha duydum onu guzel bısey heralde.
eet yaa napimm avon ıcın ıcımdekılerın dısa vurumunun en kibar hali o dur yanii sükretsınlerr yıne