• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekici ve yoğun parfümleri paylaşalım,Avon parfumlerını de katalım

dolce gabbana the one

armani code :16::16:bunlar ağır kokular ama kış geceleri için ideal yani :)

[SUP][/SUP]kozmetiğee coook meraklı wee oldukca parfum duskunuyumm :52: hafif we uyusuk bı cekıcılıgı olmayan,bolee meyvelı flan,kadınsılıktan bı o kadar uzakkk cocuksu parfumlerden nefreett edıorsanızz dogru topictesınızz!! :46: wee artıkk bu zmna kdr denedıgım parfumler hakkındakı yorumlarımı paylasmalıyım bncee.:34:

1.Dior hypnotic poison : benım lıstemın en basında bu olur parfum budurr!!:) wanilya,acıbadem,yasemin karsımı çoook sıcak,tam bi kıs kokusu!oldukca yoğun wee seksı bı parfumm :) afrodizyak etkili zaten.yalnız lancome hypnose'la karıstırmayın bu dior'dan...

2.escada magnetism: şekerli,kaşmir wanilyalı wee coook etkıleyıcı.Afrodızyak etkılı oldugunu bılerek aldgım bı parfum:) gayet kalıcı we yoğun bu da.. seksi dememe gerek yok sanırım:)

3.lolita lempicka: bu da ağır we güzel bi parfum. hem ağır hem tatlı gelıorr bana. yanık şekerli,keskin we iddialı bi koku.sürdügümde merak edılenlerden ;)

4.clinique aromatic elixir:bu parfümde 6 nota var meyvemsi, çiçeksi, odunsu veee oryantal notaların harmanlanmasıyla büyüleyici,çokkk klas bir parfüm;)

5.amor amor cacharel:'Aşk, aşk! :) İçerigınde, vanilya ve yaseminin Frenk üzümüyle harmonisii.. sürdüğünüzde bnm gbi çekicililkte tavan yaptığınızı hissetirebilirr bnden solemesi ;)

6.gucci rush: o kdar enteresan bi parfum kiii buna asık olanlarda war nfret edenler dee :) nfret edenlrr geneldee cocuksu hafif o piti pitiii parfumlerden hoslasan hatunlarr ;) erkeklern bu parfume bayıldıgı bılımsel olarak kanıtlanmıs.:1: sürdüğümde temizlik hissi werioo bole amonyak kokusu gelıor gbı oluorr sonraa dha farklı gelıorr :) içeriğine gardenya,yasemin,wanilyaa esansları war. süperr bi parfum diebılırm...

7.narciso rodriguez:gizemli,cok yogun,misk bi parfum.. buram buram bahart kokusu cagrıstırıorr ama hafıf parfumculerın bıle hosuna gıebılcek bı parfum.:49: cok severek kullanmıstım. onerırım kesnlıkle hosunua gıdıcekk bncee...:40:

8.antonio banderas sprit :pembe şişedeki benımkı. fıyatı dıgerlerne gore dha uygun 60 tl ciwarlarında.. ama ılk surdugumde boynuma sıkmıstım boynum yarıldı gbı hıssettım :)) yogun we hos kokulu bı parfum,kalıcı da..

9.lacoste pour femme:cok unludur bu parfum :) içeriğinde Bergamot, Biber ve Ambrette Çekirdeği Yağı; Yasemin ve Gülhatmi Çiçeği; Erz Ağacı, Gaiac Ağacı,Misk kullanılmış.. oldukca hos bı parfum ıkı sene hıc bıkmadan kullandım. yogun we cazıbelı.:34: taklıtlerı bıle guzel o derece yanı. wee erkek arkadasım bayılıodu bu kokuya sısesını almaya kalkmıstı bı ara:52: wazgecılmezlerımden..

**şimdi gelelım avon parfumlerıne... avon temsılcılgını bırakmama tek sebp cogu parfumunun kalıtesızlıgıdırr.:34: hemen paylasayım bıldıklerımı..

1.pur blanca: kokusu fena deıl ama hıccc kalıcı deıl. kalıcı oldugunu dsunuosanızz kendınızı ii avutuosunuzz demektr :)

2.perceiwe: kokusunu begenmıorm ben. bana hafıf we sabunsu gelıorr:1: ama kullanan hatun sayısı epeyy cokk. ii para kazanmıstım bu melet sayesınde :1: buarada şunu belırtmelıyımkı avonun dıger parfumlerıne gore bıraz dha kalıcılıgı war...

3.bond girl: kokusu mü.kem.melll! degısık farklı bı tarz. avonun kısılıklı parfumlerınden.:49: fıyatının yukseklıgı de kalıcılıgından gelıoor :34:

4.bali bliss: kokladgımda,sıktıgımda mıdemı ınanılmaz bulandıran bı parfum!! ıyyykk!!!:19: kawun kokuor bıldıgın. weee aptal awon bana sureklı bu ıgrenc parfumu hedıe olarak gonderırdıı. dha fzla yorum yapmak ıstemıormm :1:

5.wish of love: ılk kokladıgımda hosuma gıtmıstı ama cooook hafıff,ucuk bı parfum. zerre kdrr kalıcılıgı yokk!! sısesını bı hftada bıtrdım ama kokusnu ne ben duydum ne de bskaları :1: kalıtesız bı parfum.

6.herve leger: fena deıl ama etkıleyıcı de deıll. bıraz kalıcı dıebılrım bu parfume. bı kere kullandım bı dha kullanmam sanırım ama fena deıll cdden..

7.Diamond Edp:içeriğindee yaban sümbülü,portakal çiçeği, nergis çiçeği ve kırmızı gül ağacı kokuları warr. begenmıstımm,kıs kokusu dıebılım bunun ıcın de ama ne agr ne hafıf bncee. hos..:49: edp oldgndan kalıcı bırazcıkk.

8.eternal magic:Kadifemsi gül,süsen çiçeği,hafif vanilya,yumuşak odunsu notalarla bırlesmıss gayett guzel kokulu bı parfum. begenmıstım. AMA hıcc kalıcı deıll. cnku edt sekerler...

9.far away: avonun bırazcık kalıcı parfumlerınden bırı bnce.agıra yakın bı parfum ama oldukca hoss bncee.:34: werdgnzz paraya degıorr bu parfumdee.

10.celebre:bncee sewmli,tatlı bı koku ama ben artık kullanmam sahsen :) coook hafıf we anne parfumu gıbı ne bılym bı enteresan. :1: wee hıc kalıcı deıll bu daa. kesnlıkle!!

11. rare gold: testerını denedım gayet begendım:nazar: avonun kalıcı parfumlerınden bırı. edp zaten. sıprarısını werdm dun bunun. yarın oburgun gelırr artıkk :34:

12.CHRİSTİAN LACROİX ROGUE : bu da avonun bı kac İYİ parfumlerınden bırı.. yogun,sıcak,tutku dolu gayett guzel bı parfummm:49: kalıcılıgı da iyi diebılrımm. tamm kıs kokusu. bundan da sıparıs vercem yarın.:1:

**aklma gelenlerr bunlarrr. sizden de beklıormmm :54:

hıllarycm kac yasındasın ya ben sabunsu kokuları cok sevıyorum senınle zevklerımız bıraz farklı. ben hafıf sabunsu cocuksu kokuları sevıyorum. daha dogrusu sıkınca hemen basım agrıtan mıdemı bulandıran kokulardan hoslanmıyorum:17: privacy-ve adıdas mavı de cok hos kokularımdır. bende parfum manyagıyımdır

bnm tarzmm deıl o yaa.. kankım muptelasıydı bı araa.ama bence coook hafif ,hoss kokusu olan bi parfum. edp oldgndan kalıcılıgı war onun.set seklnde kullanırsan kalıcılıgınıı dha ii hıssedersn.:34:

evet kremıde var emme suremıyorum ki ya bu arda ben 28 yasındayım

bide 212 sexy var her yerde bundan bahsediyorum biliyorum ama bayılıyorummm napimm :16::16::16::16:

hıllarycm kac yasındasın ya ben sabunsu kokuları cok sevıyorum senınle zevklerımız bıraz farklı. ben hafıf sabunsu cocuksu kokuları sevıyorum. daha dogrusu sıkınca hemen basım agrıtan mıdemı bulandıran kokulardan hoslanmıyorum:17: privacy-ve adıdas mavı de cok hos kokularımdır. bende parfum manyagıyımdır
21yasndaym da yasla ne alakaa onu anlamadm sekerım :34: yaa bnde hafıf,bole meyvelı fln o tur kokulrda mıdem bulanıorr .s hafıf bsey surcegme hıc surmem dha ii surdugm parfumun bı agırlıgı we etkıleyıcılıgı olmalıı bu da hafıflerdee bıraz zorr :34: zaten bu topigi de bnm gbı yogun kokulardan hoslasan bayanlar ıçın actım cnm :40:

bide 212 sexy var her yerde bundan bahsediyorum biliyorum ama bayılıyorummm napimm :16::16::16::16:

olabılr demekkı cook sewıosunn :) 212 nın carolınasını mı dıosun cnm pembe sısedekı olan ?? eger oysa gercekten guzel etkıleyıcı bı parfum,baharatlıyıdı sanırım hatrladgm kadaryla?? ama guzel secm tebrkler :)

olabılr demekkı cook sewıosunn :) 212 nın carolınasını mı dıosun cnm pembe sısedekı olan ?? eger oysa gercekten guzel etkıleyıcı bı parfum,baharatlıyıdı sanırım hatrladgm kadaryla?? ama guzel secm tebrkler :)

evet evet o pembe şişesi var 2 taraftanda parfm şişesi çıkıyor

ağır parfümden de hafif parfümden de nefret ederim :D tam ortası olsun ama çooook kalıcı olsun mesela benim parfümüm hermes kelly caleche edt <3 edp'si çok ağır bak bunu sevebilirsin tavsiye ederim, bir de hermes elixir des merveilles ve claire des merveilles de ağır kokular elixir de karamel portakal çikolata falan var.
ağır deyince aklıma direk alien geldi dünyanın en ağır kokusu. angel da ağır. sonra guerlain insolence (ama klasik olanı ilk çıkan) da ağır. başka ysl belle d'opium da ağırdır. başka aklıma gelmiyor :D
yorumlama tarzını çok beğendim çok güldüm ne güzel anlatmışsın "aptal avon bana sürekli hediye gönderiyordu bu parfümü. daha fazla yorum yapmak istemiyorum" koptum bu cümleye:D:D
sonuç olarak benim parfümüm kelly caleche edt, onun dışında van cleef & arpels oriens, hermes un jardin sur le toit, salvatore ferragamo attimo ve hermes eau des merveilles sevdiğim parfümlerden
:54:

dkny cashmere mist-100ml-pwedt arkadaşlar bu parfüm çok güzel hafif ama gerçekten kalıcı bir kokusu var yeni aldım ben çok hoşma gidiyor verdiğim isimle aratırsanız bulabilirsiniz :))

Back