• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekici koku

Cacharel Noa yılardır kullanıyorum. Cok zarif ve etki bırakan bi koku. Açığı var mı bilmiyorum.
Var var olmaz olur mu koduda D&P N1 :) cok iltifat aldigim kokularımdan biri. Ve cok kalici. Bargellodanda denedi ama ayni etkiyi alamadim.

Var var olmaz olur mu koduda D&P N1 :) cok iltifat aldigim kokularımdan biri. Ve cok kalici. Bargellodanda denedi ama ayni etkiyi alamadim.
Eşim gelin kokusu olarak almıstı o zamandan beri kullandıgım tek koku.Hep boynerden alırım bir kez t.nd yoldan aldım sanırım sahteydi kalıcı degıldı onun için hiç farklı yerden denemedim☺️

Eşim gelin kokusu olarak almıstı o zamandan beri kullandıgım tek koku.Hep boynerden alırım bir kez t.nd yoldan aldım sanırım sahteydi kalıcı degıldı onun için hiç farklı yerden denemedim☺️

Ne guzel parfumune sadık birisi :) ben maymun iştahlı oldugum icin orjinal açık muadil dupe market parfumu Allah ne verdiyse hepsini denedim ve deniyorum. Hep ozenmisimdir tek parfumu yıllarca kullanan insanlara 💖

Son zamanlardaki keşfimmmmm 😍 itiraf etmesem mi acaba ele ayaga dusmesin diye 😅 unisex bir koku ama kadin kullamina daha yakın ve durdukca o kadar guzel bir hal aliyor kiiii 🥰 liçi ve seftali ile baslayip portakal cicegi yasemin sakayik eklenip son demlerine dogru odunsu ve misk kokuyor. Tam sevdigim tatlılıkla. Yapis yapis seker degilde meyve/cicek tatliligi kokan ve hafif ekşimsi mayhoş cok severim bu tarz kokulari. Cook uzattim galiba 🙈 ve onun adıııı ex nihilo fleur narcotique💖 PDM Delina'nin icinden gül çıkarılmış hali. Zaten ikisininde yaratıcı burnu Quentin Bissmiş🤩 bvlgari jasmin noirden sonra beni gercekten cok etkileyen bir koku oldu. Of dayanamadim gene yumurtladim 😂
Kalıcılığı nasıl canım?

Thierry mugler alien // Chloe
Yurtdişindan yada havalanindan aliyorum türkiyedekiler kesinlikle ayni kokmuyor ayni kaliciliktada degil 🤦‍♀

Back