• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekici ve yoğun parfümleri paylaşalım,Avon parfumlerını de katalım

boyyyllee hafif,hemen ucan,sabunsu,uyuzz parfumler haricc guzel tum parfumlerden bahsedelım kızlaaarr :)

Ayy işte dertlerime derman oluyorsuun ! Bana da önerin gözünüzü seviyim yahuu . Hypnotic gibi ağır güzel kokan şöyle hemen uçup gitmesin kalıcı mı kalıcı olsuun :) Açık parfümde olur numara falan bir şeyler yahuu

carolina herrera 212 süperr bir parfümm bayılıyorum çokda kalıcı üstelik
yıllardır yine bıkmadan kullandığım bellisima canım benim vazgeçemem ondaan :16:
avonun rare gold , little black dress parfümlerini de çok kullanıyorum.

benim gibi ağır parfum kullanamayanlara today'ı öneririm. daha dün aldım bayıldım. sahibinin elinden aldım resmen :) indirimdeydı ve kalıcı imiş

avonun perceive den başka parfümü yoq bence:)
f.blance kullandım yaklaşık 1 aydır sırf erkek arkadaşım
istedi die hiç hoşuma gitmedi bugün gittim aldım
ohh:):):)

women of eart avonun en guzel parfumu stok yaptım :) halen kullanıyorum artık satısı yok bıldıgım kadarıyla.
casharel amor amor muhtesem bır kokusu var
bırde addict dıye vardı ama markasını unuttum .

Arkadaslar su parfumlerın acık olanları nerede adı ve kodunu bılen var mı. Dp bargello vs. gıbı . 2 sını buldum da dıgerlerıde varmıdır....:54:

Christina Aguilera By Night - BRG 415 Bargello
Avon Rare Gold
Avon Tomorrow
Givenchy Ange Ou Demon Femme - BRG 113 Bargello
Victoria Secret Cashmere Vanilla Jasmine

Arkadaslar su parfumlerın acık olanları nerede adı ve kodunu bılen var mı. Dp bargello vs. gıbı . 2 sını buldum da dıgerlerıde varmıdır....:54:

Christina Aguilera By Night - BRG 415 Bargello
Avon Rare Gold
Avon Tomorrow
Givenchy Ange Ou Demon Femme - BRG 113 Bargello
Victoria Secret Cashmere Vanilla Jasmine

yawrm avon parfmlrının acık olanlarını mı kullanıosun bıde :) acık parfum 15 tl hemen ucar gıder bnce hakıkısını almalısın. rare gold sewerk kullandgm bı parfumm 25 tl ye alıorm ben :))

Ayy işte dertlerime derman oluyorsuun ! Bana da önerin gözünüzü seviyim yahuu . Hypnotic gibi ağır güzel kokan şöyle hemen uçup gitmesin kalıcı mı kalıcı olsuun :) Açık parfümde olur numara falan bir şeyler yahuu

ehehe :) parfum konusnda sadelık uzak olsun bızden dımı cicim :) hypnotıc bmbska bısey yaa wallaa bıtelı cok oldu da yıne alcam sanırım. gecenlerde orflame whıte goldunu aldmm ılk bsta kokladgmda cok hoss gedıı smdı bı an once bıtsn ıstıormm durdkdkca kotulesen parfm hc kullanmamıstm bu ılk oldu :)) durdkca guzllesmesı de onmlıı. ama yoğunluk we cekıcılık wazgeclmzı ztn.p.p buraya yazan ark.larn onerılerıne bak derımm. hafıfcıler de yazmıss ama yoguncularr daha cok tabıı we hepsı guzel prfmlerr hemen hemn:))

carolina herrera 212 süperr bir parfümm bayılıyorum çokda kalıcı üstelik
yıllardır yine bıkmadan kullandığım bellisima canım benim vazgeçemem ondaan :16:
avonun rare gold , little black dress parfümlerini de çok kullanıyorum.

212 sexy cok ii cdden kullandm bı ara onu da:)) rare gold da agırr guzel bı parfumm :) hafıfcıler bıle begenıoo yanıı.p

Avonun bali bliss diye bir parfümü varmış erkek arkadaşım beğendiğini söylemişti bir kokuyu ismini falan zor buldurdum ona zaten :D onun nasıl koktugunu merak ediyorum bilgi verebilecek olan var mı?? Bir internet sitesinden sipariş vereceğim yorumlarınıza göre?

Avonun bali bliss diye bir parfümü varmış erkek arkadaşım beğendiğini söylemişti bir kokuyu ismini falan zor buldurdum ona zaten :D onun nasıl koktugunu merak ediyorum bilgi verebilecek olan var mı?? Bir internet sitesinden sipariş vereceğim yorumlarınıza göre?

Katalogdayken deneme şansım olmuştu hoş bir kokusu var çiçeksi ve ferah diye hatırlıyorum :)

Bunu koklamıştım sanki aklımda kötü kalmamış mania ama biraz tarf edebilir misin nasıl bir koku bir de açığını nereden amalıyım açığınıda kullandıysan ? hangisinde orjinaline daha yakın kokuyor?

''Paco Rabanne Lady Million'' çok çok güzel bi parfüm,herkes hayran hayran sorar hangi parfümü kullandığımı,çokta kalıcı.
Şişeside çok çok şık. Komodin üstünde güzel bi aksesuar..

''Paco Rabanne Lady Million'' çok çok güzel bi parfüm,herkes hayran hayran sorar hangi parfümü kullandığımı,çokta kalıcı.
Şişeside çok çok şık. Komodin üstünde güzel bi aksesuar..

Evet canım beğeneni çok lady million ın ama bana çok baharatlı geliyor kullanamadım :/

Bunu koklamıştım sanki aklımda kötü kalmamış mania ama biraz tarf edebilir misin nasıl bir koku bir de açığını nereden amalıyım açığınıda kullandıysan ? hangisinde orjinaline daha yakın kokuyor?

Canım böyle çok ağır olmayan bir koku saflık temizlik hissi veriyor ben çok beğenerek kullanmıştım d&p den almıştım bende:16:

Back