Çekici ve yoğun parfümleri paylaşalım,Avon parfumlerını de katalım

oncelıkle verdıgın parfum ısımlerı ıcın tesekkrler sekerım alieni bılıom baya nfret edıosun sanırm bu parfumden dunyanın en agır kokusu dedgne goree hermes kelly caleche edt denemyı dusunuorm bırılrnden daha duydum onu guzel bısey heralde.
eet yaa napimm avon ıcın ıcımdekılerın dısa vurumunun en kibar hali o dur yanii sükretsınlerr yıne

önemli değil:)) evet edt süper benim parfümüm ama ağır seviyorsun edp'yi beğenirsin

lancome hypnose ve amor amor... hiç tarzım olmayan ve kadın kadın kokmayan parfümmüş gibi geliyor..
estee lauder bali dream ,bulgari blu ve gucci 'yi begeniyorumI]

lancome hypnose ve amor amor... hiç tarzım olmayan ve kadın kadın kokmayan parfümmüş gibi geliyor..
estee lauder bali dream ,bulgari blu ve gucci 'yi begeniyorumI]

guccinin nesi? lancome hypnose fena deıl ama bn dıor sewıorm ama amor amor guzeldr yaa. parfumm kadın kadın kokmasn da ne koksun

guccinin farklı çeşitleri var rush1 ,rush2 , guccienvy me , gucci flora ben en çok rush2 yi kullanıyorum eşimde çok beğeniyor yılbaşı hediyesi olarak sipariş vermiş çok zor bulmuş çünkü üretimi durmuş çok üzüldüm

walla 1 yada 2 bılmıorm ben bı tanesı cook unlu wee bı degısıkk parfm lıstemde anlttgm gbı onu sewıor we kullanıorm

chopard wish 7 yıldır kullanıyorum üstüne parfüm tanımam ama ara ara değişiklik olsun diye lolita da kullanıyorum. Avondan da Amber bişey di ama tam olarak hatırlayamıyorum bir arkadaşım kullanıyor inanılmaz kışkırtıcı

wish ne tarz bi parfum cnm? bdee amber hakkında kıskırtıcı derkenn ?:)) yogun mu yanıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…