- 15 Aralık 2018
- 161
- 62
- 48
- 26
- Konu Sahibi Angelswimmm03
Arkadaşlar kokulara bayılıyorum bazı bayanlar yürürken bile arkadan çok çekici koku gelir ya öyle koku istiyorum tavsiyeniz var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Notası nedir mor şişede olan mı ?Alien parfüm çok severim
Evet mor şişe olan.Notası nedir mor şişede olan mı ?
Teşekkürler sansiro bargello gidip denemeyi yapacağım :)Evet mor şişe olan.
Aaa üzüldüm Belki aradığım koku o olmayabilirSöylemem
Christian Dior pur poisionArkadaşlar kokulara bayılıyorum bazı bayanlar yürürken bile arkadan çok çekici koku gelir ya öyle koku istiyorum tavsiyeniz var mı ?
Bence de o olmasın yaAaa üzüldüm Belki aradığım koku o olmayabilir
Teşekkürler gittiğimde parfümcülere deneyeceğimCalvin Klein In2u imza kokum
Evet sağolun onu da yapmaya başladımParfüm ismi degil de kullanım şekli önereceğim söylediğiniz etkiyi yaratması için. Kollarinizin arka kısmına, dirsek içlerine, bileklere, ensenize, saçınıza, diz kapağı arkasına, omuzlara sıkarsanız kokusu her yere yayılacaktır. Hepsine birden sıkmayın tabii. Birkaç bölge seçin oyle uygulama yapin.
Teşekkürler parfümcüde deneyeceğimChristian Dior pur poision
Çok teşekkür ederim en yakın zaman da deneyeceğimMadame coco mademoiselle/ Chanel de benim imza kokum Biraz kişlık olabilir ,bi fis yeterli olucaktir.Eger daha hafifi isterseniz ; Miracle / Lancome ,onu da siddetle tavsiye ederim.
Söylemem
Bence de o olmasın ya
Hm evet pandemi ve maske nedeniyle insanları çekip soramıyoruz kokuları Hm bunalrı deneyeceğim çok teşekkür ederimBende bu aralar Lacoste Touch Of Pinke taktım. Ilk denedigim zamanlar hic sevmemistim ama parfum zevkim mi degisti ne. Gunluk kullanima cok uygun henüz yorum almadim iyi/kötü diye malum cok fazla ortamlara girmiyoruz. Yakin zamanda parfumunun adi ne guzelmis diye kaynım bi sordu o zamanda Privacy Addiction sıkmıştım.