- 15 Aralık 2018
- 161
- 62
- 48
- 26
- Konu Sahibi Angelswimmm03
En yakın zamanda deneceğim notaları nasıl çiçeksi miVersace Noir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En yakın zamanda deneceğim notaları nasıl çiçeksi miVersace Noir
Evet çiçeksi ve çok kalıcı mutlaka dene kime tavsiye ettiysem çokkk beğendi sende haber ver bana fikriniEn yakın zamanda deneceğim notaları nasıl çiçeksi mi
Evet çiçeksi ve çok kalıcı mutlaka dene kime tavsiye ettiysem çokkk beğendi sende haber ver bana fikrini
Nasıl bir koku tam hatırlayamadım sanki koklamıştım. Orijinali çok pahalı açık kullanan var mı benziyor mu?Christian Dior pur poision
Açığını kullanıyorum çok benzerNasıl bir koku tam hatırlayamadım sanki koklamıştım. Orijinali çok pahalı açık kullanan var mı benziyor mu?
Açığını kullanıyorum çok benzer
Madame coco mademoiselle/ Chanel de benim imza kokum
Cok efsunlu bir koku degil mi,vazgecemiyor insan ☺Bir imza da benden ama sıkmaya korkar olduk,
Favorim. Gerçekten çok kalıcı ve kokusunu kendi tenimle çok yakıştırıyorumVersace Noir
Evet yıkanan çamaşırda bile kalıyo kokusu benimde favorimdir missssFavorim. Gerçekten çok kalıcı ve kokusunu kendi tenimle çok yakıştırıyorum
Prefect Her seferinde farklı fiyatlarla karşıma çıkıyor bu sefer almıycam diye kendime telkinlerde bulunuyor, sonra bir bakmışım yine onu alışveriş sepetime atmışımCok efsunlu bir koku degil mi,vazgecemiyor insan ☺
Bvlgari jasmin noir bence çok gizemli geçtiğinde karşındaki bi bu ne moduna giriyor
Versace crystal noir
Ve evet bence thierry mugler alien de öyle.
Uygun fiyatlı istersen zara nuit veya femme de öyle bence.
Elbette vardır ama hiç denemedim inanın ki. Açık parfümde muscent’e güveniyorum ben orjinalini kullandım hepMerhaba,
Parfüm konusundaki bilgi ve zevkinize güvendiğimden size sormak istedim;
Jasmin noir DP'de var mı? Varsa, orijinaline yakın mı?
Teşekkürler
Teşekkür ederim, muscent'e bakacağım.Elbette vardır ama hiç denemedim inanın ki. Açık parfümde muscent’e güveniyorum ben orjinalini kullandım hep
Dior Pure pasion u açık kullanan yok mu ya Çok pahalı orijinali yanına yaklaşılacak gibi değil